Boundless – kapsule BudKups (3 kosi)

25 €
SKU
SKU947

Želite izboljšati vaporiziranje s svojim vaporizerjem Boundless CFC 2.0 ali CFC Lite? Oglejte si nove in izboljšane kapsule BudKups. Te kapsule za večkratno uporabo lahko napolnite z do 0,5 grama zelišč, izdelane pa so iz nerjavečega jekla medicinskega razreda ter hkrati delujejo kot posodica za zelišča in mrežica. Te kapsule lahko predhodno napolnite z zelišči za varen prevoz ter jih preprosto vstavite in odstranite.

Kapsule BudKups ne poskrbijo samo za hitrejše polnjenje in ohranjanje čistoče vašega vaporizerja, ampak prav tako izboljšajo segrevanje. Visoko število luknjic tako na dnu kot pokrovu izboljšuje pretok zraka in povečuje velikost površine za 170 % ter posledično omogoča boljšo izkušnjo vaporiziranja in hitrejši čas segrevanja.

Za uporabo kapsul BudKups jih samo napolnite z zelišči, odstranite kovinsko mrežico iz komore pečice svojega vaporizerja Boundless CFC 2.0/CFC Lite in jo zamenjajte z napolnjeno kapsulo BudKup. Zdaj ste pripravljeni na uživanje v čistem in učinkovitem vaporiziranju z vaporizerjem Boundless!

Vključujejo:

  • Kapsule BudKups (3)

Namenjene za uporabo z: Boundless CFC Lite, Boundless CFC 2.0.