COVID-19: Na naše skladišče ni prizadeto. Čas dostave je 1 do 3 delovne dni.
Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Metal Space Grinder

29 €
Metal Space Grinder - V Onyx črni barvi
Metal Space Grinder - Ostri zobje za mletje Metal Space Grinder - 4 deli Metal Space Grinder - Sestavljen Metal Space Grinder - V Metallic modri in Onyx črni barvi Metal Space Grinder - V Metallic modri barvi Metal Space Grinder - Vključno z lopatko Metal Space Grinder - V Onyx črni barvi
29 €
29 €

Metal Space Grinder iz podjetja MagicVaporizers je najboljši 4-delni-grinder, ki je popolno opremljen za vse vrste aromatičnih mešanic. Premer grinderja je 4 centimetre, medtem ko je višina 4,5 centimetrov, kar pomeni, da se z lahko prilega v vaš žep. Za dejansko mletje ima Metal Space Grinder ostre, kovinske zobce v obliki diamantov, ki bodo ostali ostri še leta uporabe.  Svoj izdelek za mletje položite v zgornji del grinderja. Iz tam bo izdelek padal v spodnji del na mrežico. Ostanek, ki ostane na mrežici bo shranjen v dnu, ki ga lahko priročno odprete.


CNC obdelava z aerospace aluminijem zagotavlja, da se bodo deli tega Metal Space grinderja popolnoma prilegali skupaj in tudi vzdržljiv ampak lahek (95 g) grinder. Magneti v delih omogočajo zaskočno zapiranje delov in dele držijo skupaj, medtem ko meljete v grinderju, ali pa ko ga prenašate okrog. Za uporabo, enostavno odprite zgornji del, dodajte vašo aromatično mešanico, zaprite in za mletje začnite vrteti zgornji del. Nato ga odprite in odkrijte čarovnijo!


Vključuje:

  • Štiri-delni Metal Space Grinder

  • Lopatka za pobiranje ostanka

  • Vzdržljiva vreča za prenašanje


  • Na voljo v Onyx črni in Metallic modri barvi.