DynaVap – indukcijski grelec DynaTec Orion V2

235 €

SKU
SKU3017
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi

Indukcijski grelec DynaVap DynaTec Orion je izredno lahek in prenosen sistem segrevanja, izdelan posebej za vaporizerje DynaVap. Uživajte v okusni in dosledni pari s svojim vaporizerjem DynaVap VapCap tudi na poti! Baterija ima zmogljivost 1000 mAh, ki povprečno zadostuje za 50 segrevanj in deluje tako na konicah iz titana kot iz nerjavečega jekla.

Ni vam treba skrbeti glede pritiskanja kakršnih koli gumbov, saj indukcijski grelec Orion samodejno zazna, kdaj je vaporizer VapCap vstavljen. Samo postavite vaporizer DynaVap VapCap v komoro, dokler se ne pojavi utripajoča oranžna lučka in zaslišite klik, ki sporoča, da je vaporizer segret (ali preštejte utripe lučke). V samo štirih do šestih sekundah bo vaš material segret do popolnosti in pripravljeni boste na prestižno, okusno paro. Funkcija samodejnega izklopa omeji segrevanje na največ 10 sekund hkrati.

Priložena torbica z zadrgo ni primerna samo za shranjevanje vašega Oriona, ampak lahko vanjo shranite tudi polnilni kabel USB-C in priloženo posodico SnapStash, ima pa tudi dovolj prostora za varno shranjevanje vaporizerja VapCap.

Indukcijski grelec je oblikovan in sestavljen v ZDA ter ima 1-letno garancijo.

Vključuje:

  • Indukcijski grelec DynaVap DynaTec Orion
  • Torbico z zadrgo DynaVap DynaTec
  • Polnilni kabel USB-C
  • Posodico SnapStash (majhno)
  • Navodila za uporabo

Namenjen za uporabo z: DynaVap MDynaVap Omni in DynaVap VonG (i): Titanium.