Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Hydrology 9

209 €

239 € Prihranite 30 €

Hydrology 9 Vaporizer
Hydrology 9 Vape Hydrology 9 - Capsule Hydrology 9 - Chamber Hydrology 9 - Cleaning Kit Hydrology 9 - Parts Hydrology 9 - Design Hydrology 9 - Included Hydrology 9 - Package Hydrology 9 Vaporizer

209 €

239 € Prihranite 30 €

Obvestite me, ko bo ta izdelek spet na zalogi
Nalaganje...

Hydrology 9 je ta čas eden najbolj edinstvenih inhalatorjev na trgu, ampak ne po naključju. Za njegov uspeh je zaslužno podjetje Cloudious 9, in temelji na raziskovalnem pristopu, osredotočenem na obliko inhalatorja. Podjetje je pri ustvarjanju modela Hydrology 9 upoštevalo natančne želje in potrebe uporabnikov, ki so nato šle skozi številne popravke in optimizacije, da bi na koncu z optimizacijami pridobili prave in najboljše delovne komponente. Rezultat je inovativen, hidravlični suho-zeliščni inhalator, ki je kot nalašč za vsakogar, ki išče sodobno in kakovostno napravo za samostojno, solo inhaliranje.


Hydrology 9 je tehnično prenosni, 17,5 cm visok inhalator, ki s premerom 4,5 cm res ni povsem žepne velikosti. Ampak to je čisto sprejemljivo, kajti četudi na prvi pogled morda ne bo vaša prva izbira, dejansko izgleda kot nekaj, kar prihaja iz prihodnosti. Ker sodi v nivo vesoljsko-razredne izdelave, ker je odporen na rjo, ker ga odlikuje eloksirana aluminijeva zlitina in boro-silikatno steklo, je ta inhalator stilsko dovršen in zelo močan. Hydrology 9 je opisan kot "svetlobni meč med inhalatorji" in sicer zaradi svojega sistema LED luči, elegantno oblikovanega ohišja in futurističnih funkcij. Poleg natančnega nadzora temperature in pametne porazdelitve toplote, pa se najbolj svetla točka te naprave nahaja v vodoodpornem filtracijskem sistemu. Če torej iščete tradicionalno izkušnjo vodne pipe, brez negativnih učinkov kajenja, je ta inhalator definitivno pravi za vas.


Na voljo v Srebrni barvi.

Posebnosti 

 • Sistem vodne filtracije za izkušnjo kajenja vodne pipe
 • 2000 mAh baterija za ponovno polnjenje traja do 15 seans
 • Vgrajena mešalna naprava
 • Elegantno, robustno in stekleno ohišje
 • Samodejni nadzor temperature
 • Enostavno razumljivi LED indikatorji
 • Edinstveni nastavljivi zračniki

 

Dodatki (vključeni)

 • AC Adapter
 • Napajalni kabel
 • Set za čiščenje

 

Tekoča filtracija posnema sistem vodne pipe

Glavna značilnost tega inhalatorja se nahaja v njegovem imenu: Hidrologija. Zasnovan tako, da posnema občutek in okus kajenja vodne pipe, Hydrology 9 poseduje vse značilnosti inovativnega, hidravličnega filtrirnega sistema, ki vaše inhalacijske seanse pripelje na višji nivo. Para se hladi z vodo, saj je vsesana skozi edinstveni "predor iz cevi', ki z vsakim dihom proizvaja okusne, gladke oblake polnega okusa. Če ste zaskrbljeni, kako to vpliva na prenosljivost naprave, prosimo, ne bodite več - pri Cloudious 9 so namreč šli nad vse to in se prepričali, da je vsak sestavni del sistema popolnoma vodotesen, ne glede na kot in smer. In, kar je najboljše o izkušnji, enaki kajenju vodne pipe, je, da ne poseduje prav nobene zdravju škodljive značilnosti, kot denimo kajenje; filtrirni sistem pravzaprav v resnici dejansko znižuje vnos rakotvornih snovi.

