Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

FocusVape S Pro Premium

139 €

169 € Prihranite 30 €

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  

139 €

169 € Prihranite 30 €

139 €

169 € Prihranite 30 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo FocusVape S Pro Premium na dan 23 Jan. 2018.

0
Preberite 0 Mnenje(a) | Bodi prvi, ki bo podal mnenje o tem izdelku

FocusVape Pro S Premium ni zgolj klasični prenosni vaporizer, ampak se ponaša z enakimi unikatnimi, zmogljivimi lastnostmi, kot bi jih pričakovali od veliko dražjih naprav. Premium dodatna oprema vsebuje kot nastavek bubbler – ki poustvari hladen in okusen občutek popolnega vdihovanja iz vodne pipe – in to je le ena od mnogih možnosti prilagaditev naprave. Poleg tega je na tej napravi možno precizno nastavljati temperaturo, ima pa tudi možnost nastavljanja pretoka zraka za spreminjanje gostote in mehkosti pare.


Zamenljiva baterija visoke kapacitete poskrbi, da vaporizacija lahko traja dlje časa. Kar se tiče polnjenja baterije, lahko napravo uporabljate celo med samim polnjenjem. Če združite to z vaporizerjevo globoko, keramično shrambo, ki zmanjšuje potrebo po ponovnem polnjenju zmesi, vam je jasno, da je FocusVape Pro S Premium res morda majhen v fizičnem smislu, toda velik v svojem delovanju. Elegantno, robustno obliko spremlja cela paleta uporabnih značilnosti, kot so opozarjanje s tresenjem, nastavljanje spomina in samodejno ugašanje.

Če vam okus pomeni največ, se boste razveselili dejstva, da stekleni ustnik Pyrex poskrbi za mehko, aromatično in prijetno paro. Zahvaljujoč ločenemu dovodu zraka in visokokakovosnim materialom naprave FocusVape Pro S Premium, sta proizvedena okus in aroma pristen odraz vaši izbrani mešanici in brez kakršnih koli hlapnih zmesi.


Na voljo v ČrniSrebrni in Orožno Kovinski barvi.

Lastnosti izdelka

 • OLED zaslon z dvema gumboma za spreminjanje nastavitev 
 • Zmogljiva, zamenljiva 3200mAh Li-ion baterija 
 • Možnost polnjenja ob delovanju naprave ter opozarjanje s tresenjem
 • Zraven je priložena steklena bučka (bubbler), ki je podobna vodni pipi 
 • Keramika in Pyrex cevka za paro za čist okus 
 • Robusten, a vseeno lahek 
 • Precizen nadzor nastavitev temperature od 80 °C do 240 °C 
 • Globoka, 0,5 g težka shramba, ki zmanjša potrebo po pogostem menjavanju zmesi 

 

Dodatki (vključeni)

 • Dodatna steklena bučka (bubbler)
 • Originalna Samsung 3,200 mAh baterija visoke kapacitete
 • Mikro USB polnilni kabel (5-pinski)
 • Rezervni stekleni ustnik
 • Pripomoček za pakiranje
 • Krtačka za čiščenje
 • 3x filtrirno steklo


Okus čisto po vaši želji

Eden on najboljših vidikov FocusVape Pro S Premium je ta, kako enostavno je doseči okus po želji uporabnika. Tako kot pri drugih modelih vaporizerjev lahko izberete, kako fino oziroma kako grobo želite zmleti svoje suho zelišče, preden ga naložite. Prav tako lahko zelo natančno nastavite toploto; izberite katerokoli temperaturo med 80 °C  in 240 °C v 1° intervalih.

 

Vendar pa FocusVape ponuja še veliko več. Vgrajen ima tudi ventil za reguliranje pretoka zraka, namreč koliko svežega zraka vstopi v grelni prekat in se pomeša z zeliščno paro ter s tem spremeni njeno gostoto in okus. Ventil ima tri možnosti nastavitev – izberite majhen pretok za gosto paro ali pa velik pretok za najbolj fino paro.


Če pa bi radi napravo še bolj prilagodili svojemu okusu, ima FocusVape Pro S Premium priloženo še stekleno bučko (bubbler). Vanjo preproso vlijte vodo in jo pritrdite na napravo, pa boste poustvarili prijeten hladen občutek, brbotajoč zvok in okus kot pri vodni pipi.


