Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

AirVape Xs

159 €

169 € Prihranite 10 €

AirVape Xs Vaporizer
AirVape Xs - Bowl AirVape Xs - Size AirVape Xs - Package AirVape Xs - Blue AirVape Xs - Rose AirVape Xs - Gold AirVape Xs - Side AirVape Xs - Top AirVape Xs Vaporizer

159 €

169 € Prihranite 10 €

Obvestite me, ko bo ta izdelek spet na zalogi
Nalaganje...

159 €

169 € Prihranite 10 €

5
Preberite 5 Mnenje(a) | Napišite svoje mnenje

Samo pogled na AirVape Xs je dovolj za ugotovitev, da gre za zelo kakovostno napravo za zahtevne uporabnike. Takoj, ko ga primete v roke, vas bosta navdušila njegova lahkota (70 g) in udobje. Nadstandardno kovinsko ohišje, čvrst 3,3 cm digitalni zaslon in robusten stekleni ustnik glasno pričajo o njegovi zelo kakovostni notranjosti. Najboljša značilnost AirVape Xs je njegova revolucionarna uporaba kombinacije kondukcijskega in konvekcijskega segrevanja. V praksi gre to tako, da je vaša najljubša zeliščna mešanica pakirana v komoro keramične pečice, kjer je nežno in enakomerno ogrevana (v razponu od 93 °C do 220 °C) za zagotavljanje najboljše pare z najčistejšim okusom. Proces segrevanja traja le 20 sekund od vklopa do maksimuma, kadar vas AirVape na pripravljenost opozori z vibracijo.


Novi AirVape vaporizer bo zadovoljil tako začetnike, kot tudi izkušene uporabnike. Tisti, ki se z vaporizacijo šele spoznavajo, bodo z veseljem ugotovili, da je polnjenje in segrevanje vaporizerja AirVape izjemno preprost in bodo lahko v hipu začeli s prvimi vdihi. Tisti z več izkušnjami bodo cenili čistost okusa in izjemno produkcijo hlapov. Kakovost črpa bo z odsotnostjo odpornosti in paro, ki je bila za preprečevanje opeklin nekoliko ohlajena, preden je zapustila ustnik, navdušila tudi najbolj zahtevne in izkušene uporabnike. To je le eden izmed mnogih diskretnih in premišljenih potez, ki so postavile vaporizer AirVape v razred zase. 


AirVape Xs je zelo verjetno lahko najelegantnejši vaporizer na današnjem trgu. Kupi se ga lahko v štirih prefinjenih barvah: Mystic Grey (mistično sivi), Rose Gold (rožnati zlati), Midnight Blue (polnočno modri) in Red Gold (rdeče zlati).

Značilnosti

 • Moderen videz in izjemna kvaliteta
 • Udoben za držanje v roki
 • Prenosen, vendar mogočen
 • Jasen digitalni zaslon
 • Resnično preprost za uporabo in polnjenje
 • Stekleni ustnik in keramična pečica poskrbita za odlično čistost okusa
 • Zeliščne mešanice so nežno in enakomerne ogrete zahvaljujoč uporabi kondukcijskega in konvekcijskega segrevanja.
 • Ogreje se v 20 sekundah
 • Temperature so v razponu od 93 °C do 220 °C
 • Vaporizator se lahko za malenkost ohladi, pred inhaliranjem
 • 1300 mAh baterija, s polnjenjem s standardnim mikro USB-jem
 • Vibrira, ko je naprava pripravljena na uporabo
 • Avtomatični izklop z vibracijo 
 • Možnost polnjenja med uporabo

 

Dodatki (vključeni)

 • Usnjeno nosilno ohišje
 • 2x metalna zaslona ustnika
 • Dodatna konica gumijastega ustnika
 • Pinceta
 • Orodje za mešanje iz nerjavečega jekla
 • Čistilna krtača
 • USB polnilni kabel
 • Stenski USB polnilec (EU)

 

Značilnosti dizajna

Lep na pogled, preprost za uporabo in z impresivno notranjostjo, je AirVape Xs obdržal vse dobre lastnosti originalnega AirVape-a in naredil številne izboljšave, ki temeljijo na povratnih informacijah uporabnikov. Novi vaporizer AirVape ima zelo privlačno zunanjost. Njegove kompaktne dimenzije, posebej njegova tankost in lahkota posrbijo, da ga zlahka pospravite v žep srajce. Kljub njegovemu nežnemu videzu pa mu kovinsko ohišje zagotavlja trdnost in robustnost. Vaporizer AirVape Xs je več kot sposoben preživeti dolgo potovanje v polni vreči. 

 

Uporaba

Uporaba AirVape Xs je izjemno preprosta. Ko ga enkrat držite v roki, je vaporizer udoben in skorajda neviden, kar je odlična izbira za uporabnike, ki si želijo neopazno vaporizirati. Polnjenje AirVape Xs je enostavno, in sicer je potrebna odstranitev steklenega ustnika, napolnitev komore s svojo najljubšo zeliščno mešanico, ki jo malce potlačite in zamenjava ustnika. Zahvaljujoč 1300 mAh bateriji (in impresivni elektroniki), se AirVape Xs ogreje v samo 20 sekundah.

