Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Firefly Vaporizer

179 €

239 € Prihranite 60 €

Firefly Vaporizer - 5 views
Firefly Vaporizer v Temno sivi barvi Firefly Vaporizer v Rrdeči barvi Firefly Vaporizer v Srebrni barvi Firefly Vaporzer Firefly Vaporizer - Primerjava velikosti Firefly Vaporizer - Vključeno v paket Firefly Vaporizer - 5 ogledov
 •  
  Rdeči
 •  

179 €

239 € Prihranite 60 €

179 €

239 € Prihranite 60 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo Firefly Vaporizer na dan 20 Dec. 2017.

4.2
Preberite 6 Mnenje(a) | Napišite svoje mnenje

Firefly Vaporizer je prepričljiva mešanica elegantne oblike in izjemnega delovanja. Na videz izgleda kot zelo kakovostni USB ključ in se tako enostavno prilega v vsak žep ali torbo in to brez da bi ga kdo opazil ali ga obsojal. Da bi ugodili vsem okusom in priložnostim, je vaporizer na voljo v različnih barvah - temno siva, primerna za vse priložnosti; kul srebrna in izstopajoča rdeča. Firefly ni samo lep na videz, njegova para uporabniku predstavlja res pravi užitek. Kot prvo je vaporizer tanek in trden, vendar se udobno prilega rokam vseh velikosti, od drobnih do velikih in mišičastih.


Vse v Firefly vaporizerju je bilo skrbno izdelano tako, da ga lahko z lahkoto uporabijo tudi začetniki in tisti bolj izkušeni uporabniki bodo prav tako cenili trud vložen v vaporizer, saj le-ta omogoča res izjemno izkušnjo vaporiziranja. Na primer, tudi začetniki bodo zelo kmalu ugotovili, kako enostavno je shrambo za segrevanje napolniti in očistiti. Bolj izkušeni uporabniki bodo opazili, da je shramba narejena iz borosilikatnega stekla, kar zagotavlja čistost pare. Vsi uporabniki pa bodo navdušeni nad gladkim delovanjem sistema za segrevanje in nad dejstvom, da baterija lahko zadostuje za okrog 40 bogatih in užitka polnih uporab.


Na voljo v Temno siviRdeči in Srebrni barvi.

Funkcije Firefly vaporizerja

 • Takojšne segrevanje
 • Sijoč in eleganten
 • Intuitivno upravljanje temperature
 • Steklena shramba za segrevanje
 • Trpežno kovinsko ohišje
 • Uporabniška zamenljiva baterija
 • Napolni se v 45 minut

 

Firefly vaporizer je naprava, ki je oblikovana tako, da jo lahko odnesete kamorkoli - in to dobesedno kamorkoli. Samo poglejte ga in takoj boste ugotovili, da je to popolnoma vsakdanja naprava, ki bi jo prav lahko zamenjali za USB ključ znane blagovne znamke. Poglejte še bližje in ugotovili boste, kako zelo klasičen in dinamični stil ima ta vaporizer, uporabljate ga lahko na katerikoli priložnosti, od najbolj uradnih dogodkov do najbolj običajnih druženj in Firefly ponuja široko paleto najbolj modernih in tudi vintage videz vaporizerjev. Firefly para je tudi dovolj gosta in tako ta vaporizer ni samo lep. Ta vaporizer je bil oblikovan tako, da ga lahko uporabljate in v njem uživate znova in znova in to kjerkoli in kadarkoli si to želite, je dovolj močan in lahko kljubuje modernim načinom življenja. Lahko varno potuje z vami v nahrbtniku, nakupovalni košari ali v torbi za telovadbo, prav tako pa je varen v žepu obleke ali v ženski torbici.

 

Vaporizer dodatki (že vključeni)

 • Visoko zmogljiva zamenljiva litij-ionska baterija
 • Komplet za čiščenje
 • Mrežice
 • AC polnilec
 • Oblazinjen kovček
 • Navodila za uporabo

 

Mislimo, da imate vse, kar potrebujete za začetek uporabe vašega novega Firefly vaporizerja - začnete lahko takoj, ko je vaporizer dostavljen na vaš dom. Vključena je litij-ionska baterija skupaj z AC polnilcem, kar omogoča ponovno polnjenje. Prav tako pa je vključen oblazinjen kovček, ki bo vaš nov vaporizer zaščitil pred praskami in umazanijo. Ker pa si želimo, da bi dobro skrbeli za vašo novo napravo, pa je priložen tudi komplet za čiščenje. Redno čiščenje vašega vaporizerja bo pomagalo preprečiti umazaniji, da bi prešla v notranjost vaporizerja in tako bo čiščenje omogočilo dolge ure uporabe, kot so si jo zamislili proizvajalci. Nazadnje, ampak nič manj pomembno - priložena so tudi navodila za uporabo. Čeprav je Firefly zelo enostaven za uporabo, vseeno priporočamo, da si preberete navodila in tako maksimalno izkoristite vaporizer.

 

Prednosti uporabe Firefly vaporizerja

Varno je trditi, da Firefly vaporizer postavlja nove standarde vaporiziranja. Vaporizer je res dober primer kako lahko oblika in funkcionalnost delujeta z roko v roki in kako vsi vidiki oblike skupaj delujejo v harmoniji tako vizualno kot pri dejanski uporabniški izkušnji.

