DynaVap M 2021

Ocena:
4.65

78 €

SKU
ignore-this-61
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Komplet DynaKit Deluxe za vaporizerje DynaVap ima vse, kar potrebujete za ohranitev najboljšega delovanja svojega vaporizerja.
DynaVap – komplet DynaKit Deluxe
33,75 € 45 €

Komplet DynaKit Deluxe proizvajalca DynaVap vsebuje veliko rezervnih delov in izdelkov za čiščenje, ki jih lahko uporabite za ohranjanje najboljšega delovanja svojega vaporizerja DynaVap. Čiščenje vaporizerja je zelo koristno in pomaga ohraniti optimalen okus pare VapCap.

V tem kompletu je priložen vžigalnik Cyclone II Triple Torch, ki je odporen proti vetru in popoln za segrevanje vaporizerja DynaVap, široki ustnik, trije razpršilniki iz titana za filtriranje zraka, magnet DynaMag za uporabo vročega pokrovčka brez dotikanja, majhna posodica SnapStash za shranjevanje zelišč ter dve cevi za shranjevanje in transport vašega vaporizerja.

Ta komplet za vzdrževanje vaporizerja DynaVap vključuje tudi vosek DynaWax, pet bombažnih pripomočkov za čiščenje cevi in dva različna kompleta O-obročkov.

Vključuje:

 • Vžigalnik Cyclone II Triple Torch (brez polnila) (1)
 • Široki ustnik (1)
 • Razpršilnike CCD iz titana (3)
 • Magnet DynaMag (1)
 • Posodico SnapStash (majhno) (1)
 • Cevi za shranjevanje (2)
 • Vosek DynaWax (1)
 • Bombažne pripomočke za čiščenje cevi (5)
 • O-obročke za zgoščevalnik (3)
 • O-obročke za visoke temperature (5)

Komplet DynaKit Deluxe je primeren za naslednje vaporizerje DynaVap:

Indukcijski grelec DynaTec Apollo 2 proizvajalca DynaVap je popoln za segrevanje vašega vaporizerja VapCap doma.
DynaVap – indukcijski grelec DynaTec Apollo 2
119,25 € 159 €

DynaVap je z novim indukcijskim grelcem DynaTec Apollo 2 povzročil pravo revolucijo v segrevanju vaporizerja VapCap! Uporaba indukcijskega grelca je popolnoma drugačen način segrevanja vašega vaporizerja DynaVap VapCap, saj materiala ne segreje s plamenom, ampak uporablja zaščitno tuljavo, s katero segreva predel okoli pokrovčka. DynaTec Apollo 2 deluje tako s konicami iz nerjavečega jekla kot iz titana ter primerno temperaturo doseže v le 5 do 8 sekundah.

Komora ima vgrajeno stikalo, zato se grelec aktivira samo pri vstavljenem vaporizerju DynaVap VapCap in to sporoči z rdečo lučko, na zgornjem delu pa ima tudi magnet, s katerim lahko pokrovček po uporabi ohladite hitreje, kar vam pomaga prihraniti več materiala.

Indukcijski grelec v primerjavi z uporabo vžigalnika s stalnim plamenom vaporizer segreje na nižjo temperaturo, zato je popoln za ljubitelje polnejšega okusa in hladnejših temperatur. Če želite bolj vroče vdihe, lahko vaporizer v grelcu pustite dodatno sekundo ali dve po kliku.

Funkcija samodejnega izklopa omeji segrevanje na največ 15 sekund hkrati in s tem poskrbi za varno uporabo. DynaVap nudi 12-mesečno obdobje garancije v primeru kakršnih koli težav.

Z indukcijskim grelcem DynaTec Apollo 2 bo uporaba vašega vaporizerja DynaVap VapCap postala bolj preprosta, priročna in okusna – kaj si sploh lahko še želite?

Vključuje:

 • Indukcijski grelec DynaVap DynaTec Apollo 2
 • Napajalnik
 • Dvozobi EU-vtič
 • Navodila za uporabo

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

Uživajte v prenosnem indukcijskem segrevanju z indukcijskim grelcem DynaTec Orion, izdelanim posebej za vaporizerje DynaVap.
DynaVap – indukcijski grelec DynaTec Orion
186,75 € 249 €

Indukcijski grelec DynaVap DynaTec Orion je izredno lahek in prenosen sistem segrevanja, izdelan posebej za vaporizerje DynaVap. Uživajte v okusni in dosledni pari s svojim vaporizerjem DynaVap VapCap tudi na poti! Baterija ima zmogljivost 1000 mAh, ki povprečno zadostuje za 50 segrevanj in deluje tako na konicah iz titana kot iz nerjavečega jekla.

