COVID-19: Na naše skladišče ni prizadeto. Čas dostave je 1 do 3 delovne dni.
Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

FocusVape Pro S Premium

119 €

169 € Prihranite 50 €

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

119 €

169 € Prihranite 50 €

119 €

169 € Prihranite 50 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo FocusVape Pro S Premium na dan 17 jul. 2020.

4.3
Preberite 42 Mnenje(a) | Napišite svoje mnenje

FocusVape Pro S Premium ni zgolj klasični prenosni vaporizer, ampak se ponaša z enakimi unikatnimi, zmogljivimi lastnostmi, kot bi jih pričakovali od veliko dražjih naprav. Premium dodatna oprema vsebuje kot nastavek bubbler – ki poustvari hladen in okusen občutek popolnega vdihovanja iz vodne pipe – in to je le ena od mnogih možnosti prilagaditev naprave. Poleg tega je na tej napravi možno precizno nastavljati temperaturo, ima pa tudi možnost nastavljanja pretoka zraka za spreminjanje gostote in mehkosti pare.


Zamenljiva baterija visoke kapacitete poskrbi, da vaporizacija lahko traja dlje časa. Kar se tiče polnjenja baterije, lahko napravo uporabljate celo med samim polnjenjem. Če združite to z vaporizerjevo globoko, keramično shrambo, ki zmanjšuje potrebo po ponovnem polnjenju zmesi, vam je jasno, da je FocusVape Pro S Premium res morda majhen v fizičnem smislu, toda velik v svojem delovanju. Elegantno, robustno obliko spremlja cela paleta uporabnih značilnosti, kot so opozarjanje s tresenjem, nastavljanje spomina in samodejno ugašanje.

Če vam okus pomeni največ, se boste razveselili dejstva, da stekleni ustnik Pyrex poskrbi za mehko, aromatično in prijetno paro. Zahvaljujoč ločenemu dovodu zraka in visokokakovosnim materialom naprave FocusVape Pro S Premium, sta proizvedena okus in aroma pristen odraz vaši izbrani mešanici in brez kakršnih koli hlapnih zmesi.


Na voljo v ČrniSrebrni in Orožno Kovinski barvi.

Lastnosti izdelka

 • OLED zaslon z dvema gumboma za spreminjanje nastavitev 
 • Zmogljiva, zamenljiva 3200mAh Li-ion baterija 
 • Možnost polnjenja ob delovanju naprave ter opozarjanje s tresenjem
 • Zraven je priložena steklena bučka (bubbler), ki je podobna vodni pipi 
 • Keramika in Pyrex cevka za paro za čist okus 
 • Robusten, a vseeno lahek 
 • Precizen nadzor nastavitev temperature od 80 °C do 240 °C 
 • Globoka, 0,5 g težka shramba, ki zmanjša potrebo po pogostem menjavanju zmesi 

 

Dodatki (vključeni)

 • Dodatna steklena bučka (bubbler)
 • Originalna Samsung 3,200 mAh baterija visoke kapacitete
 • Mikro USB polnilni kabel (5-pinski)
 • Rezervni stekleni ustnik
 • Pripomoček za pakiranje
 • Krtačka za čiščenje
 • 3x filtrirno steklo


Okus čisto po vaši želji

Eden on najboljših vidikov FocusVape Pro S Premium je ta, kako enostavno je doseči okus po želji uporabnika. Tako kot pri drugih modelih vaporizerjev lahko izberete, kako fino oziroma kako grobo želite zmleti svoje suho zelišče, preden ga naložite. Prav tako lahko zelo natančno nastavite toploto; izberite katerokoli temperaturo med 80 °C  in 240 °C v 1° intervalih.

 

Vendar pa FocusVape ponuja še veliko več. Vgrajen ima tudi ventil za reguliranje pretoka zraka, namreč koliko svežega zraka vstopi v grelni prekat in se pomeša z zeliščno paro ter s tem spremeni njeno gostoto in okus. Ventil ima tri možnosti nastavitev – izberite majhen pretok za gosto paro ali pa velik pretok za najbolj fino paro.


Če pa bi radi napravo še bolj prilagodili svojemu okusu, ima FocusVape Pro S Premium priloženo še stekleno bučko (bubbler). Vanjo preproso vlijte vodo in jo pritrdite na napravo, pa boste poustvarili prijeten hladen občutek, brbotajoč zvok in okus kot pri vodni pipi.


Visoka zmogljivost

FocusVape Pro S Premium se poleg svojega 160 ° velikega temperaturnega razpona lahko pohvali še z mnogimi drugimi visoko zmogljivimi lastnostmi. Ta vaporizer napaja Samsung 3200mAh 18650 baterija, ena od baterij z največjo kapaciteto med prenosnimi vaporizerji na tržišču. Še več, ta baterija je zameljiva in jo lahko zamenjate z rezervno baterijo ter tako podaljšate trajanje vaporizacije. FocusVape lahko uporabljate tudi med polnjenjem, zahvaljujoč posebni tehnologiji, ki to omogoča.

 

Toda velika zmogljivost ne pomeni velikih težav. Globoko shrambo tega vaporizerja je enostavno napolniti – samo obrnite ustnik, da se ta prikaže. Ker je rob shrambe nagnjen, ni mogoče, da bi se njena vsebina razlila. Ko je shramba napolnjena, se vaporizer hitro segreje v manj kot 35 sekundah. FocusVape s svojim prevod gretjem postreže s čistim produktom, ki pusti zelo malo usedlin, zaradi česar je ta naprava ena najenostavnejših za vzdrževanje.

