COVID-19: Na naše skladišče ni prizadeto. Čas dostave je 1 do 3 delovne dni.
Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Easy Valve ali Solid Valve

Pri nakupu Volcano Vaporizer izdelka, ne izbirate le med vrsto modela (Volcano Classic in Volcano Digital) ampak tudi med dvema sistemoma ventilov; na izbiro sta vam Solid Valve in Easy Valve sistema. Za vas smo pripravili seznam prednosti in slabosti, ki vam bo pomagal sprejeti pravilno odločitev.

 Easy Valve or Solid Valve for the Volcano Vaporizer


Easy Valve

V oblikovanje sistema Easy Valve je bilo vloženega veliko znanja in zamisli. Vzdrževanje, čiščenje in pritrjevanje novega balona na ventil ni več potrebno, kar vam prihrani čas, ki ga lahko porabite za uživanje v drugih stvareh...Uživajte v darovih vaporizerja! Balon je že nameščen na ventil in je zato lahko takoj povezan na vaporizer in ko enkrat le-ta balon ni več uporaben, ga enostavno odvrzite in začnite uporabljati novega! Easy Valve komplet vsebuje 5 balonov, shrambo za polnilo ter 3 zgornje in spodnje mrežice. Vsak od balonov je pri vsakodnevni rabi uporaben približno eno leto. Easy Valve shramba je malce širša od shrambe, ki jo ima Solid Valve in zaradi dodatne površine omogoča hitrejše uparevanje. Dve slabosti Easy Valve sistema sta menjava balonov in dejstvo, da so baloni predhodno narejeni, kar za vas pomeni, da balonov ne morete prilagoditi po lastnih željah. Kot že omenjeno, vsak balon traja približno leto dni, kar sploh ni tako slabo, vendar se na dolgi rok v primerjavi s kompletom Solid Valve izkaže za dražjo možnost.

 

Easy Valve for the Volcano VaporizerEasy Valve for the Volcano Vaporizer


Solid Valve

The Solid Valve je originalen in standardni ventil za Volcano Vaporizer. Komplet vsebuje 3 metre materiala za balone, ki uporabniku omogoča, da si naredi svoj balon v velikosti po svoji želji. Običajno material zadostuje za 5-6 balonov, vendar če izdelujete večje balone, je materiala lahko dovolj za 3 balone. Ponovno opozarjamo, vse je odvisno od vaših preferenc. Komplet balonov naj bi se zamenjal po čiščenju ventila, vendar je vsak balon dovolj dober za 50-100 uporab. Prav tako lahko namesto uradnega Volcano materiala za balone, uporabite katerekoli vrečke za pečenje, ki so odporne proti toploti - to vam lahko prihrani nekaj denarja, ampak prepričajte se, da uporabljate vrečke odporne proti toploti in NE plastične vrečke za hrano. Slabosti pri tem sistemu so, da je balon sprva malce zapleteno izdelati in da je ventil težje očistiti - prav tako pa zaradi več številčnih delov zahteva več vzdrževanja. Po dolgotrajni in večkratni uporabi nastane lepljiva usedlina, vendar bo redno vzdrževanje vaš vaporizer ohranilo v dobrem stanju.

 

Solid Valve for the Volcano Vaporizer

 

Easy Valve –  Prednosti in slabosti

Prednosti

Slabosti

Čiščenje in vzdrževanje ni potrebno Kupovanje novih elementov lahko postane na dolgi rok zelo drago
Shramba za polnilo ima širšo površino, ki omogoča hitrejše uparevanje.

Predhodno narejeni baloni, kar pomeni, da ne morete prilagoditi velikosti


Solid Valve – Prednosti in slabosti

Prednosti

Slabosti

Prilagodite velikost balona svojim željam Na začetku je lahko ustvarjanje balonov malce zapleteno
Novi baloni se lahko naredijo iz standardnih vrečk za pečico, kar vam lahko prihrani nekaj denarja Običajno čiščenje in vzdrževanje je potrebno zaradi večjega števila delov