Ni vam treba skrbeti glede pritiskanja kakršnih koli gumbov, saj indukcijski grelec Orion samodejno zazna, kdaj je vaporizer VapCap vstavljen. Samo postavite vaporizer DynaVap VapCap v komoro, dokler se ne pojavi utripajoča oranžna lučka in zaslišite klik, ki sporoča, da je vaporizer segret (ali preštejte utripe lučke). V samo štirih do šestih sekundah bo vaš material segret do popolnosti in pripravljeni boste na prestižno, okusno paro. Funkcija samodejnega izklopa omeji segrevanje na največ 10 sekund hkrati.

Priložena torbica z zadrgo ni primerna samo za shranjevanje vašega Oriona, ampak lahko vanjo shranite tudi polnilni kabel USB-C in priloženo posodico SnapStash, ima pa tudi dovolj prostora za varno shranjevanje vaporizerja VapCap.

Indukcijski grelec je oblikovan in sestavljen v ZDA ter ima 1-letno garancijo.

Vključuje:

 • Indukcijski grelec DynaVap DynaTec Orion
 • Torbico z zadrgo DynaVap DynaTec
 • Polnilni kabel USB-C
 • Posodico SnapStash (majhno)
 • Navodila za uporabo

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

Cyclone II Triple Torch je cenovno ugoden vžigalnik s stalnim plamenom in prozornim rezervoarjem za gorivo.
Vžigalnik Cyclone II Triple Torch
11,25 € 15 €

Vžigalnik Cyclone II Triple Torch proizvajalca Vertigo je eden najbolj proračunu prijaznih vžigalnikov s stalnim plamenom, kar jih boste kdaj našli. Ima velik, prozoren rezervoar za gorivo, zato boste vedno vedeli, koliko goriva še imate, prav tako ga boste lažje napolnili. Zaobljena oblika se udobno prilega vaši roki, s hitrim obratom vrtljivega gumba na spodnji strani vžigalnika pa lahko preprosto prilagodite velikost plamena. Vžigalnik je odporen proti vetru in se lahko prižge tudi na 3500 metrih nadmorske višine.

Pred uporabo ga napolnite s plinom butan (ni priložen). Za čiščenje ne uporabljajte alkohola, saj bo razgradil plastiko in posledično povzročil iztekanje goriva.

Etui DynaStash je optimalen dodatek za shranjevanje vašega vaporizerja DynaVap VapCap (in nekaj zelišč).
DynaVap – etui DynaStash (oreh)
41,25 € 55 €

Etui DynaStash je popolna dopolnitev vašega vaporizerja DynaVap. Ima velik predal za shranjevanje večje količine zelišč, zato izredno olajša polnjenje vaporizerja DynaVap. Samo potisnite vaporizer DynaVap v material, nato ga zavrtite in že ste pripravljeni na začetek vaporiziranja!

Ima tudi dodaten predal za shranjevanje vaporizerja DynaVap, zato imate vse, kar potrebujete na enem mestu (razen vira toplote). Na zgornjem delu etuija DynaStash je močan magnet, ki ga lahko uporabite za shranjevanje vaporizerja DynaVap med neuporabo, prav tako pa vam ga pomaga ohladiti med posameznimi vdihi.

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021.

Ohranite izvrstno delovanje svojega vaporizerja DynaVap s pomočjo kompleta za vzdrževanje DynaKit.
DynaVap – komplet za vzdrževanje DynaKit
11,25 € 15 €

Komplet za vzdrževanje DynaKit vam pomaga hitro in učinkovito očistiti svoj vaporizer DynaVap. Uporabite priložen vosek DynaWax za ustrezno podmazovanje O-obročkov.

Ker so O-obročki majhni in se zlahka izgubijo, ta komplet vključuje osem dodatnih. V kompletu za vzdrževanje DynaKit sta dve različni vrsti O-obročkov; O-obročki za zgoščevalnik in O-obročki za visoke temperature.

Vključuje:

 • Vosek DynaWax (1)
 • Bombažne pripomočke za čiščenje cevi (5)
 • O-obročke za zgoščevalnik (3)
 • O-obročke za visoke temperature (5)

Komplet je primeren za naslednje modele DynaVap:

Nastavek DynaCoil vam omogoča, da s svojim vaporizerjem DynaVap vaporizirate koncentrate.
DynaVap – nastavek DynaCoil
21,75 € 29 €

Nastavek DynaVap DynaCoil se namesti v pokrovček vašega vaporizerja DynaVap in vam omogoča uporabo najljubših koncentratov ali drugih lepljivih snovi. Samo odstranite mrežico za zelišča iz pokrovčka, vstavite nastavek DynaCoil, položite koncentrat neposredno na nastavek, segrejte vaporizer in uživajte.

