Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Magic Flight - Napajalni Polnilnik 2.1

69 €
Magic Flight -  Napajalni polnilnik 2.1
Magic Flight - Napajalni Polnilnik 2.1 Magic Flight - Napajalni Polnilnik 2.1 Magic Flight - Napajalni Polnilnik 2.1 Magic Flight - Napajalni Polnilnik 2.1
69 €
Obvestite me, ko bo ta izdelek spet na zalogi
Nalaganje...

Ta Magic-Flight Napajalni polnilnik 2.1 zamenja vašo potrebo baterijah in predstavlja neizčrpen vir napajanja, ko je priključen v vašem doma ali avtu, saj vključuje priložen vtič za avto polnilnik. Zagotavlja stalno moč za popolno in konsistentno uporabo vašega izdelka Launch Box vsakič.


Ima vgrajeno števičnico za električno moč, ki vam omogoča popoln nadzor nad izkušnjo vaporiziranja in tako omogoča, da uporabljate svoj Box na različnih temperaturnih nastavitvah. Lahko deluje na nižjih temperaturah za vaše aromatične mešanice ali pa na višjih temperaturah za vaporiziranje z vašo Magic Flight difuzno vodno cevjo in pladnjem za koncentrate. Ta novi vtič baterije v obliki banane se z lahkoto prilega katerikoli generaciji Launch Box izdelka in zagotavlja zanesljivo povezavo, takoj po vzpostavitvi. Elektrika se začne dovajati v vaš Launch Box po pritisku na enostavnem gumbu za vklop, ki je lociran na koncu baterijskega polnilnika, , ki vaporiziranje z vašim Launch Box naredi še bolj enostavno kot kdajkoli prej.


Kot je to običajno, Magic Flight ponuja doživljenjsko garancijo na Magic Flight napajalni polnilnik 2.1.