Vaporizer Venty

Ocena:
Vaporizer Venty 4.8 5

448 €

SKU
ignore-this-123
Brezplačna dostava
Prikaz več mlinčkov
Prikaz več dodatkov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2024.05)
 • Hitro segrevanje (20 sekund)
 • Izboljšana pečica s hibridno tehnologijo
 • Natančen nadzor temperature (40°C do 210°C)
 • Nastavljiv pretok zraka
 • Učinkovita hladilna enota s podaljšano potjo pare
 • Bluetooth in Web App povezljivost
 • Hitro USB-C polnjenje (80% napolnjenost v približno 40 minutah*)
 • UL-certifikat za varnost in zagotavljanje kakovosti 
 • 2-letna garancija z možnostjo podaljšanja na 3 leta z registracijo

* Zahteva Storz & Bickel - “Super-polnilec” USB-C .

Komu je namenjen vaporizer Venty? 

Vaporizer Venty proizvajalca Storz & Bickel je vrhunski primer inovativnega nemškega inženiringa, ki združuje odlično zasnovo in enostavno uporabo. Je popolna izbira za tiste, ki si pri vaporiziranju želijo preprostosti, varnosti in najboljše zmogljivosti.

Nakup vaporizerja Venty pomeni naložbo v kakovost, kar se odraža v njegovi višji ceni. Čeprav je nekoliko večji od povprečnega prenosnega vaporizerja, je to kompromis za neprimerljivo izkušnjo vaporiziranja, ki jo ponuja.

Če torej iščete vzdržljiv in zmogljiv vaporizer, in ste pripravljeni zapraviti nekoliko več, je Venty točno to, kar iščete. Odličen je za vse, ki si želijo zanesljiv izdelek, ki zagotavlja odlične rezultate, čeprav je nekoliko večji. 

Hitro segrevanje z napredno tehnologijo

Izkusite prihodnost vaporiziranja že v 20 sekundah z revolucionarnim grelnikom vaporizerja Venty. Nič več čakanja; najsodobnejši hibridni sistem, ki uporablja konvekcijsko in kondukcijsko segrevanje, zagotavlja hitro in učinkovito segrevanje vaših zelišč. Za tako hitro delovanje je zaslužna zmogljiva pečica z močjo 130 W, ka je velik preskok v primerjavi s 45 W v modelu Mighty+.

Komora vaporizerja Venty ima keramično prevleko in povzdiguje vzdržljivost na višjo raven, saj je zasnovana tako, da zdrži redno uporabo. Predstavljajte si material posod brez prijemanja, zdaj v komori vašega vaporizerja. Potreben je le preprost obris z vatirano palčko, pomočeno v alkohol, ali hitro krtačenje, in komora je brezhibna, kar zagotavlja, da je vsaka uporaba tako aromatična kot prva.

Dosledni vdihi z natačnim nadzorom toplote

Ena od izjemnih lastnosti vaporizerja Venty je njegova stalna temperatura med uporabo. Pri drugih vaporizerjih med vdihavanjem prihaja do nihanja temperature v grelni komori, Venty pa zaradi napredne modulacije, ki jo omogoča programska oprema, ohranja enakomerno toploto. Ta tehnologija se intuitivno prilagaja v realnem času in zagotavlja, da toplota ostane enakomerna, ne glede na to, kako dolgo ali kako močno vdihujete. 

Rezultat? Predvidljiva in zanesljiva izkušnja pri vsaki uporabi. Nobenih presenečenj, le čisto uživanje v zeliščih pri najljubši temperaturi, od začetka do konca. To je vrsta subtilne prefinjenosti, ki izboljša vaše vaporiziranje, zato je Venty praktična izbira za vse, ki cenijo doslednost in nadzor. 

Prilagojeno vaporiziranje z nastavljivim pretokom zraka

Pri vaporizerju Venty imate z nastavljivim pretokom zraka popoln nadzor nad svojo izkušnjo vaporiziranja. S preprostim zasukom kolesca lahko spremenite pretok zraka in prilagodite svoje vaporiziranje. Izbira je v vaših rokah, ne glede na to, ali ste razpoloženi za osvežujočo paro, ali pa iščete goste oblake. 

