Tinymight 2

Ocena:
Tinymight 2 4.9 5

349 €

SKU
ignore-this-112
Brezplačna dostava
Prikaz več mlinčkov
Prikaz več dodatkov

Lastnosti

 • Najnovejša različica (2024.04)
 • 100% konvekcijsko segrevanje
 • Segreje se že v nekaj sekundah
 • Načina "on-demand" in "session" 
 • Nastavljiva velikost komore
 • Širok razpon temperature (140°C do 250°C)
 • Hitro polnjenje z USB-C
 • Napaja ga zamenljiva litijska baterija tipa 18650
 • Izdelan na Finskem iz visokokakovostnih materialov
 • Vključuje brezplačno kapsulo za odmerjanje ob nakupu pri  MagicVaporizers

Komu je namenjen Tinymight 2?

Tinymight 2 je prenosni konvekcijski vaporizer za zelišča in koncentrate. Namenjen je vaporiziranju na katerikoli lokaciji, z močnim konvekcijskim grelnikom pa zagotavlja aromatično paro le v nekaj sekundah. 

Če želite nadgraditi svojo izkušnjo in preizkusiti vaporizer, ki ustvarja goste oblake pare in ponuja način "on-demand", razmislite o Tinymight 2. Je enostaven za uporabo in poleg načina "on-demand" ponuja tudi način "session", ki omogoča prilagodljivost pri želenem načinu vaporiziranja. 

100% konvekcijsko segrevanje

Tinymight 2 je oblikovan tako, da s svojim po meri izdelanim 70W grelnikom iz nerjavečega jekla paro zagotovi v manj kot desetih sekundah. Uporablja 100% konvekcijsko segrevanje, ki material enakomerno segreva in ustvarja najčistejšo paro. 

Konvekcijski sistem segrevanja je pri vaporizerju Tinymight 2 še dodatno izboljšan z novo funkcijo razpršitve toplote, s katero se toplota bolje porazdeli, kar pripomore k učinkovitejšemu postopku ekstrakcije. Tako lahko kar najbolje izkoristite svoja zelišča in koncentrate. 

Pravi "on-demand" vaporizer 

Večina vaporizerjev ima samo en način delovanja, Tinymight 2 pa ima dva: "On-demand" in "Session". Način "On-demand" je idealen za tiste, ki si radi vzamejo čas in uživajo v vsakem vdihu, medtem ko je način "Session" primeren za vse, ki raje uživajo v več vdihih zapored, ne da bi jim bilo treba nenehno pritiskati na gumb.

Način "On-demand" grelnik vklopi na nizko temperaturo, ki je ni težko vzdrževati, dokler ne pritisnete gumba. Ko ga pritisnete, ga običajno ne boste rabili držati več kot pet sekund, preden bo začel vibrirati in bo pripravljen za uporabo. Uživajte v pari in ko končate, spustite gumb. 

Način "Session" deluje tako, da ohranja komoro na nastavljeni temperaturi za ves čas uporabe. Trikrat pritisnite gumb in ga držite, dokler ne preneha vibrirati, nato pa vdihnite dva- ali trikrat, dokler se para ne razredči. Če nameravati med uporabo narediti daljši premor, vaporizer preprosto izklopite in znova zaženite, ko boste pripravljeni. 

Nastavljiva velikost komore

Pri vaporizerju Tinymight 2 lahko velikost komore prilagodite svojim željam tako, da spremenite velikost hladilne komore, ki se lahko premika navzgor ali navzdol. Izbirate lahko med največjo kapaciteto komore (0,2 g zelišča), ali pa nastavite manjšo kapaciteto za manjše odmerke in mikrodoziranje.

Pripravljen na uporabo s kapsulami za odmerjanje 

Če iščete enostaven način za mikrodoziranje ali preprosto želite komoro ohraniti čistejšo, razmislite o uporabi kapsule za odmerjanje. Te kapsule so zasnovane posebej za Tinymight 2 in vam omogočajo, da uživate v uporabi vaporizerja, brez da bi skrbeli za čiščenje. 

Preprosto napolnite kapsulo z želenim materialom in jo vstavite v komoro. Tako je polnjene vaporizerja Tinymight 2 hitrejše, prav tako pa lahko vnaprej pripravite dodaten odmerek in ga vzmete s sabo na pot. 

Ena kapsula za odmerjanje je brezplačno vključena pri nakupu Tinymight 2 pri MagicVaporizers. 

Širok razpon temperature (med 140°C in 250°C)

Tinymight 2 ponuja natačen nadzor nad temperaturo v razponu med 140°C in 250°C, ki jo lahko nastavite z obračanjem analognega koleščka na dnu naprave. S širokim razponom temperature imate veliko prostora za eksperimentiranje in ugotavljanje, katera temperatura vam najbolj ustreza.

Vključuje večnamensko orodje

Priročno večnamensko orodje, ki je priloženu vaporizerju Tinymight 2, je na dosegu roke. Nahaja se na vrhu naprave in je lahko dostopno med uporabo. Orodje lahko uporabite za mešanje zelišč med uporabo, prav tako pa je dovolj dolgo, da lahko z njim prilagajate velikost komore, kar vam omogoča, da enostavno preklapljate med večjimi ali manjšimi odmerki.

