Flower Mill - Premium Edition mlinček

119 €

SKU
ignore-this-118
Brezplačna dostava

 

Prenehajte mleti zelišča v prah

Izkusite nov način mletja s patentiraim Premium Edition mlinčkom podjetja Flower Mill, ki zelišča zmleje in nežno zdrobi do mehke, puhaste teksture.

Uporaba

Preprosto odstranite zgornji del, napolnite z zelišči in ponovno zaprite. Z enakomernim pritiskom nežno zavrtite in poslušajte, da zaslišite spremembo zvoka, ki označuje zaključek mletja. Sveže zmleta zelišča boste našli na dnu mlinčka. 

Hibridna konstrukcija

Uživajte v prednosith nerjavečega jekla (304) in lahkega aluminija (6061), ki zagotavljata varen in trpežen način mletja zelišč.

Drobljenje namesto sekljanja

Odkrijte izjemno puhasto teksturo, saj Flower Mill zdrobi vaša zelišča namesto seseklja, kar zagotavlja lažji in bolj mehek izdelek. To pripomore k boljšemu pretoku zraka skozi zelišča in pomaga pri temeljiti ekstrakciji zelišč. 

Popolna velikost

Posebej zasnovan rotor zmleje zelišča do popolne velikosti za vaporiziranje, pri čemer za seboj ne pušča delno zmletih zelišč. 

Majhen napor

Ta Premium mlinček je enostaven za uporabo. Zgornji del ima magnetno zapiranje, spodnji zbiralnik pa je treba obrniti le za četrtino obrata, da ga brez težav odstranite. 

Velika kapaciteta

Z globoko komoro in brez zob, ki bi zasedali prostor, lahko v tem mlinčku premera 6,35 cm naenkrat zmlejete do 3,5 grama zelišč. 

Enostavno čiščenje

Popolnoma razstavite vse dele za celovit dostop in temeljito čiščenje.

Zamenljive mrežice

Priložena mrežica sredinske velikosti poskrbi za optimalno zmleta zelišča za večino vaporizerjev, saj zagotavlja dovolj majhne koščke za učinkovito vaporiziranje, hkrati pa ohranja enostaven pretok zraka.

Če želite več možnosti, vsebuje ta komplet mrežic (naprodaj ločeno) štiri mrežice različnih velikosti. Fina in zelo fina mrežica sta idealni za povečanje površine in kot nalašč za pripravo zmletih zelišč za mikrodoziranje.