Vendar ne gre samo za moč vdihov. Nastavljiv pretok zraka vpliva na segrevanje in omogoča bolj natančen nadzor nad konvekcijskim segrevanjem. S povečanjem hitrosti zračnega toka učinkovito povečate konvekcijsko segrevanje, kar pomeni, da lahko eskperimentirate in najdete popolno kombinacijo med intenzivnostjo okusa in gostoto pare. 

Izboljšana hladilna enota

Z izboljšano hladilno enoto udobno vdihavajte paro. Ta nadgradnja ni le manjši popravek, temveč predstavlja novo vizijo hlajenja pare.

Kot prvo, hladilna enota se ponaša z dodatno mrežico, ki zagotavlja maksimalno filtriranje - nič več neželenih nečistoč, samo čisti, aromatični hlapi. Kot drugo, vaporizer Venty uvaja podaljšano pot hlajenja. Ta pametna zasnova podaljša pot pare, preden pride do vas, in tako zagotavlja dodaten čas za ohlajanje. 

Rezultat je opazna razlika v kakovosti vaše izkušnje. Vsak vdih je hladnejši, čistejši in prijaznješi do vašega grla, zato bo vaša izkušnja vaporiziranja ne samo prijetna, temveč tudi resnično udobna.

Natančen nadzor temperature

Venty vam prepušča nadzor, saj omogoča enostavno nastavitev temperature vaporiziranja, ki ustreza vašim osebnim željam. Naprava ponuja širok razpon temperature, od 40°C do 210°C, kar omogoča, da za vsako uporabo izberete točno to, kar vam ustreza.

Z dvojnim klikom na gumb za vklop lahko takoj povečate temperaturo. Prvi dvojni klik aktivira funkcijo "Booster", ki temperaturo zviša za 15°C. Še en dvojni klik in vključili boste funkcijo "Superbooster", ki bo temperaturo zvišala še za dodatnih 15°C. Je enostaven način, da temperaturo hitro zvišate v nastavljenih intervalih, ne da bi morali gledati na zaslon. 

Želite prilagoditi stopnje povečanja? Spletna aplikacija vaporizerja Venty vam je na voljo. Čeprav so stopnje privzeto nastavljene na 15°C, jih lahko v aplikaciji prilagodite po svojih željah. Ne skrbite, varnost je na prvem mestu - ne glede na vaše nastavitve, Venty nikoli ne bo presegel 210°C.

Jasen LED zaslon in haptične povratne informacije

Venty zagotavlja, da ste vedno na tekočem, saj ima jasen, lahko berljiv LED zaslon, ki prikazuje ključne informacije, kot so nastavljena temperatura, raven baterije, in Bluetooth stanje. 

Vaporizer Venty je s svojim subtilnim sistemom povratnih informacij še posebej prijazen do uporabnika. Ne le, da se barva zaslona spremeni iz oranžne v zeleno, ko je pripravljen za uporabo, temveč tudi zavibrira, zaradi česar ni treba nenehno spremljati zaslona. Ne glede na to, ali počnete kaj drugega, ali imate napravo v žepu, vedno boste vedeli, kdaj je čas za vaporiziranje. 

Izjemna zmogljivost 

Vaporizer Venty je zasnovan z mislijo na prenosljivost in dolgotrajnost. Z dvema vgrajenima litij-ionskima baterijama tipa 18650 ga lahko uporabite do 10-krat, preden ga je potrebno ponovno napolniti. 

Ko je čas za polnjenje, Venty ponuja več možnosti. Če se vam mudi, lahko s Super-polnilcem (naprodaj ločeno) v samo 40 minutah dosežete 80% polno baterijo. Če imate raje okolju prijazen pristop, so na voljo nastavitve, ki upočasnijo polnjenje ali ga omejijo na približno 90% napolnjenosti, s čimer baterije zdržijo še dlje. 

