Vaporizer Vapman

Ocena:
Vaporizer Vapman 5 5

199 €

SKU
ignore-this-101
Brezplačna dostava
Kit:
Prikaz več mlinčkov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2023.04)
 • Izdelan iz italijanskega oljčnega lesa
 • Brez kablov ali baterij – segrevanje z vžigalnikom
 • Pozlačena bakrena grelna komora
 • Zaščitna mineralna plast (samo različica Classic)
 • Različne možnosti ustnika
 • Preprosta uporaba – ustvarite paro v manj kot 30 sekundah
 • Edinstvena oblika posodice za enakomerno porazdelitev toplote
 • Okolju prijazen

Za koga je vaporizer Vapman?

Vapman združuje elemente tradicionalne italijanske izdelave s sodobno švicarsko zasnovo. Zunanjost iz oljčnega lesa je osupljivo čudovita, zaradi domiselne izdelave pa je vaporizer tako učinkovit kot preprost za uporabo.

Ker je Vapman vaporizer z ročnim segrevanjem, potrebujete samo vžigalnik in svoja zelišča, zato je popoln za dejavnosti na prostem, še posebej pohodništvo. Če iščete vsestranski vaporizer brez baterij in kablov, ki je preprost za prenašanje in pripravo, potem je Vapman popolna izbira za vas.

Kakšna je razlika med modeloma Vapman Classic in Vapman Pure?

Vapman Classic ima poseben premaz iz sljude, popolnoma neškodljivega minerala, ki se že leta uporablja v kuhinji, saj deluje kot učinkovit odbojnik toplote in preprečuje karbonizacijo lesa. Premaz povečuje učinkovitost in skrbi, da videz vašega vaporizerja Vapman ostaja tako čudovit kot na dan, ko ste ga prejeli.

Pozlačena bakrena grelna komora

Pozlačena bakrena grelna komora je oblikovana do popolnosti, ki vodi do izvrstne kondukcijske toplote in hitrega, enakomernega vaporiziranja. Vgrajene medeninaste šobe grelne komore preprečujejo vdihavanje plina butan in hkrati dovajajo svež zrak v komoro.

Izdelan iz italijanskega oljčnega lesa

Obroč ročaja okoli grelne komore je izdelan iz oljčnega lesa, ki je okolju prijazen material in prihaja iz Italije, kjer se vaporizerji Vapman proizvajajo. Ugotovljeno je bilo, da je les popoln material za vaporizerje, ker vpija toploto in ne predstavlja nobenega tveganja, hkrati pa je tako trajnosten kot čudovit.

Elegantna oblika zagotavlja varno uporabo in udobno držanje, zato se lahko osredotočite na globoke vdihe, ne da bi vam bilo treba skrbeti, ali se boste opekli z vročimi kovinskimi ali plastičnimi sestavnimi deli.

Prilagodljiva gostota pare

Osrednji del, ki ga postavite na zgornji del grelne komore in nanj namestite ustnik, je prav tako izdelan iz oljčnega lesa in ima tri optimalno nameščene zračne odprtine, ki dovajajo svež zrak. Za še bolj goste oblake pare lahko eno ali več odprtin pokrijete s prsti.

Pod osrednjim delom se nahajata mrežica in obroč z zaščito pred toploto, ki ju lahko preprosto odstranite za globinsko čiščenje.

Možnost izbire ustnika

Ob nakupu vaporizerja Vapman izberete tudi ustnik. Tukaj je pet materialov, med katerimi lahko izbirate:

Plastika POM

Plastika POM je že dolgo najljubša izbira navdušencev nad vaporiziranjem, ki želijo v svojem konjičku uživati brez skrbi glede lomljenja stekla ali drugih delikatnih materialov, ki se običajno uporabljajo za izdelavo ustnika. S svojo trpežnostjo, lastnostmi za preprosto čiščenje in odpornostjo proti visokimi temperaturami (do 120 °C) ste lahko prepričani o tem, da bo vaš ustnik prestal preizkus časa.

Inoks

Inoks je vrhunsko nerjaveče jeklo z izvrstnim premazom. Ta ustnik je prestal številne stopnje proizvodnje, s katerimi je dosegel takšno kakovost, ki omogoča optimalno možnost čiščenja in največjo možno higieno za uporabnike, ki si želijo najboljše iz obeh svetov: preprosto čiščenje brez kompromisa kakovosti.

Oljčni les

Les ni samo izvrsten material ročaja in osrednjega dela, ampak je prav tako odlična možnost materiala za ustnik. Ustniki iz oljčnega lesa navdušujejo s svojo nizko težo, ki omogoča preprosto vdihavanje pare z vašim vaporizerjem Vapman, in hkrati poskrbijo za izkušnjo z izvrstnim okusom.

Titan

Kralj kovin titan je močen in lahek. Nudi najvišje ravni higiene skupaj z izpolnjevanjem vseh drugih zahtev. Njegova lepota sije skozi optimalno obdelano površino, ki se ujema z obliko vaporizerja Vapman.

Ročno izdelano borosilikatno steklo

Borosilikatno steklo je izredno higieničen material, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij in ne pušča priokusov. Sčasoma se ne razbarva niti ne vpije vonjav, prav tako ga je mogoče 100-odstotno reciklirati. Daljša por pare in hladilne lastnosti stekla omogočajo še bolj udobno in hladnejšo paro.

Ustnik iz borosilikatnega stekla ni vključen v nobenem kompletu in ga je treba kupiti ločeno.

Kako uporabljati vaporizer Vapman

 1. Zgornji del obrnite v nasprotni smeri urnega kazalca, da dostopite do komore.
 2. Komoro napolnite z zelišči (z ali brez pomoči polnilnega lijaka).
 3. Ponovno namestite zgornji del.
 4. Vaporizer Vapman obrnite na stran in uporabite vžigalnik, da segrejete pozlačeno grelno komoro.
 5. Po nekaj sekundah ga obrnite nazaj in uživajte v vdihavanju pare iz ustnika.

Temperatura vaših zelišč bo odvisna od tega, kako dolgo segrevate grelno komoro. Če se vam para zdi premočna in vroča, potem ste vaporizer segrevali predolgo, če pa para nima dovolj okusa, ga lahko segrejete še malce bolj. Po nekaj časa boste pridobili občutek in preprosto ustvarili svojo najljubšo paro.

Takoj ko okusa več ni, lahko preverite stanje svojih zelišč. Ko se barva zelišč spremeni v temno rjavo in se pojavi neprijeten vonj, potem zelišča ne vsebujejo več aktivnih sestavin in jih lahko odstranite. 

Okolju prijazen

Ker za segrevanje vaporizerja Vapman potrebujete samo vžigalnik, ne vsebuje nobenih električnih sestavnih delov ali baterij, zato je izredno prijazen do okolja. Poleg tega je vse dele vaporizerja Vapman mogoče zamenjati, zato vam bo z ustreznim vzdrževanjem služil za vedno.

Garancija

Vsi vaporizerji Vapman, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Vapman, so pristni in podprti z 2-letno garancijo, omejeno na običajno uporabo.

Vaporizer Vapman

Vsebina

 • Vaporizer Vapman
 • Ustnik [plastika POM, inoks, les ali titan]
 • Polnilni lijak
 • Etui iz konoplje
 • Vžigalnik
 • Krtačka za čiščenje
 • Izvijač
 • Lesena škatla
 • Navodila za uporabo
Vaporizer Vapman

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 6,2 × 4,1 cm
Teža: 20 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 5 do 30 sekund
Vir napajanja: Vžigalnik
Proizvajalec: Vapman
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Italija
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o Vaporizer Vapman