Stacionarni vaporizerji za konopljo

Stacionarni vaporizerji

Ali večino svojega prostega časa najraje preživite doma? Potem je za vas najbolj primeren stacionarni vaporizer. Pri uporabi teh priročnih naprav vam ni treba skrbeti glede menjavanja ali prenašanja baterije. Namesto tega ga samo priklopite v vtičnico in že lahko uživate v pari najboljše možne kakovosti.

Z možnostmi, kot sta Volcano Classic ali Arizer Extreme Q, se lahko veselite vaporiziranja v udobju svojega doma. Če ste pripravljeni, da odkrijete, zakaj so stacionarni vaporizerji tako privlačni, nadaljujte branje o njihovih številnih prednostih.

Read more
Nastavi padajočo smer
 1. Volcano Hybrid Vaporizer
  Ocena:
  Volcano Hybrid

  499 € 599 €

  • Popolnoma konvekcijska para s cevjo ali balonom
  • Segreje se v manj kot 40 sekundah
  • Velik digitalni zaslon z gumbi na dotik
 2. Volcano Classic Vaporizer
  Ocena:
  Volcano Classic

  379 € 399 €

  • Para v balonih
  • 9 ravni temperature do 230 °C
  • Napredna in zanesljiva tehnologija
 3. Arizer XQ2 - Small
  Ocena:
  (4)
  Arizer XQ2

  199 € 269 €

  • Najnovejši stacionarni vaporizer proizvajalca Arizer
  • Napredno konvekcijsko segrevanje
  • Lučke LED z dinamičnimi barvami
 4. Arizer Extreme Q Vaporizer
  Ocena:
  Arizer Extreme Q

  155 € 199 €

  • Za uporabo z balonom ali cevjo
  • Konvekcijsko segrevanje do 260 °C
  • Vključuje daljinski upravljalnik
 5. Arizer V-Tower Vaporizer
  Ocena:
  Arizer V-Tower

  109 € 165 €

  • Možnosti segrevanja od 50 °C do 260 °C
  • Trojni senzorji toplote
  • 360-stopinj vrtljiva cev
 6. Plenty Vaporizer
  Ocena:
  Vaporizer Plenty

  248 €

  • Edinstvena jeklena hladilna tuljava
  • Trpežni materiali najboljše kakovosti
  • Izredno široka komora za skupinsko uporabo
Nastavi padajočo smer

Prednosti stacionarnih vaporizerjev

Nedvomno je trg vaporizerjev v razcvetu. Edinstveni izdelki, ki so se na trgu pojavili leta 2000, zdaj predstavljajo obvezne naprave za vse ljubitelje zelišč. Seveda govorimo o stacionarnih vaporizerjih.

Čeprav boste na začetku zapravili malce več, bodo prednosti stacionarnega vaporizerja upravičile naložbo. Po izbiri nastavitev in privajanju na uporabo boste navdušeni nad količino denarja, ki vam ga bo stacionarni vaporizer prihranil čez čas.

Kot omenjeno, ti vaporizerji ne potrebujejo baterije tako kot njihove sorodne prenosne naprave, zato vam ni treba skrbeti glede polnjenja, lahko pa se veselite vseh drugih prednosti.

Moč

Stacionarni vaporizerji imajo več moči kot prenosne naprave. Enote, kot je Volcano Classic, zagotavljajo višje temperature, boljši upor pri vdihavanju in na splošno izboljšano kakovost pare. Vse to je posledica zmogljivih sestavnih delov, uporabljenih pri izdelavi stacionarnih vaporizerjev.

Natančno segrevanje

VTehnologija vaporizerjev se z vsakim letom nenehno izboljšuje. Kljub temu je zagotavljanje natančnosti temperature še vedno izziv vseh vaporizerjev. Pri stacionarnih vaporizerjih se lahko zanesete na edinstveno natančnost segrevanja.

Baloni/cevi

Pri stacionarnih vaporizerjih obstajata dva primarna načina pridobivanja pare: z baloni in cevmi. Balone je najprej predstavil proizvajalec Storz & Bickel pri svojem zdaj že slavnem stacionarnem vaporizerju Volcano, s katerim so začeli pisati to zgodbo.