 

Temperaturno območje je med 93 °C in 220 °C, kar je prikazano na jasnem 3.3 cm zaslonu, ki prav tako prikazuje stanje baterije in čas do avtomatičnega izklopa naprave. Privzeta nastavitev za izklop je 3 minute, vendar lahko ta čas uporabniki povišajo na maksimalno 5 minut. Vibracija uporabnika diskretno opozori, ko je naprava segreta na potrebno temperaturo in ko se bo sama izklopila. Para se pred vstopom v ustnik za malenkost ohladi, kar preprečuje opekline.

 

Segrevanje

Zaradi inovativne kombinacije kondukcijskega in konvekcijskega segrevanja, zunanjost AirVape Xs vedno ostane hladna. Ogromna izboljšava od originalnega vaporizerja AirVape je uporaba keramične pečice. To pomeni, da bo vaša izbira zeliščne mešanice segreta zelo nežno in enakomerno za proizvajanje najboljše možne pare.   Uporaba keramične pečice poskrbi za veliko razliko v smislu ohranjanja čistosti okusa vaše zeliščne mešanice, k čemu prispeva tudi stekleni ustnik.

 

Posodica za voske

Si želite vaporizirati tudi bolj lepljive stvari? Z dodatnim nakupom posodice za voske AirVape Xs ta odličen vaporizer postane še funkcionalnejši in vam poleg zelišč omogoča vaporizirati tudi voske in koncentrate ter je tako edini prenosni vaporizer, ki ga potrebujete.

 

Polnjenje baterije 

Vse v povezavi z AirVape Xs je tako učinkovito in močno, da bi lahko zlahka popolnoma nadomestil namizni vaporizer uporabnikov, ki živijo v majhnih prostorih, na primer v garsonjerah. S tem v mislih je treba omeniti, da se ga lahko uporablja tudi med polnjenjem baterije. Še več, naprava se polni preko standardnega mikro USB vhoda, tako kot na večini mobilnih telefonov, torej si lahko praktično povsod izposodite polnilec, če svojega slučajno nimate pri sebi.

 

Garancija

AirVape Xs ima s strani MagicVaporizers 2-letno garancijo in dodatno dosmrtno omejeno garancijo s strani proizvajalca. 

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice, Olja, Voski
Proizvajalec AirVape
Velikost (dolžina x širina x višina) 5,0 x 1,0 x 11,4 cm
Teža vaporizerja 71 g
Slog Mystic Grey (mistično sivi), Rose Gold (rožnati zlati), Midnight Blue (polnočno modri) in Red Gold (rdeče zlati)
Vir napajanja Baterija (1100 mAh)
Grelni element Keramična pečica (kondukcija in konvekcija)
Način sproščanja pare Neposredno
Država proizvajalka Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancija 2 leti od MagicVaporizers, doživljenjsko od AirVape

Mnenja odAirVape Xs

Povprečna ocena :

5 Na podlagi 5 ocene
 • 5 Star
   5
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

build with the best medical products

Ahmed
Since the last six months, I have been using the AirVape XS and I am mighty pleased with the product. The cost is well within my limits, and it is also build with the best medical products. Therefore, it does not create any kind of problem other than the occasional charging issues. However, I have got my charger exchanged, which has led to no more problems now.

Impressed!

Anwar
Im impressed! I live in UK and received my Airvape just 2 days after ordering it! Nice work guys! Vape looks really neat and works just fine. Get one yourself and try :)

So far so good

Yes-man
This is a affordable and good vaporizer! I was looking for a few days on the web before placing my order. I kinda looked pass this one for some reason but I took a chance and placed a order! It arrived really fast and it has been working just fine since then (2 months). The pictures dont do justice to the airVape XS, it looks alot better IRL. Works very well and I think it is highly worth its price!

cool!

Druvan
Second time i come here. 3 year ago I buy Arizer solo from here.

For this money it has to be one of the best vaporizers to buy? been using mine almost 24/7 for a few months now and no problems.

I chose a midnite blue one becaus my car is that same colour :) looks a feels very very good!

the shipping was like the name magic! almost faster than if i go to a store to buy somehitng ;) magicvaporizers.com really is a Great shop I think!

So.. Vaporizer: Good. Shop: Good. 5/5!

I like it!

crook
I like this vaporizer alot! My old one broke (stopped heating after a few months, not a AirVape). So I needed a new one and gave this one a try. Works alot better than my old one which was even more expensive. The design is also a lot better. Warms fast, charges fast, no troubles,.. I can recomend it!

Izdelkov: 5

na stran

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: AirVape Xs

Kako ocenjujete ta izdelek? *