O nas

Ideja, ki je zdaj MagicVaporizers, se je porodila med smučarskimi počitnicami na severu Švedske leta 2012, ko je meni (Petru) in Samu na zabavi po smučanju Američan predstavil revolucionaren način uživanja zelišč – vaporiziranje. Kmalu zatem sva ugotovila, da je to prihodnost, in ko bodo ljudje doživeli to izkušnjo, bodo ravno tako navdušeni kot midva.

Po ustanovitvi podjetja in temeljitem testiranju na stotine vaporizerjev sva na sredini leta 2013 v svoji prvotni švedski trgovini vaporizers.se samozavestno začela nuditi izdelke, za katere sva verjela, da so najboljši vaporizerji po najnižjih cenah.

Trgovina je doživela takojšen uspeh, saj smo dobesedno razprodali svojo začetno zalogo, preden smo lahko prejeli drugo naročilo od proizvajalcev. Na svoje presenečenje nisva dobivala samo naročil iz Švedske, ampak tudi iz sosednjih držav, zaradi česar sva bila prepričana, da morava razmišljati dlje od Švedske.

Jeseni leta 2013 sva po številnih »testiranjih izdelkov« oblikovala znamko, ki je zdaj uveljavljena kot največji prodajalec vaporizerjev po vsej Evropi – MagicVaporizers. Z vetrom v svojih jadrih in novo znamko sva svoje trgovine ustanovila še v sedmih državah: Združenem kraljestvu, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji, Finski in Danski.

Tako zanimanje za vaporizerje kot dodajanje kakovostnejših znamk vaporizerjev je dobilo pravi zagon na začetku leta 2014 in najina naložba v dodajanje več držav je postala velik uspeh. Od takrat sva dodala še 14 evropskih držav z lokaliziranimi trgovinami in se nenehno osredotočava na razvoj svoje znamke, da bo lahko še več ljudi doživelo čarobnost vaporiziranja.


Čeprav sva prišla do tu, kjer sva zdaj, še vedno ohranjava svoje temeljne vrednote, v skladu s katerimi strankam nudiva kakovostne vaporizerje po nizkih cenah in skrbiva, da sva vedno pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja strank, ki potrebujejo pomoč pred in po nakupu.

Kako ohranjava svoje cene tako nizke?

  • Kadar je le mogoče, kupujeva neposredno od proizvajalcev, trdo se pogajava za najboljšo ceno, nato pa prihranke preneseva na vas.
  • Če izdelek ne izpolnjuje pričakovanj naših strank, ga bova zamenjala z drugim.
  • Kupujeva velike količine in zgodaj skleneva pogodbe, da dobiva najboljše cene.
  • Najini stroški ostajajo nizki – zato ker vsak cent, ki ga prihraniva midva, je cent, ki ga prihranite vi.

Ni zapleteno. Osredotočava se samo na pomembne stvari – izvrstni vaporizerji + dobre cene = vrednost.

Peter in Sam
Ustanovitelja in lastnika znamke MagicVaporizers

Kje se nahajate?

Naša glavna pisarna je v Stockholmu na Švedskem, naše skladišče pa se nahaja sredi Nemčije (Apolda) za najhitrejšo dostavo po vsej Evropi.