Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Fenix Svaty

107 €

119 € Prihranite 12 €

Fenix Svaty Vaporizer
Fenix Svaty Vaporizer Fenix Svaty - Side Fenix Svaty - Display Fenix Svaty - Bowl Fenix Svaty - Included
 •  
  Črni
 •  
  Srebrni
 •  
 •  

107 €

119 € Prihranite 12 €

107 €

119 € Prihranite 12 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo Fenix Svaty na dan 17 Jan. 2018.

4.5
Preberite 4 Mnenje(a) | Napišite svoje mnenje

Weecke Technology je trg okrasil s še enim čudovitim vaporizerjem, Fenix Svaty. To je kompakten in učinkovit ročni zeliščni vaporizer, ki ga morate dodati v svojo zbirko. Fenix Svaty je visok le 10 centimetrov in se popolnoma prilega v dlan, kar omogoča lažje prenašanje, ko ste na poti. Ene najboljših Svaty lastnosti, v katerih boste lahko uživali,  so njegovo hitro segrevanje in proizvodnja aromatične pare.


Nikoli ne boste morali skrbeti zaradi umirajoče baterije, ki bi vas pustila na cedilu. Svaty vaporizer je opremljen z zmogljivo 1650 mAh notranjo litijevo baterijo, ki ponuja trideset-minutno neprekinjeno delovanje. Mikro USB polnjenje omogoča polnjenje vašega vaporizerja, ko je to potrebno. Svaty vaporizer uporablja zmogljivo tehnologijo zračnega segrevanja, ki omogoča, da se segreje v manj kot 30 sekundah. Napredno konvekcijsko segrevanje zagotavlja, da se zrak segreje, preden gre skozi material, tako da boste uživali v najvišji kakovosti pare. Velikost Fenixa je zelo udobna in držite ga lahko v roki za nevidno vaporizacijo.


Kovinsko ohišje Svatyja je izdelano iz aluminija in je na voljo v dveh barvah: črni in srebrni.

Izpostavljene lastnosti

 • Hibridno segrevanje/konvekcijsko segrevanje/zračno segrevanje
 • 30 sek. čas segrevanja
 • Temperaturni razpon: 160°C - 210°C
 • Zmogljiva 1650 mAh notranja litijeva baterija
 • Baterija zdrži 2 uri in omogoča trideset-minutno neprekinjeno delovanje
 • Polnjenje z mikro USB-jem
 • Kompakten, 10 cm visok
 • Tehta 70 g
 • Digitalni zaslon

 

Vaperji lahko zdaj zadihajo z olajšanjem, saj lahko dostopajo do enega od najboljših mikro vaporizerjev, Fenix Svaty vaporizerja, ki ga je izdelalo podjetje Weecke Technology. Svaty Vaporizer je kompaktna, 10 cm visoka in zmogljiva naprava.

 

Vprašanje, ki vam lahko v trenutku pade na pamet je, ali vam lahko tako majhna naprava res da tisto, kar si želite, in ali je vse tako, kot je videti na prvi pogled. Tako dolg kot kratek odgovor je pritrdilen. Majhen vaporizer ima trikotno obliko, je enostaven za uporabo in lahko ga vzamete s seboj, kamorkoli greste. Kompaktna velikost, njegove lastnosti in prenosljivost vam omogočajo diskretno vaporiziranje. Čista kakovost pare ni ogrožena s priročnim vaporizerjem te velikosti. Tu je nekaj podrobnosti o funkcijah, v katerih boste uživali.

 

V paketu

 • Silikonski ustnik
 • Čistilna krtača
 • Orodje za nalaganje/mešanje
 • (Mikro) USB polnilni kabel

 

Konvekcijsko segrevanje

Fenix Svaty napreden konvekcijski vaporizer uporablja hibridno tehnologijo. Ta tehnologija vaporizerju omogoča, da vam ponudi najvišjo kakovost pare z zrakom, ki se segreje, preden gre skozi napravo. Popolnoma izolirana zračna pot proizvaja najčistejšo paro s procesom segrevanja, ki poteka v anodizirani grelni komori. Izbirate lahko med temperaturami, ki se gibljejo med 160°C in 210°C. Ko je želena temperatura izbrana, se vaporizer segreje v samo 30 sekundah.