 

Specializirani sistem segrevanja za učinkovito uparjevanje

Učinkovitost je osrednja točka segrevalnega sistema modela Hydrology 9. Kot mnogi inhalatorji ima tudi ta naprava visoko-kakovostno kondukcijsko pečico, ki vaša zelišča segreje v porcelanasti komori dimenzije 18 x 10 mm. Vendar ima ta inhalator, za razliko od mnogih drugih podobnih možnosti na trgu, tudi nekaj pametnih funkcij, ki naredijo uporabo te naprave še bolj enostavno. Prva je nadzor temperature. Ko boste izbrali želeno stopnjo temperature, bo mikročip procesor znotraj Hydrology 9 samodejno odkril temperaturo naprave in jo ohranil nespremenljivo, s samodejnim prilagajanjem znotraj ene milisekunde. Druga koristna toplotna funkcija te naprave se nanaša na sicer glavno pomanjkljivost kondukcijske pečice: porazdelitev toplote. Če zelišča v kondukcijski komori niso premešana sredi postopka, ne bodo enakomerno uparjena. Cloudious 9 se je s to težave spopadel tako, da je v napravo vgradil mešalno napravo iz nerjavečega jekla, kar bistveno olajša mešanje v komori, ko je to potrebno. S tem se zmanjša količina odpada in obenem zagotavlja popoln efekt izbranih zelišč.

 

Preprosti nadzor z LED indikatorji olajša uporabo

Model Hydrology 9 morda sestoji iz kompleksnih notranjih delov, a to še ne pomeni, da ga je tudi težko uporabljati. Pravzaprav je uporaba neverjetno preprosta; zahvaljujoč osvetljenemu nadzornemu sistemu. Ko napolnite zelišča in vodne komore, s tremi hitrimi kliki na gumb za vklop vklopite inhalator in lučka za napajanje utripa zeleno. Po hitrem 60-sekundnem segrevanju zasveti modra LED luč, ki vam pokaže, da je naprava aktivna pri najnižji temperaturi. Obstajajo še štiri dodatne temperaturne nastavitve in vsaka od njih ima svojo barvo luči—modra, kot omenjeno, zaznamuje najnižjo temperaturo, sledi ji rumena, oranžna, vijoličasta in na koncu rdeča, ki pomeni najvišjo temperaturno nastavitev. LED indikator stanja baterije—zelena barva pomeni, da je baterija polna, modra pomeni, da je baterija napol polna in rdeča pomeni, da je inhalator potrebno spet napolniti.

 

Garancija

Vsi Hydrology 9 inhalatorji, ki jih prodaja MagicVaporizers, pooblaščeni distributer za Cloudious 9, so popolnoma verodostojni in podprti z 2-letno garancijo.  

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec Cloudious9
Velikost (dolžina x širina x višina) 4,5 x 4,5 x 17,6 cm
Teža vaporizerja 431 g
Slog Silver
Vir napajanja Battery
Grelni element Ceramic Heating Chamber (Conduction)
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka Designed in Fremont, California (USA). Manufactured in China
Garancija 2 years

Mnenja odHydrology 9

Povprečna ocena :

4.3 Na podlagi 3 ocene
 • 5 Star
   2
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Crazy power

Namemore
The hydrology is crazy efficient and crazy smooth. It is like love at first sight and at first taste. How can anyone refuse such a solid and effective vape? Okay, let’s talk about this little piece of magic. First,it uses a unique water filtration technology that takes vaping experience to the next level with smooth and light hits. The device doesn’t get hot because it is made so that heat is evenly distributed. Battery life is also very impressive, lasting to around 15 full sessions. So many of past problems with other vaporizers were effectively remedied and considered in the making of the hydrology. Some things are just worth having, and the hydrology 9 is one of those things.

Good idea but not perfect execution

Banjo
I understand what the rave is about when I tried this vape. I mean, this is the product you get when manufacturers listen to customers and use their input to improve on a device. Overall, this is a smart and practical device. Also one of the healthiest around. Many issues pertaining to maintenance, batteries, liquid vapes are all addressed. One thing I will say is that I did have a hard time with the LED indicators that correspond to certain temperatures. Maybe I am getting old or you know, just used to straightforward numbers, but I easily get confused with controlling the temp via color indicators. Just a small issue. I’m sure I’ll get used to it in no time. All in all, best vape in the market.

Gamechanger

Panos
Oh my goodness, are you kidding me? The Hydrology 9 is a demigod in the vape market. Really, it sets the standard at a different level and challenges other vape manufacturers to think outside the usual. Just from reading and watching the reviews, I got so hyped and excited into buying this vape and couldn’t contain myself when it was finally delivered. Okay, this was quite an investment but who cares when you get this carefully though out and majestic device! It doesn’t just look nice, manufacturers went out of their way to make it entertaining with LED lights! I am still discovering this wonderful piece of art, but I’m already loving and enjoying it so much!

Izdelkov: 3

na stran

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Hydrology 9

Kako ocenjujete ta izdelek? *