Upoštevajte, da ima nastanek DynaCoil namenoma zavito obliko, zato ga pred uporabo ne smete odviti.

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

Uporabite široki ustnik, če želite svoj vaporizer DynaVap povezati z vodno pipo (14 mm).
DynaVap – široki ustnik
3,75 € 5 €

Široki ustnik DynaVap ustreza končnemu delu vseh modelov DynaVap. Lahko se uporablja kot dodatni ustnik za deljenje s prijatelji ali kot nastavek za vodno pipo, saj ustreza 14 mm ženskim priključkom in vam omogoča, da svoj vaporizer DynaVap preprosto spremenite v vaporizer z vodnim hlajenjem.

Upoštevajte, da se široki ustnik ne prilega odprtini etuija DynaStash, zato ga morate odstraniti, preden svoj vaporizer DynaVap položite v etui DynaStash.

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

Mrežice iz nerjavečega jekla DynaVap ohranjajo čistost in okus vaše pare.
DynaVap – mrežice iz nerjavečega jekla (3 kosi)
5,25 € 7 €

Mrežice iz nerjavečega jekla se vstavijo med komoro in konico vaporizerja VapCap, kjer ohranjajo čisto paro brez drobnih delcev zelišč. Te mrežice ustrezajo tako konicam iz titana kot iz nerjavečega jekla.

Vključujejo:

 • Mrežice iz nerjavečega jekla (3)

Namenjene za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

Pokrovček DynaVap Captive Cap za nizke temperature ima edinstven logo, da ga lahko razlikujete od običajnega pokrovčka Captive Cap.
DynaVap – pokrovček Captive Cap za nizke temperature
21,75 € 29 €

Pokrovček DynaVap Captive Cap za nizke temperature poskrbi za popolnoma novo doživetje uporabe vašega vaporizerja DynaVap VapCap. S predčasnim klikanjem v ciklu segrevanja vam omogoča doslednejšo uporabo svojih časov segrevanja, vaporiziranje zelišč z manjšim tveganjem zažiganja in uživanje v večplastnem profilu okusa. Pokrovček Captive Cap za nizke temperature ima tudi edinstven logo, da ga lahko razlikujete od svojega standardnega pokrovčka Captive Cap.

Pokrovček DynaVap Captive Cap za nizke temperature je bil zasnovan za vaporizer DynaVap VapCap M, vendar ustreza vsem drugim vaporizerjem DynaVap. Če iščete hladnejšo paro ali pa želite iz svojih zelišč pridobiti več okusa, potem je ta dodatek izvrstna izbira.

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

Pokrovček DynaVap Captive Cap pomaga bolje porazdeliti pretok zraka.
DynaVap – pokrovček Captive Cap
21,75 € 29 €

Nov pokrovček DynaVap Captive Cap pomaga ohraniti pokrovček na svojem mestu in hkrati poskrbi za še enakomernejšo porazdelitev pretoka zraka. Če se vam je že kdaj zgodilo, da se je med segrevanjem pokrovček odstranil z vašega vaporizerja DynaVap, potem vam bo zagotovo všeč nova oblika tega pokrovčka. Ko se vaporizer segreje ali ohladi, zaslišite »klik«, ki je zdaj še značilnejši in se lažje sliši.

Pokrovček DynaVap Captive Cap je bil zasnovan za vaporizer DynaVap VapCap M, vendar ustreza vsem drugim vaporizerjem DynaVap. Če iščete nadomestni pokrovček ali pa samo želite nekaj novega, potem je pokrovček Captive Cap izvrstna izbira.

Namenjen za uporabo z: DynaVap M 2021 in DynaVap Omni 2021.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti vaporizerja DynaVap M 2021

 • Najnovejša različica! (2021.08)
 • Izdelan iz nerjavečega jekla
 • Idealen za mikrodoziranje
 • Edinstven »klikajoči« pokrovček
 • Hibridno segrevanje
 • Možnost recikliranja celotne embalaže
 • Oblikovan in izdelan v ZDA

Za koga je DynaVap M 2021?

Vaporizer VapCap M 2021 proizvajalca DynaVap je popoln za vse, ki iščejo preprost in praktično neuničljiv vaporizer z ročnim upravljanjem. Poenostavljena oblika ustvarja okusno, zanesljivo paro in omogoča prikrito vaporiziranje na lokacijah, kjer bi drugi vaporizerji pritegnili preveč pozornosti.