Pri tem načinu na vaporizer namestite balon. Nato ga napolnite, odstranite in vdihujete paro iz balona s pomočjo ustnika.

Na drugi strani pa cevi namestite na vaporizer in počakate, da paro dostavijo do ustnika. Oba načina zagotavljajta intenzivno izkušnjo, čeprav so baloni pogosto bolj priljubljeni kot cevi.

Večje komore

Pri uporabi prenosnih vaporizerjev ste omejeni s količino zelišč, ki jo lahko porabite v določenem času. Vse to se spremeni, ko se odločite za uporabo stacionarnih vaporizerjev. Zaradi njihovih večjih velikosti je samoumevno, da boste prav tako lahko izkoristili večje komore.

Z večjo komoro boste lahko porabili več zelišč, kolikor vam srce poželi, hkrati pa se lahko veselite daljšega vaporiziranja v udobju in zasebnosti svojega doma.

Najboljši stacionarni vaporizerji

Danes so na voljo številne stacionarne naprave visoke kakovosti, ki vas bodo zagotovo navdušile. Vseeno pa jih nekaj izstopa iz množice. Kot že omenjeno, je Volcano postal takojšnja klasika in ostaja eden najbolj iskanih stacionarnih vaporizerjev na trgu.

Prav tako navdušujejo tudi nekateri drugi modeli. Najprej si bomo podrobneje ogledali vaporizer Volcano in nato predstavili nekaj drugih mojstrovin, da izveste, kaj lahko pričakujete.

Volcano Classic proizvajalca Storz & Bickel

To je enota, odgovorna za začetek revolucije. S skrbnim načrtovanjem je proizvajalec Storz & Bickel ustvaril kakovosten vaporizer, izdelan iz vrhunskih sestavnih delov. Ker se vaporizer Volcano Classic uporablja skupaj z baloni, lahko pričakujete resnično izredno paro.

Kakovost in doslednost delovanja sta najboljši v razredu, zato ste lahko prepričani, da vlagate v stacionarni vaporizer, ki ne bo samo trajal in trajal, ampak tudi potešil vse vaše zeliščne želje.

Extreme Q proizvajalca Arizer

Extreme Q proizvajalca Arizer je zasnovan za uporabo tako z baloni kot cevmi in je izvrstna izbira, če želite prihraniti nekaj denarja, ampak še vedno dobiti odlično kakovost. Še več, ta stacionarni vaporizer je idealen za začetnike, saj omogoča preprosto, poenostavljeno uporabo.

Vendar naj vas to ne odvrne, če menite, da ste izkušeni vejper. Extreme Q nudi številne možnosti prilagajanja vaporiziranja, ne da bi pri tem negativno vplival na kakovost. Tudi temperatura je natančna, zato lahko pričakujete dosledno segrevanje pri vsaki uporabi.

Volcano Hybrid proizvajalca Storz & Bickel

Opremljen z digitalnim zaslonom in nadzornimi gumbi na dotik, Volcano Hybrid nudi izredno hitro segrevanje za vaporiziranje brez nesmislov. Lahko celo prenesete mobilno aplikacijo za upravljanje na daljavo! Prilagajanje temperature na vašem pametnem telefonu predstavlja največjo vsestranskost do zdaj.

Kakovost vaporizerja Volcano Hybrid sledi znanim zasnovam proizvajalca Storz & Bickel, zato je ta stacionarni vaporizer izdelan, da traja in traja. Sama kakovost pa se ne konča tukaj. Para, ki jo proizvaja ta naprava, je gladka, okusna in polna prijetnih arom.

Če želite pri svojem vaporiziranju dobiti absolutno najboljše, potem vas Volcano Hybrid ne bo razočaral. Stane malce več kot večina drugih modelov, vendar nudi neprekosljivo delovanje in izdelavo.

Povzetek

Na spletnem mestu MagicVaporizers nudimo najboljše stacionarne vaporizerje in storitve za vse stranke. Vabimo vas, da si ogledate še preostanek naše ponudbe, če vas zanima vse, kar smo izbrali za vas.