Venty uporablja USB-C priključek, zato ga lahko preprosto polnite s standardnimi kabli. Čeprav nima prehodnega polnjenja, lahko Venty uporabljate tudi, če je priključen na električno omrežje. Ko končate z uporabo, se polnjenje nadaljuje. 

Enostavno prilagajanje z Bluetooth in Web App

Odkrijte novo raven prilagodljivost svojega vaporizerja Venty z namensko aplikacijo. Obiščite app.storz-bickel.com in povežite napravo prek Bluetooth, da pridobite dostop do številnih nastavitev, ki niso na voljo neposredno na napravi. 

V aplikaciji lahko nadzorujete različne vidike svoje izkušnje vaporiziranja. Enostavno spremenite nastavitve vaporizerja Venty, kot sta zatemnitev svetlosti zaslona, onemogočanje vibracij za tišja opozorila, prilagajanje temperature ojačevalnika, ali aktiviranje ekološkega polnjenja za podaljšanje življenske dobe baterije. 

Poleg tega aplikacija zagotavlja podrobne informacije o napravi, vključno z delovnimi urami in različicami programske opreme, kar vam omogoča, da ste na tekočem z zmogljivostjo in potrebami po vzdrževanju. 

Kako uporabljati vaporizer Venty 

Tukaj so osnovni koraki za začetek uporabe vaporizerja Venty:

Priprava: Prepričajte se, da je vaš Venty napolnjen in pripravljen. Dobro zmlejte svoja zelišča za dosledno izkušnjo vaporiziranja.

Napolnite komoro: Odvijte hladilno enoto z naprave Venty in napolnite komoro z zelišči. Ne pretiravajte - pustite prostor za kroženje vročega zraka, da bo segrevanje enakomerno. 

Vključite Venty: Hladilno enoto privijte nazaj in vklopite Venty tako, da držite gumb za vklop. LED indikatorji se bodo obarvali zeleno in naprava bo zavibrirala, ko bo dosegla nastavljeno temperaturo. 

Prilagodite za svojo uporabo: Nastavite pretok zraka ali želeno temperaturo z gumboma za navzgor ali navzdol, ali z gumbom za vklop za boost načine.

Uživajte v pari: Vdihujte počasi in enakomerno. Napredni hladilni sistem zagotavlja, da je vsak vdih gladek in aromatičen, s čimer izboljša naravne odtenke vaših zelišč. 

Konec uporabe: Po koncu uporabe izklopite Venty tako, da držite gumb za vklop. Iz komore izpraznite uporabljena zelišča in jo na hitro očistite, da ohranite optimalno delovanje. 

Če ste ga slučajno pozabili izklopiti, se bo Venty po dveh minutah neaktivnosti samodejno izklopil in tako prihranil baterijo za prihodnjo uporabo. 

Zagotovljena vzdržljivost s kakovostnimi materiali

Pri vaporizerju Venty sta varnost in kakovost na prvem mestu. Izdelan je iz skrbno izbranih in dobro preizkušenih materialov, zato je ta vaporizer več kot le vzdržljiv - je tudi nadvse varen. Podjetje Storz & Bickel je poskrbelo, da je pridobil certifikat UL, kar pomeni, da izpolnjuje stroge svetovne varnostne standarde. 

A to še ni vse. Venty je prilagojen na vsakodnevne nesreče. Odporen je vodo po IPX4 standardu, tako da ni problem, če se malo zmoči. Zaradi te lastnosti je Venty idealen tako za sproščenje doma, kot tudi za pustolovščine na prostem. Je trpežen vaporizer, na katerega se lahko zanesete, ne glede na to, kam greste.

Enostavno čiščenje za nemoteno delovanje

Vzdrževanje vaporizerja Venty v popolni formi je preprosto in ne vzame veliko časa. Po vsaki uporabi, ko se komora ohladi, jo na hitro očistite. S tem preprečite nastajanje oblog in poskrbite, da bo pripravljen na naslednjo uporabo.

Za bolj temeljito čiščenje, se osredotočite na ustnik, hladilno enoto in grelno komoro. Priporočeno je, da to storite na vsakih dvanajst uporab in zagotovite, da vse deluje kot novo. 

