COVID-19: Na naše skladišče ni prizadeto. Čas dostave je 1 do 3 delovne dni.
Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Pogosto Zastavljena Vprašanja

Naši zaposleni strokovnjaki z veseljem odgovarjajo na vaša vprašanja, še posebej, če so povezana z vaporizerji.

 

Nekatera vprašanja se ves čas ponavljajo, zato smo za vas pripravili seznam pogosto zastavljenih vprašanj, ki je na voljo vsem. Če svojega vprašanja ne zasledite v tem seznamu, nam pošljite vprašanje preko naše strani, ki ponuja storitve za stranke in tam vam bodo naši zaposleni strokovnjaki z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in pomisleke.

 

1. Kaj je vaporizer?

Vaporizer je naprava za segrevanje aromatičnih mešanic na temperaturo, ki mešanicam omogoča, da svoje arome sprostijo v aromatično paro.

 

2. Za kaj se vaporizerji uporabljajo?

Vaporizerji se uporabljajo za segrevanje različnih vrst aromatičnih mešanic in za sproščanje same aromatične pare. Skozi zgodovino se po celem svetu že od nekdaj za parfume in kadila uporabljajo eterična olja evkaliptusa, rožmarina, kamilice, jasmina, melise, vrtnice, žajblja in timijana, ki imajo blagodejen učinek na telo in um. 

 

3. Ali vaporizerji, ki so proizvedeni izven Evrope, vključujejo primeren adapter za Evropo?

Da! Vsi vaporizerji, ki potrebujejo drugačen adapter, le-tega vključujejo in so primerni za vse države v Evropi, razen za Združeno kraljestvo in za Švico.

 

4. Ali lahko naročim posamezne nadomestne/rezervne dele po meri?

Seveda. Z menjavo umazanih ali poškodovanih delov vašega vaporizerja boste zagotovili najdaljšo življenjsko dobo naprave. Ponujamo vam vse potrebne nadomestne dele in dele za nadgradnjo za vse prodajane vaporizerje.

 

5. Kakšno vzdrževanje je običajno potrebno?

Najpomembnejše vsakodnevno vzdrževanje vašega vaporizerja vključuje preprečevanje nalaganja usedline. Vsak vaporizer potrebuje malce drugačno nego, vendar ima večina vaporizerjev snemljive mrežice, ki vam omogočajo preprosto zamenjavo in večina naših vaporizerjev tudi že vsebuje komplet za čiščenje, ki vam bo pomagal ohraniti aromo vaše pare. Tudi z malo manj nege, bo vaš vaporizer ostal čist in bo ohranjal bogato paro zelo dolgo časa.

 

6. Ali lahko moje sestavine za polnilo v vaporizerju zagorijo?

Običajno ne. Nekateri izmed naših vaporizerjev imajo zelo širok razpon temperature in ob najvišji temperaturi se lahko nekatere občutljive sestavine za aromaterapijo vžgejo. Nekateri vaporizerji, kot je Volcano model, so oblikovani tako, da ne morejo doseči temperature nad 230°C, kar preprečuje vžig večine sestavin. Vedno se prepričajte, da temperatura vašega vaporizerja ni nastavljena nad maksimalno temperaturo vaporiziranja vaše sestavine.

 

7. Katero temperaturo naj izberem?

Popolna temperatura je različna in je odvisna od vaporizerja in tipa uporabljene sestavine, popolna temperatura je nastavljena takrat, ko zagledate tanko, prosojno belo meglico. Komaj vidna para pogosto pomeni, da temperatura ni nastavljena dovolj visoko ali pa je ekstrakcija končana, kar pomeni, da morate znova napolniti shrambo. Najboljši način, da najdete vašo najljubšo temperaturo je, da začnete nastavljanje na nizki temperaturi in nato počasi temperaturo zvišujete, dokler se želene arome iz sestavin ne sprostijo.

 

8. Koliko časa je potrebno za dostavo izdelkov?

Normalni čas dostave s kurirjem UPS je znotraj Evropske unije 1-4 delovnih dni in izven Evropske unije 4-6 delovnih dni.

 

Običajno vsa naročila pošljemo v 24 urah od prejema. Če izkoristite možnost brezplačne dostave, lahko našo pošiljko pričakujete zelo hitro, v treh delovnih dneh. Včasih lahko proces plačila zakasni pošiljanje naročila, vendar je 80% naših naročil dostavljenih v 5 dneh od nakupa. Ni nujno, da bodo naročila oddana med vikendom poslana naslednji delovni dan.

 

Preberite več o dostavi na strani Dostava.


9. Kam pošiljate?

Naše vaporizerje pošljemo kamorkoli znotraj Evrope.