COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Hydrology 9

Ocena:
4.15

199 € 239 € Prihranite: 40 €

SKU
SKU1600
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi
On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Hydrology 9 – valjasta cev iz akrilnega stekla
Hydrology 9 – cev iz akrilnega stekla
9,75 € 13 €

Cev iz akrilnega stekla je bolj trpežna kot priložena cev iz borosilikatnega stekla in je izvrsten dodatek za vaporizer Hydrology 9. Izbiro ene od teh cevi vam zelo priporočamo za priložnosti, ko se s svojim vaporizerjem Hydrology 9 odpravite na pot.

V dolžino meri 7 cm in ima 4,5 cm premer.

Namenjena za uporabo s: Hydrology 9.

Hydrology 9 – stekleni ustnik in aluminijasti pokrovček
Hydrology 9 – stekleni ustnik in aluminijasti pokrovček
30 € 40 €

Potrebujete nov stekleni ustnik in aluminijasti pokrovček za svoj vaporizer Hydrology 9? Potem izberite ta komplet rezervnih delov.

Vključuje:

 • Stekleni ustnik (1)
 • Aluminijasti pokrovček (1)

Namenjen za uporabo s: Hydrology 9.

Lastnosti

 • Napredna hidravlična tehnologija
 • Bongu podobna izkušnja
 • Aromatična in gladka para
 • Vgrajen pripomoček za mešanje
 • Zmogljiva baterija
 • Natančno ohranjanje temperature
 • Preprosta uporaba

Za koga je Hydrology 9?

Hydrology 9 slovi kot eden tehnološko najnaprednejših vaporizerjev na današnjem trgu in je izvrstna izbira za izkušene vejperje, ki želijo premikati meje vaporiziranja. Med izdelavo tega vaporizerja je potekala intenzivna raziskava za posnemanje občutka uporabe bonga in zagotavljanje najboljše možne pare. Uporablja edinstven hidravlični sistem in je izdelan z uporabo najkakovostnejših materialov, v kombinaciji s futuristično obliko pa resnično izstopa v primerjavi z vsemi drugimi vaporizerji.

Inovativno filtriranje s tekočino

Znotraj vaporizerja Hydrology 9 se skriva zapleten hidravlični sistem filtriranja, ki učinkovito ohladi paro s pomočjo vode, potem ko nastanejo oblaki pare izvrstnega okusa. Razlog za izbiro tovrstnega sistema filtriranja je posnemanje tako okusa kot občutka bonga, s katerim ta vaporizer nudi resnično edinstveno izkušnjo v primerjavi z vsemi drugimi prenosnimi vaporizerji.

Nima ravno žepne velikosti, vendar je še vedno prenosen in preprost za prenašanje na poti, zato vam nikoli ne bo treba skrbeti glede nepričakovanega kapljanja. Kljub prisotnosti vode znotraj sistema je celotna struktura tega vaporizerja zasnovana s 100 % zaščito pred razlivanjem.

Dosledna porazdelitev toplote 

Za razliko od številnih drugih vaporizerjev, pri katerih je mešanje zelišč med uporabo zapleteno, če želite zagotoviti enakomerno vaporiziranje, Hydrology 9 vse naporno delo opravi namesto vas. Ta vaporizer ima vgrajen, proti toploti odporen pripomoček za mešanje iz nerjavečega jekla, ki se nahaja na spodnji strani pokrovčka komore in vam omogoča, da učinkovito porazdelite svoja zelišča z najmanjšim trudom. Pomaga zmanjšati odpadke in zagotavlja, da vsakič izkusite največji učinek svojih zelišč.

Natančno spremljanje temperature 

Hydrology 9 ima napredni procesor z mikročipom za optimalno ohranjanje in nadzor temperature. Ko izberete svojo želeno raven temperature, ta vgrajeni procesor natančno sledi temperaturi naprave in jo ves čas ohranja stabilno. Ker toploto prilagodi v milisekundah, da prepreči kakršno koli stopnjo nihanja, boste med svojo celotno uporabo zagotovo izkusili neprekinjeno dosledno temperaturo – brez težav ali spreminjanja nastavitev, ki bi jih morali opraviti.

Preprosta uporaba 

Čeprav je sistem vaporizerja Hydrology 9 morda slišati zapleteno, je zelo preprost za uporabo! V hitrem zaporedju trikrat pritisnite gumb za vklop in aktivirajte postopek segrevanja. Če želite slediti postopku segrevanja, samo poglejte sistem za nadzor, ki temelji na lučkah.

Za segrevanje potrebuje samo 60 sekund, ko pa vaporizer doseže najnižjo temperaturo, se vklopi svetlo modra lučka LED. Odvisno od trenutne temperature se bodo prikazale različne barve lučke, ki vas obveščajo o trenutni ravni toplote. Prav tako imate na voljo uporaben zaslon LED za baterijo, ki prikazuje natančne odčitke stanja baterije. Baterija je vgrajena, ima zmogljivost 2000 mAh in lahko zdrži do impresivnih 15 uporab.

Garancija

Vsi vaporizerji Hydrology 9, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Cloudious 9, so popolnoma pristni in podprti z 2-letno garancijo.

Hydrology 9

Vsebina

 • Vaporizer Hydrology 9
 • Kabel USB
 • Pripomoček za polnjenje
 • Krtačke za čiščenje (2)
 • Mrežice (2)
 • Tesnilni obroči (2)
 • Navodila za uporabo
Hydrology 9

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,5 x 17,6 cm
Teža: 413 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 60 sekund
Vir napajanja: Baterija (2000 mAh)
Temperatura: 170 °C do 210 °C
Proizvajalec: Cloudious 9
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Pregledujete:Hydrology 9
Ocena