Za temeljito čiščenje namočite ustnik in hladilno enoto v izopropilni alkohol, grelno komoro pa obrišite z vatirano palčko namočeno v alkohol. Ta rutina ne ohranja le zmogljivosti vašega vaporizerja, temveč tudi zagotavlja, da boste vsakič dobili najčistejše okuse.

Venty proti Mighty+ proti Crafty+

Venty, Mighty+ in Crafty služijo edinstvenim potrebam strank, vendar Venty izstopa v več pogledih. Medtem ko Mighty+ ponuja neprimerljivo življensko dobo baterije, Crafty+ pa je znan po svoji kompaktni velikosti, se Venty ponaša z neprimerljivo hitrim segrevanjem in personalizacijo.

Je prvi vaporizer, ki ponuja hiter čas segrevanja, ogromen pretok zraka in obsežno prilagajanje prek namenske aplikacije, s čimer postavlja nove standarde za prenosne vaporizerje.

Priporočeni dodatki

S temi uporabnimi dodatki še dodatno prilagodite svojo Venty izkušnjo. 

Super-polnilec: Napolnite svoj vaporizer še hitreje s tem Super-polnilcem.

Venty ovitek: Z ustreznim ovitkom poskrbite, da bo vaš Venty varen, kamorkoli greste.

Kapsule za odmerjanje: S kapsulami za odmerjanje se vnaprej pripravite na uporabo in zmanjšajte potrebo po čiščenju.

Komplet za obnovo: V tem kompletu je vse, kar potrebujete, da bo vaš Venty deloval kot nov. 

Nastavek za vodno pipo: Priključite Venty na katerikoli vodni pripomoček. 

Garancija

Vsi vaporizerji Venty, ki so naprodaj pri MagicVaporizers, pooblaščenem distributerju izdelkov Storz & Bickel, so pristni in zanje velja 2-letna garancija + 1 dodatno leto po registraciji, omejena na običajno uporabo.

Navodila za uporabo

Vaporizer Venty

Vsebina

 • Vaporizer Venty 
 • USB-C kabel
 • Običajne mrežice (majhne) (2)
 • Grobe mrežice (majhne) (3)
 • Mrežice za hladilno enoto (2)
 • Tesnilni obročki (2)
 • Pripomoček za polnjenje komore
 • Čistilna krtačka
 • Navodila za uporabo
Vaporizer Venty

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 5,5 × 3,7 × 15,7 cm
Teža: 252 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko+kondukcijsko)
Čas segrevanja: 20 sekund
Vir napajanja: Baterija
Temperatura: 40°C do 210°C
Proizvajalec: Storz & Bickel
Garancija: 3 leta
Država proizvajalka: Nemčija

Drugi vaporizerji podjetja Storz & Bickel

 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Ocena:
  Vaporizer Crafty+

  249 € 299 €

  • Vidna para v 60 sekundah
  • Nadzor z enim gumbom
  • Tehta samo 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Ocena:
  Vaporizer Mighty

  269 € 349 €

  • 90-sekundno segrevanje
  • Natančen nadzor temperature
  • 2-urna življenjska doba baterije
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Ocena:
  Vaporizer Mighty+ (Plus)

  349 € 399 €

  • 60-sekundno segrevanje
  • Komora s keramično prevleko
  • 25-minutno hitro polnjenje
 4. Plenty Vaporizer
  Ocena:
  Vaporizer Plenty

  248 €

  • Edinstvena jeklena hladilna tuljava
  • Trpežni materiali najboljše kakovosti
  • Izredno široka komora za skupinsko uporabo
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Ocena:
  Volcano Classic

  379 € 399 €

  • Para v balonih
  • 9 ravni temperature do 230 °C
  • Napredna in zanesljiva tehnologija
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Ocena:
  Volcano Hybrid

  499 € 599 €

  • Popolnoma konvekcijska para s cevjo ali balonom
  • Segreje se v manj kot 40 sekundah
  • Velik digitalni zaslon z gumbi na dotik
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o Vaporizer Venty