Obrazec za vračilo

Spletnemu mestu MagicVaporizers lahko 100 % zaupate, da boste v primeru spremembe svojega mnenja izdelek lahko zamenjali ali prejeli vračilo denarja, če bo izdelek v popolnoma novem stanju, v katerem je prispel.

Vaporizerji, ki se prodajajo na spletnem mestu MagicVaporizers, so namenjeni oralni uporabi, kar pomeni, da spadajo pod higienske izdelke, zato so izvzeti iz pravice do odstopa. Vaporizerjev ni mogoče vrniti zaradi zdravstvenih predpisov, če je bil pečat embalaže poškodovan ali je bil izdelek odprt, ne glede na to, ali je bil uporabljen ali ne. Glejte 16. člen »Izjeme od pravice do odstopa« na https://eur-lex.europa.eu

Tukaj je povzetek delovanja postopka:

  1. Najprej preberite našo politiko vračil.
  2. Izpolnite obrazec za vračilo z veljavnimi podatki.
  3. Priložite fotografijo izdelka, ki ga želite vrniti, da lahko razločno vidimo pečat in preverimo, da ni bil poškodovan.
  4. Naš oddelek za vračila bo preveril predložene informacije in določil, ali je vračilo veljavno in upošteva pravila naše politike vračil.
  5. Zdaj boste prejeli e-poštno sporočilo z navodili za pošiljanje.
  6. Svoj izdelek pošljite nazaj k nam z dostavljavcem po svoji izbiri. Vaša odgovornost je, da paket z vrnjenim izdelkom prispe do nas. Priporočamo vam, da uporabljate samo storitve s sledenjem. Pri vračilu izdelkov ne krijemo vaših stroškov pošiljanja.
  7. Obvestite nas, ko boste paket poslali, in nam pošljite morebitno številko za slednje, saj lahko tako pospešimo postopek vračila.
  8. Prejmite vračilo. Če ste naročilo plačali s kartico ali bančnim nakazilom, lahko nakazilo plačila na vaš bančni račun traja 48 ur.

Če se odločite vrniti del svojega naročila in ste pri začetnem naročilu prejeli popust, si pridružujemo pravico, da od vračila odbijemo znesek popusta, ki ste ga prejeli.