Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Flowermate UNO

149 €
Flowermate UNO
Flowermate UNO Flowermate UNO - Front Flowermate UNO - Chamber Flowermate UNO - Size Flowermate UNO - Included Flowermate UNO - Front Flowermate UNO - Top Flowermate UNO - Charging Dock Flowermate UNO - Box
 •  
149 €
149 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo Flowermate UNO na dan 03 Apr. 2019.

0
Preberite 0 Mnenje(a) | Bodi prvi, ki bo podal mnenje o tem izdelku

Flowermate UNO je vsestranski inhalator ali vaporizer, ki deluje tako z rastlinskimi olji kot tudi koncentrati. Opremljen je z OLED zaslonom za hiter dostop do informacij o stanju baterije, do informacij o temperaturi in o stopnji segrevanja. Ker je lahek in kompakten, je model UNO zelo primeren za potovanja, saj v enem samem aparatu združuje tipične značilnosti različnih namenskih uparjalnikov. UNO vzdržuje popoln nadzor nad temperaturo v razponu med 60 ℃ in 230 ℃ in se ponaša s samodejnim izklopnim časovnikom, ki ohranja dragoceno življenjsko dobo baterije. UNO vključuje tudi magnetni rotirajoči ustnik, ki omogoča preprosto in enostavno polnjenje. Če želite vašo paro ohladiti, lahko s priloženim adapterjem za vodno pipo na napravo pritrdite tudi vodno pipo.


Na voljo v Črni barvi.

Lastnosti

 • Popoln nadzor nad temperaturo
 • Način varčevanja z energijo
 • Samodejni izklopni časovnik
 • Adapter za vodno pipo
 • Večnamenska uporaba (koncentrati, zelišča in olja)
 • Lahka zasnova
 • Odstranljiva baterija s trdnim ohišjem in v zmogljivosti 1800 mAh

 

Dodatki (vključeni)

 • 1800 mAh baterija
 • Polnilna postaja
 • 5x zaslon za ustnik
 • 2x zaslon za komoro
 • Vložek za koncentrat
 • Orodje za pakiranje
 • Krtača
 • Adapter za vodno pipo
 • Kabel USB

 

Oblika za vsestransko uporabo

Flowermate UNO je močan inhalator, ki pa je obenem tudi lahek in prenosen. Flowermate je visokokakovosten inhalator, ki v eni sami kompaktni napravi združuje vse najboljše uparjalne lastnosti, odlično služi na potovanjih, primeren je za vsakodnevno uporabo, nosite pa ga lahko kar v svojem žepu. Funkcije, ki jih ta naprava ponuja, vključujejo tudi učinkovito sposobnost uporabe zelišč, ki je povsem primerljiva z uporabo olja in koncentratov. Omogoča povsem enostaven in hiter preklop iz enega sveta cvetja in okusov v drugega, napolnjenega z visoko kakovostnimi koncentrati in gostimi gladkimi niansami. UNO vsebuje vložek za koncentrat, da se lažje odločite za svoj okus dneva. Edina odločitev, ki jo morate sprejeti je, kateri okus izbrati najprej. Takšna vsestranskost uporabniku zagotavlja svobodo, ki je pri drugih modelih ni mogoče najti.

 

Enostaven preklop

S priročnimi enostavnimi koraki je mogoče v samo nekaj minutah preprosto preklopiti z enega izdelka na drugega. Ne glede na dan ali trenutek, vselej vam je na dosegu roke. Model UNO lahko seveda tudi nadgradite in v primerih, ko se pojavi potreba po tem ali si zaželite spremembe okusa, vpeljete tudi dodatke. Adapter za vodno pipo denimo, je primeren za 14mm/19mm priključke in ga je mogoče enostavno pritrditi, zato vas od novih užitkov in okusov, v kolikor imate doma vodno pipo, loči pravzaprav en sam preklop.

 

Priročen

Flowermate UNO ima magnetni rotacijski ustnik, ki vam olajša polnjenje, brez nevarnosti razlitja in nepotrebnega trošenja izdelka. Ko ustnik ni v uporabi, se obrne v tesno zaprt položaj, kar vam olajša prenašanje.

 

Dolgotrajna baterija

Baterija z dolgotrajnim delovanjem v trdnem ohišju z 1800 mAh moči pomeni, da vam nikoli ni potrebno skrbeti, da bi se izpraznila, pri polnjenju pa svojo polno zmogljivost doseže v manj kot dveh urah. Če vas kljub temu skrbi izguba moči naprave med njeno uporabo, model UNO vsebuje dodano bonus opcijo samodejnega izklopnega časovnika, ki poskrbi za vašo dodatno varnost. Pri velikosti 13,6 x 6,7 x 3,5 cm je Flowermate UNO dovolj kompakten za prenašanje in dovolj robusten za vsakodnevno uporabo. Udobno se prilega vaši dlani in je dovolj lahek, da ga lahko nosite tudi več ur skupaj.

 

Digitalni zaslon 

Zaslon OLED (enaka tehnologija, kot se uporablja pri pametnih telefonih) je digitalna plošča za branje informacij o vaši trenutni temperaturi, preostali zmogljivosti baterije in o stanju segrevanja. Vse informacije, ki jih potrebujete, so vam na dosegu roke. OLED zaslon je konfiguriran na način, da ga je enostavno brati, po želji pa ga lahko tudi obračate. Zaslonske tipke omogočajo enostavno povečanje in zmanjšanje s klikom na puščice za nadzor temperature, ki omogočajo temperaturni razpon med 60 ° C in 230 ° C.

 

Enostaven za uporabo 

UNO je tudi hiter. Doseganje optimalne temperature v manj kot 30 sekundah pomeni, da na trenutek uživanja v inhalaciji resnično ne boste dolgo čakali, Flowermate pa uporablja tudi senzor haptičnih povratnih informacij in vam sam sporoči, ko je pripravljen na prvi vdih. Z vgrajeno zaščito pred kratkim stikom, ki preprečuje nastanek škode in poškodb, je Flowermate UNO tisti vaporizer, ki zadošča vsem potrebam uporabnika, zagotavlja namreč udobje, prenosljivost in funkcionalnost, uporabljamo ga lahko z zelišči, oljem in koncentrati.

 

Eleganten 

Ohišje uparjalnika Flowermate UNO sestavlja privlačna črna torbica, s komoro iz nerjavečega jekla in USB priključkom na prednji strani. Tanek, da se z lahkoto prilega vaši dlani, UNO ponuja tudi teksturiran oprijem za dodatno udobje, ter elegantno oblikovano sprednjo stran, ki jo zastopata lahko berljivi velik zaslon OLED in vrtljivi ustnik.

 

Garancija

Vse Flowermate naprave, kupljene pri MagicVaporizers, imajo 2 leti garancije (6 mesecev garancije za baterijo), ta pa je omejena na normalno uporabo.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice, Olja, Voski
Proizvajalec Smiss
Velikost (dolžina x širina x višina) 13.6 x 6.7 x 3.5 cm
Teža vaporizerja 561 g
Slog Black
Vir napajanja 1800 mAh battery
Grelni element Full Convection (Steel Chamber)
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka China
Garancija 2 years, 6 months on the battery

Mnenja odFlowermate UNO

Povprečna ocena :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Flowermate UNO

Kako ocenjujete ta izdelek? *