DynaVap – indukcijski grelec DynaTec Apollo 2

149 €

SKU
SKU3018
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi

DynaVap je z novim indukcijskim grelcem DynaTec Apollo 2 povzročil pravo revolucijo v segrevanju vaporizerja VapCap! Uporaba indukcijskega grelca je popolnoma drugačen način segrevanja vašega vaporizerja DynaVap VapCap, saj materiala ne segreje s plamenom, ampak uporablja zaščitno tuljavo, s katero segreva predel okoli pokrovčka. DynaTec Apollo 2 deluje tako s konicami iz nerjavečega jekla kot iz titana ter primerno temperaturo doseže v le 5 do 8 sekundah.

Komora ima vgrajeno stikalo, zato se grelec aktivira samo pri vstavljenem vaporizerju DynaVap VapCap in to sporoči z rdečo lučko, na zgornjem delu pa ima tudi magnet, s katerim lahko pokrovček po uporabi ohladite hitreje, kar vam pomaga prihraniti več materiala.

Indukcijski grelec v primerjavi z uporabo vžigalnika s stalnim plamenom vaporizer segreje na nižjo temperaturo, zato je popoln za ljubitelje polnejšega okusa in hladnejših temperatur. Če želite bolj vroče vdihe, lahko vaporizer v grelcu pustite dodatno sekundo ali dve po kliku.

Funkcija samodejnega izklopa omeji segrevanje na največ 15 sekund hkrati in s tem poskrbi za varno uporabo. DynaVap nudi 12-mesečno obdobje garancije v primeru kakršnih koli težav.

Z indukcijskim grelcem DynaTec Apollo 2 bo uporaba vašega vaporizerja DynaVap VapCap postala bolj preprosta, priročna in okusna – kaj si sploh lahko še želite?

Vključuje:

  • Indukcijski grelec DynaVap DynaTec Apollo 2
  • Napajalnik
  • Dvozobi EU-vtič
  • Navodila za uporabo

Namenjen za uporabo z: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni in DynaVap VonG (i): Titanium.