 

Čas segrevanja

Naj vas velikost Svaty vaporizerja ne zavede, saj le ta skriva svoj resnični potencial moči. Zmogljiva 1650 mAh litijeva baterija ima dovolj moči, da učinkovito vzdrži temperaturni razpon med 160°C in 210°C s 30-sekundnim segrevanjem do izbrane temperature.

 

Absorpcija

Grelni sistem Svaty vaporizerja je zasnovan tako, da zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, tako da se uporabnikom ni treba spopadati z zažganim ali grenkim okusom. Silikonski ustnik za zmanjševanje toplote ima izoliran sistem zračne poti, ki ohranja zrak hladen in prijeten z vsakim vdihom. Zahvaljujoč anodizirani grelni komori boste z vsakim vdihom uživali v popolnem okusu.

 

Življenjska doba baterije in čas delovanja

Kompaktna oblika prenosnega Fenix Svaty vaporizerja vam bo pomagala v stilu izstopiti iz obdobja velikih vaporizerjev. Mikro vaporizer ni samo moden, nudi tudi odlično in zmogljivo delovanje. Zmogljiva 1650 mAh litijeva baterija neprekinjeno deluje 30 minut, z energijo pa privarčuje tako, da se samodejno izklopi po petih minutah nedelovanja. Baterija zdrži dve uri, po tem pa lahko uporabite mikro USB polnilnik za hitro polnjenje. Čas polnjenja je približno dve uri.

 

Svaty je priročen mikro vaporizer, ki uporabnikom omogoča, da uživajo v odlični vaporizaciji, ne da bi pri tem bankrotirali. To je še en izmed vaporizerjev, ki ga lahko vzamete s sabo na pot in z njim nevidno vaporizirate. Digitalni zaslon omogoča preprosto nadzorovanje vaporizacije na poti.

 

Garancija

Vsi Fenix Svaty vaporizerji, ki jih prodaja MagicVaporizers, so pristni in vam zagotavljajo 2-letno garancijo.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec Weecke
Velikost (dolžina x širina x višina) 2,5 x 3,3 x 10,0 cm
Teža vaporizerja 70 g
Slog Black and Silver
Vir napajanja Battery
Grelni element Ceramic heating element
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka China
Garancija 2 years

Mnenja odFenix Svaty

Povprečna ocena :

4.5 Na podlagi 4 ocene
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Wonderful Temperatures Range From 160°C To 210°C

Cheney
Since I am an amateur to the world of vaporizer, I was looking for something that was extremely easy to use and also contained a digital screen that would give me all the pertinent information. Well, I purchased the Fenix svaty after a recommendation from my friend and I could not be happier at a product. This has extremely small amount of weight, and is also very compact, so much so that I can easily carry it around in my own pocket. Moreover, it has a wonderful temperatures range from 160°C to 210°C which is more than enough in order to generate the amount of smoke that I need on a daily basis. This product also comes with a hybrid heating facility that is more than enough for new technology in a vaporizer.

very easily corrected

Verrill
With a heating time of only 30 seconds, my Fenix svaty is an excellent vaporizer that I use when I go for the office break. Due to the fast heating, I do not have to spend a lot of time, and therefore it is a win-win situation for me. I definitely look forward to my break time nowadays.

rich texture of this product

Jarope?k
While there are many issues with various vaporizers in the market, my Fenix svaty only give me a few problems with the charging which was very easily corrected when I took it back to the shop. After that initial niggle I have never faced any kind of problems with my vaporizer till date.

left me mesmerized

Gerwazy
Going by the popular reviews, I purchased the Fenix svaty and it was easily the best decision that I have made in a long time. The smoothness and the rich texture of this product is something that has left me mesmerized and I will keep using it for a long time.

Izdelkov: 4

na stran

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Fenix Svaty

Kako ocenjujete ta izdelek? *