Za začetek, baterija se lahko odstrani, kar predstavlja posebno prednost za tiste, ki so veliko na poti in za tiste, ki nimajo veliko priložnosti za polnjenje vaporizerja, ki ima vgrajeno baterijo, čeprav Firefly baterija potrebuje samo 45 minut, da se popolnoma izpraznjena spet napolni.

 

Firefly Vaporizer - uporaba

Po tem, ko ima naprava polno baterijo, polnjenje shrambe poteka hitro in enostavno. Lahko uporabite svoje najljubše aromatične mešanice tako v trdni obliki kot v koncentratu, kar omogoča fleksibilno izbiro načina vaporiziranja. Nato počakate samo še okrog 10 sekund in vaša naprava je pripravljena na uporabo. Firefly vaporizer se segreje samo na eno, konstantno temperaturo - na okrog 200°C. Izkušnjo vaporiziranja prilagajate glede na dolžino ene uporabe. Krajša dolžina uporabe pomeni lažjo paro in daljša dolžina uporabe pomeni bolj gosto, bogato paro. Tako je Firefly odličen za uporabo skupaj z drugimi ljudmi, saj tako lahko vsak sam nastavlja intenzivnost uporabe. Dejanski grelni element je oblikovan tako, da zagotavlja konstantno segrevanje brez nevarnosti sežiga. Narejen je iz premium zlitine, ki zagotavlja visoko zmogljivost pri vseh stalno ponavljajočih ciklih segrevanja.

 

Da vi skupaj s svojim Firefly vaporizerjem uporabili koncentrate, boste potrebovali Firefly blazinice za koncentrat.

 

Firefly Vaporizer garancija

Vsi Firefly vaporizerji, ki jih prodaja trgovina MagicVaporizers, so pristni in jim pripada 5-letna omejena garancija s strani proizvajalca.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice, Olja, Voski
Proizvajalec Firefly
Velikost (dolžina x širina x višina) 14 x 5 x 2 cm
Teža vaporizerja 241 g
Slog Temno sivi, Rdeči in Srebrni
Vir napajanja Baterija
Grelni element Steklo (Konvekcijo)
Način sproščanja pare Neposredna
Država proizvajalka Kitajska
Garancija 5 let

Mnenja odFirefly Vaporizer

Povprečna ocena :

4.2 Na podlagi 6 ocene
 • 5 Star
   4
 • 4 Star
   1
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   1

45 Minutes Battery Backup

Adam
I purchased my Firefly vaporizer a few months ago, and I must say that I have been a bit disappointed with the product. Although the product mentioned that I was to get a battery backup of at least 40 minutes, but it only lasted about 30 minutes for me even after constant usage. Then, I got it changed, but the second product had the same kind of problem. However, after my complaint, I got this product replaced all over again, and now I am getting the original 45 minutes battery backup that was promised to me. Apart from this particular problem, I have no issues with this vaporizer, and I constantly use it for all my vaping needs without any problems. I can definitely recommend people to go for this product but they need to check the battery backup before committing to this purchase.

better than most of the contemporary vaporizers

Ahmad
In most of my friend’s circle, vaping is an exclusive factor. However since I have started vaping, a lot of my friends have picked up the habit and they all use the Firefly vaporizer. The rich smoke, the battery charging facility and the charging time is better than most of the contemporary vaporizers in the market.

Superb

Seth Rogen
Fill it up, turn on, press the heat button and inhale, it really is that simple. The vapor is so clean and pure that you don't even feel it hit the back of your throat. The Firefly is incredible.

Cool unit

Hubert
Pros: Easy to use, excellent aroma, outstanding build quiality.
Cons: Price, bowl is a bit small, battery life is short but improved with new upgraded battery..

I bought mine in the winter of '15. Battery lasted for about 40 minutes initially, but eventually that dwindles to about 25 minutes. I had to send mine in to MV for repairs (rubber gasket had come out of the chamber while replacing screen). They tested my battery and found it to be defective, so they replaced it with the new one. The replacment bettery lastst longer and seems to have more power, resulting in better vapor production. It's also built like a tank and has a nice design, very classy in an art deco kind of way. I recommend it, but make sure yours comes with the upgraded battery for best results.

Useless

Ex-user
This would not a bad device if the batteries actually delivered power to the unit to do what it is supposed to. Sadly, the batteries are terrible. They never last long, even when brand new, and two of mine have degraded after only about 15 cycles each to the point where they literally do not function long enough to let me operate the unit. Also, when they were new, a fully charged battery would lose its charge without any use over one or two days. So it was essential to charge just before use. Not very practical.

Do not buy a firefly unless you are willing to shell out for lots of replacement batteries.

i like it

Lukasz
Ordered to Poland and got product next day. Very quick delivery now I hope I made right choice chosing this vapo.
Was going to buy Pax 2 but then saw you updated website with this one so we hold thumbs :)

Izdelkov: 6

na stran

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Firefly Vaporizer

Kako ocenjujete ta izdelek? *