Kaj je novega pri izdaji »M«?

Za zagotavljanje najboljšega okusa se DynaVap M 2021 še vedno izdeluje iz nerjavečega jekla medicinskega razreda, vendar ima zdaj nov pokrovček »Captive Cap« z dvema zarezama v bližini konice, ki poskrbita za varno pritrditev pokrovčka brez vplivanja na pretok zraka.

Novost te različice je še prilagajanje velikosti posodice za polovico, s katerim poenostavite mikrodoziranje. Če ste ljubitelj hladne pare, vam bo prav tako všeč izboljšan zoženi ustnik, ki ga lahko hitro in preprosto povežete z vodnim pripomočkom.

Nazadnje je DynaVap odpravil tudi plastično embalažo in zdaj vaporizer VapCap M 2021 pošilja v kartonasti embalaži, ki jo je mogoče 100-odstotno reciklirati in uporabljati za shranjevanje vaporizerja.

Ročno upravljanje

Vaporizer DynaVap M 2021 se lahko segreje s praktično katerim koli zunanjim virom toplote, kot je indukcijski grelec ali vžigalnik s stalnim plamenom. Zaradi te domiselne oblike v trenutku proizvede močno in okusno paro iz izredno majhnih količin zelišč. Ko je najmanjša temperatura dosežena in je vaporizer pripravljen na ustvarjanje pare, pokrovček to sporoči z zvokom klikanja.

Z ročnim segrevanjem vaporizerja DynaVap M imate popoln nadzor nad gostoto pare. Ustvarite hitro in lahko paro ali gosto in težko paro, odvisno od stopnje segrevanja pokrovčka. Tudi pri posodici z majhno količino ima vsak vdih visoko potenco in močan okus.

Prilagodljiva velikost posodice

Če količino zelišč za vaporiziranje radi prilagodite določeni priložnosti, vam bodo všeč dve nastavitvi posodice vaporizerja DynaVap M 2021 – za 0,1 grama in 0,05 grama. Idealno za mikrodoziranje! Posodica iz nerjavečega jekla je presenetljivo učinkovita tudi pri manjših količinah zelišč. Prav tako jo lahko hitro napolnite in nemudoma začnete z vaporiziranjem nove vsebine posodice.

Celotno posodico lahko porabite v 1 ali 2 vdihih, če pa je ne želite porabiti do konca, se lahko vrnete na isto vsebino posodice, saj vaporizer DynaVap M 2021 ne segreva zelišč med posameznimi vdihi.

Priročen za uporabo na poti

DynaVap M 2021 je dolg 9 centimetrov in tehta samo 19 gramov, zato je eden najmanjših vaporizerjev na trgu. Ni samo popoln vaporizer za festivale in kampiranje, ampak je idealen tudi za vse popotnike, saj poleg vaporizerja potrebujete samo vžigalnik in nekaj zelišč. Noben drug prenosni vaporizer za zelišča ne nudi tovrstne takojšne in močne pare po tako razumni ceni.

Kako ga uporabljati?

Vaporizer DynaVap M 2021 napolnite tako, da zelišča položite na zgornji del ali pa konico nekajkrat potisnete v zelišča. Uporabite prst, da odstranite morebitna odvečna zelišča in nato pritrdite pokrovček.

Ko je posodica napolnjena, začnite segrevati pokrovček z indukcijskim grelcem ali vžigalnikom s stalnim plamenom, dokler ne zaslišite značilnega DynaVapovega »klika«, s katerim vas vaporizer obvesti, da je pripravljen na uporabo. Pretok zraka lahko nadzorujete tako, da zaprete dovod zraka in dosežete gostejšo paro ali pa ga pustite odprtega za lažje in bolj gladke vdihe.

Garancija

Vsi vaporizerji DynaVap M 2021, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov DynaVap, so pristni in podprti z 2-letno garancijo, omejeno na običajno uporabo.

DynaVap M 2021

Vsebina

 • Vaporizer DynaVap VapCap M 2021
 • Možnost recikliranja embalaže
DynaVap M 2021

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 9,2 x 1,2 x 1,2 cm
Teža: 20 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 12 sekund
Vir napajanja: Indukcija ali vžigalnik s stalnim plamenom
Temperatura: 150 °C do 230 °C
Proizvajalec: DynaVap
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Združene države Amerike
Write your own review about DynaVap M 2021
Pregledujete:DynaVap M 2021
Ocena