Visoka zmogljivost

FocusVape Pro S Premium se poleg svojega 160 ° velikega temperaturnega razpona lahko pohvali še z mnogimi drugimi visoko zmogljivimi lastnostmi. Ta vaporizer napaja Samsung 3200mAh 18650 baterija, ena od baterij z največjo kapaciteto med prenosnimi vaporizerji na tržišču. Še več, ta baterija je zameljiva in jo lahko zamenjate z rezervno baterijo ter tako podaljšate trajanje vaporizacije. FocusVape lahko uporabljate tudi med polnjenjem, zahvaljujoč posebni tehnologiji, ki to omogoča.

 

Toda velika zmogljivost ne pomeni velikih težav. Globoko shrambo tega vaporizerja je enostavno napolniti – samo obrnite ustnik, da se ta prikaže. Ker je rob shrambe nagnjen, ni mogoče, da bi se njena vsebina razlila. Ko je shramba napolnjena, se vaporizer hitro segreje v manj kot 35 sekundah. FocusVape s svojim konvekcijskim gretjem postreže s čistim produktom, ki pusti zelo malo usedlin, zaradi česar je ta naprava ena najenostavnejših za vzdrževanje.

 

Kot da to še ni dovolj, ima FocusVape Pro S Premium celo paleto dodatnih funkcij, ki še izboljšajo vašo izkušnjo. Ta vaporizer je izdelan z varnostjo v mislih, zato ima vgrajeno funkcijo samodejnega ugašanja. Po petih minutah segrevanja in treh minutah v spalnem načinu se naprava ugasne, da ne bi prišlo do pregrevanja. To funkcijo dopolnjuje še vibracija ob vklopu, ki vam tako sporoči, da je FocusVape aktiven.

 

Vaporizer prav tako zavibrira, ko je dosežena vaša željena temperatura, in vam tako med čakanjem ni treba gledati zaslona. FocusVape Pro S Premium pa ima še eno koristno funkcijo, ki vam olajšajo uporabo – zadnja nastavitev, ki ste jo uporabili, se bo shranila za vašo naslednjo uporabo, zato se vam ni treba bati, da boste pozabili to perfektno temperaturo, ki ste jo odkrili.


Vrhunska oblika

FocusVape Pro S Premium je oblikovan tako, da se ga lahko uporablja vsepovsod, saj je kompakten in tehta zgolj 180 g. Morda menite, da tako majhna naprava ne more biti kakovostno narejena, vendar je robustni FocusVape izdelan iz najkakovostnejših materialov. Njegovo zunanje ohišje je izdelano iz eloksiranega aluminija, ki se uporablja pri izdelavi letal, kar ta vaporizer varuje pred obrabo. Globoka, negorljiva keramična shramba lahko sprejme velikodušnih 0,5 g zelišča, kar je ravno pravšnja velikost za uživanje v solo vapanju. Poleg tega je ustnik izdelan iz trpežne Pyrex steklene cevi, v pomoč pa mu je še trojni filtrirni sistem ter zračni kanalček za odvajanje toplote. FocusVape Pro S Premium proizvaja s svojim zatesnjenim in ločenim dovodom za zrak brezhibno, bogato aromatično paro.

 

Ta vaporizer je tudi opremljen z OLED zaslonom in z dvema gumboma za preprosto spreminjanje temperature in drugih nastavitev. Zaslon prav tako prikazuje trenutno stanje baterije in s tem preprečuje, da bi vam užitek prekinil nepričakovan izklop naprave.

 

Garancija

Vsi FocusVape Pro S Premium vaporizerji, ki jih prodaja MagicVaporizers, so povsem pristni in imajo 1-letno garancijo. 

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec FocusVape
Velikost (dolžina x širina x višina) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Teža vaporizerja 180 g
Slog Black, Silver or Gun Metal
Vir napajanja 3200mAh Li-ion battery
Grelni element Ceramic chamber (convection)
Način sproščanja pare Direct / Bubbler
Država proizvajalka China
Garancija 1 year

Mnenja odFocusVape S Pro Premium

Povprečna ocena :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: FocusVape S Pro Premium

Kako ocenjujete ta izdelek? *