Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Najboljša Trgovina z Vaporizerji V Sloveniji

Brezplačna in hitra dostava za vse vaporizerje in za naročila v skupni vrednosti nad 50 €.


Verjamemo, da je za omogočanje najboljše izkušnjo uporabnika pri spletnem nakupovanju, potrebna brezplačna dostava. 
Zato ponujamo brezplačno dostavo za VSA naročila znotraj Evrope v vrednosti nad 50 €. Destinacije izven Evrope običajno ne izpolnjujejo pogojev za brezplačno dostavo (ampak ne škodi nas vprašati!). 
Če vaša država ne spada v območje EU, vam bomo namesto brezplačne dostave ponudili cenovno nižjo dostavo. 

Običajen čas dostave s kurirsko službo UPS je znotraj EU 1-5 delovnih dni, in izven EU 4-7 delovnih dni. Povprečen čas dostave je 1-3 delovnih dni.

 

Več o storitvah kurirske službe UPS si lahko preberete tukaj.

 

Zaračunavanje in pošiljanje


Vse pošiljke profesionalno zapakiramo v navadne rjave škatle brez brez namiga o vsebini paketa in brez imena naše spletne strani zato, da bi zagotovili vašo zasebnost. Naslov pošiljatelja se bo na paketu označil pod imenom "Anything Worldwide AB" in v državah, kjer je potrebno priložiti deklaracijo izdelkov, bodo izdelki na deklaraciji navedeni pod imenom  "oprema za ogrevanje". Da bi zagotovili še večjo zasebnost vašega naročila, bo vaše plačilo naročila preko Paypala ali kreditne kartice ali preko druge plačilne metode na vašem bančnem odrezku knjiženo pod imenom "Anything Worldwide AB". 

Ko bo vaše naročilo odposlano, vam bomo preko elektronske pošte poslali številko za sledenje, ki vam bo omogočila sledenje paketa od našega skladišča do vašega naslova.

 

MagicVaporizers je pooblaščen vodilni distributer


Pri naročilu preko vodilnega pooblaščenega distributerja imate zagotovljene naslednje prednosti: 
1. Prejem najnovejših verzij in posodobitev za vse vaporizerje. Manjše posodobitve se redno izdajajo, običajno jih na spletni strani ne omenimo. 
2. Prejem originalnega in kakovostnega izdelka in to na tržišču, kjer prevladujejo cenene, manj funkcionalne kopije.
3. Prejem popolne garancije s strani proizvajalca, ki traja najmanj 1 leto. 
4. Zanesljive storitve za stranke s strani osebja, ki pozna delovanje izdelkov in ima v primeru potrebe po dodatnih napotkih omogočeno neposredno povezano s proizvajalcem. 
5. Vsi navedeni izdelki so na zalogi in pripravljeni na pošiljanje. To nam omogoča, da ne prihaja do zakasnitev med naročilom in pošiljanjem.
6. Varen nakup, saj kupujete od finančno stabilnega podjetja, ki ima veljavno licenco za trgovanje in poslovanje ter plačuje vse zahtevane davke.

 

Velika Izbira Kakovostnih Vaporizerjev

Smo pooblaščeni vodilni distributer vseh znamk prodajanih vaporizerjev in ponujamo najboljšo izbiro vaporizerjev, ki so na voljo na tržišču, kjer prevladujejo cenene kopije in slabi izdelki. Preden vaporizerje začnemo prodajati, opravimo obširno raziskavo, s katero se prepričamo, da bomo na zalogi imeli res najboljše vaporizerje. Ponosni smo na svoje obširno znanje o vaporizerjih in osebno smo preizkusili čisto vsak model, ki ga prodajamo. To pomeni, da izberemo res najboljše vaporizerje, ki vam bodo zagotovljeno dolgo služili.

 

Trenutno je na voljo:

6 blagovnih znamk - na desetine različnih stilov - več kot 150 edinstvenih izdelkov, ki so v našem skladišču na voljo za takojšno pošiljanje!

 

100% Najboljše cene

Prizadevamo si za to, da naše stranke od nas vedno dobijo najboljšo vrednost za svoj denar. Če najdete drugo slovensko trgovino, ki vaporizer prodaja po nižji ceni, vam bomo po tej ceni vaporizer prodali tudi mi! Da bi izvedeli več, stopite v stik z našimi storitvami za stranke.

 

Vse je na zalogi

V našem skladišču se skupno nahaja več kot 150 vaporizerjev in dodatkov za vaporizerje. Če je mogoče izdelek dodati v košarico, to pomeni, da je izdelek na voljo za takojšno pošiljanje. Naš uspeh v pošiljanju naročenih izdelkov je več kot 99.9%, zato ste lahko prepričani v to, da ko boste izdelek naročili, ga boste tudi prejeli.

 

Storitve

Verjamemo v to, da če strankam ponudimo odlično izkušnjo nakupovanja, bo rast v prodaji prišla sama od sebe. Zato se raje kot na povečevanje dobička, osredotočamo na storitve, ki jih ponujamo.

 

Zasebnost

MagicVaporizers.si spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k zaščiti vaše zasebnosti. Za več podatkov, si prosimo oglejte našo politiko zasebnosti.