Hitro polnjenje z USB-C

Tinymight 2 je opremljen z USB-C polnilnim priključkom in omogoča hitro polnenje. S hitrim polnilcem (ki ni priložen) ga lahko napolnite v manj kot eni uri, tako da lahko v hipu nadaljujete uporabo, ne glede na to kje ste. 

Ko napravo vklopite, zavibrira enkrat do štirikrat, odvisno od tega, kako polna je baterija. Ob polnilnem priključku je tudi lučka, ki se spreminja iz zelene v rdečo, ko se baterija izprazni. Tako lahko spremljate, kdaj morate napravo napolniti, da lahko nemoteno uživate v uporabi. 

Zamenljiva 18650 baterija

Ker Tinymight 2 napaja zamenljiva baterija tipa 18650, vam uporabe ni treba prekiniti niti, ko se baterija izprazni. Preprosto vstavite novo in v hipu boste lahko nadaljevali z uporabo! 

Če želite uporabiti drugo 18650 baterijo, ki ni priložena, upoštevajte, da mora biti visokokakovostna z najmanj 20A toka. 

Dolga življenska doba

Kot je pričakovati od vaporizerja, izdelanega na Finskem, je Tinymight 2 izdelan izključno iz vrhunskih materialov. Njegovo ohišje je izdelano iz lesa ameriškega oreha, znanega po svojih izolacijskih lastnostnih in gladki strukturi, kar zagotavlja hladen in udoben oprijem. 

Preostali del naprave je prav tako izdelan iz trpežnih materialov, kot so nerjaveče jeklo, aluminij in kremenčevo steklo, ki zagotavljajo, da boste v vrhunskem delovanju vaporizerja uživali še dolga leta. 

Kako uporabljati Tinymight 2

Tako uporabljate Tinymight 2 v načinu "On-demand": 

 1. Napravo držite obrnjeno navzdol in odstranite ustnik.
 2. Zelišča dodajte na nasprotni konec ustnika. Ustnik vstavite nazaj, medtem ko napravo še vedno držite navzdol.
 3. Na spodnjem delu naprave izberite želeno temperaturo. Za lahkotnejšo paro izberite 3-5, za večje oblake pa 7-9.
 4. S tremi hitrimi kliki vklopite napravo. Počakajte nekaj sekund. 
 5. Tinymight 2 je sedaj pripravljen na segrevanje vaših zelišč. Segrevanje povečate tako, da držite gumb in počakate, da začutite vibracijo.
 6. Vdihnite iz ustnika, medtem ko držite gumb pritisnjen.
 7. Ko ste zadovoljni, spustite gumb, vendar še naprej vdihavajte, da iz zračne poti dobite vso paro.
 8. Uživajte! 
 9. Ko končate, hitro trikrat pritisnite na gumb, da napravo izklopite, ali pa ponavljajte 5. korak, dokler zelišča ne postanejo svetlo rjava in prenehajo proizvajati paro.

Kako nastaviti temperaturo

Obrnite kolešček na dnu naprave na številko, ki ustreza želeni temperaturi. Upoštevajte, da se temperatura pri največji nastavitvi (10) razlikuje, odvisno od načina, ki ste ga izbrali. 

 1. Naprava je zaklenjena
 2. 140°C
 3. 150°C
 4. 160°C
 5. 170°C
 6. 180°C
 7. 190°C
 8. 200°C
 9. 210°C
 10. 220°C
 11. 230°C / 250°C (način "Session / "On-demand) 

Kako očistiti Tinymight 2

Čiščenje vaporizerja Tinymight 2 je preprosto, saj so steklena cev, hladilna enota in filtri iz nerjavečega jekla edini deli, ki potrebujejo redno čiščenje. Izperete jih lahko z vročo vodo in milom, ali namočite v topilo kot je izopropilni alkohol. 

Garancija

Vsi Angus vaporizerji, ki so naprodaj pri MagicVaporizers, pooblaščenem distributerju Tinymight izdelkov, so pristni in zanje velja 3-letna garancija (po registraciji naprave na tinymightvape.com), omejena na običajno uporabo. 

 

Navodila za uporabo

Tinymight 2

Vsebina

 • Vaporizer Tinymight 2 
 • Kapsula za odmerjanje*
 • Stekleni ustnik (55 mm)
 • Ustnik iz titana (80 mm)
 • Baterija tipa 18650 
 • USB-C polnilni kabel
 • Mrežice
 • O-obročki
 • Torbica za shranjevanje
 • Navodila za uporabo

* Vključuje brezplačno kapsulo za odmerjanje ob nakupu pri MagicVaporizers 

Tinymight 2

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 6,1 × 3,7 × 8,8 cm
Teža: 186 g
Segrevanje: Konvekcijsko
Čas segrevanja: Manj kot 10 sekund
Vir napajanja: Baterija tipa 18650
Temperatura: 140°C do 250°C
Proizvajalec: Tinymight
Garancija: 3 let
Država proizvajalka: Finska
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o Tinymight 2