 

Kot da to še ni dovolj, ima FocusVape Pro S Premium celo paleto dodatnih funkcij, ki še izboljšajo vašo izkušnjo. Ta vaporizer je izdelan z varnostjo v mislih, zato ima vgrajeno funkcijo samodejnega ugašanja. Po petih minutah segrevanja in treh minutah v spalnem načinu se naprava ugasne, da ne bi prišlo do pregrevanja. To funkcijo dopolnjuje še vibracija ob vklopu, ki vam tako sporoči, da je FocusVape aktiven.

 

Vaporizer prav tako zavibrira, ko je dosežena vaša željena temperatura, in vam tako med čakanjem ni treba gledati zaslona. FocusVape Pro S Premium pa ima še eno koristno funkcijo, ki vam olajšajo uporabo – zadnja nastavitev, ki ste jo uporabili, se bo shranila za vašo naslednjo uporabo, zato se vam ni treba bati, da boste pozabili to perfektno temperaturo, ki ste jo odkrili.


Vrhunska oblika

FocusVape Pro S Premium je oblikovan tako, da se ga lahko uporablja vsepovsod, saj je kompakten in tehta zgolj 180 g. Morda menite, da tako majhna naprava ne more biti kakovostno narejena, vendar je robustni FocusVape izdelan iz najkakovostnejših materialov. Njegovo zunanje ohišje je izdelano iz eloksiranega aluminija, ki se uporablja pri izdelavi letal, kar ta vaporizer varuje pred obrabo. Globoka, negorljiva keramična shramba lahko sprejme velikodušnih 0,5 g zelišča, kar je ravno pravšnja velikost za uživanje v solo vapanju. Poleg tega je ustnik izdelan iz trpežne Pyrex steklene cevi, v pomoč pa mu je še trojni filtrirni sistem ter zračni kanalček za odvajanje toplote. FocusVape Pro S Premium proizvaja s svojim zatesnjenim in ločenim dovodom za zrak brezhibno, bogato aromatično paro.

 

Ta vaporizer je tudi opremljen z OLED zaslonom in z dvema gumboma za preprosto spreminjanje temperature in drugih nastavitev. Zaslon prav tako prikazuje trenutno stanje baterije in s tem preprečuje, da bi vam užitek prekinil nepričakovan izklop naprave.

 

Garancija

Vsi FocusVape Pro S Premium vaporizerji, ki jih prodaja MagicVaporizers, so povsem pristni in imajo 1-letno garancijo. 

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec FocusVape
Velikost (dolžina x širina x višina) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Teža vaporizerja 180 g
Slog Black, Silver or Gun Metal
Vir napajanja 3200mAh Li-ion battery
Grelni element Ceramic chamber (conduction)
Način sproščanja pare Direct / Bubbler
Država proizvajalka China
Garancija 1 year

Mnenja odFocusVape Pro S Premium

Povprečna ocena :

4.3 Na podlagi 42 ocene
 • 5 Star
   26
 • 4 Star
   10
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   2
 • 1 Star
   2

Verry impressed

Swisch
Well i have to say the focus vape pro s is remarkable just had my first session didnt bother with the the normal mouthpiece i went straight for the bubbler n man it produces i wil say one thing helpfull though iff you want clouds remember to pack the herb down tight iff you just fill it and its loose you wont get what your afrer hopefully this will help some of you overall really good quality well made vapor with outstanding performance deffinatly worth every penny i would advise this to anyone and the customer care team are very helpfull to thumbs up magicvaporizers

Wow

Bradles
Wow super quick delivery thanks guys will be writing another review once ive used it thumbs up from me so far

Great purchase!

kozake
Appearance wise, the FocusVape Pro is beautiful. It is a bit bigger than most pen vaporizers but that’s not really a big issue. Looks and feels very nice, and still is at a good size. Favorite par of it is the large ceramic heating chamber which just takes vapor quality at an a different level. No joke, vaping is more enjoyable with this unit because of the materials used to build it. No plastic taste and no contaminants are able to affect the taste. Result is a pure and smooth vapor quality that will leave you with no regrets!

Enjoyable

Kocik
The FocusVape Pro is a beautiful, portable and convenient product. Nothing much to complain about except that the charging time of the its battery is quite long. Battery life is decent but when it does die out and you have to charge it, it takes quite a while. This is just minor because battery is replaceable and you can still use the vape while one battery is charging. I suggest buying a few spare batteries so you have three or more ready when you need it. Other than that, this pen vape is smart and beautiful, and produces among the purest vapor quality.

Simple and beautiful

Kronos
So many good things about the FocusVape Pro! Looking at its built, I can easily tell that it is a solid and reliable vape. Has good weight that is just perfect for your hands. Silicon gel makes it less resistant to scratch and easier for users to hold. Glass mouthpiece removes the metallic taste you get from other vapes. Also very easy to load and easy to use. No more of those fancy optional apps that connect your vape to your phone via bluetooth, which just complicates things honestly and in my experience, doesn’t really work (yes I installed and uninstalled already). So l really love it that this vape comes back to the basics with new, useful features.

Terrific vape

jaapa
One of the best vaporizers I have used. Very easy to use, also perfect for newbies. First impression after getting it and removing it from the package is that it is very well-built. It has good weight and portable enough. Not the same as others pen vapes because the FocusVape is a bit bigger in comparison, but I think this is the right size for me. It is manually operated but because it is easy to use, there’s really no problem with it. It has 6 temperature settings and a beautiful OLED display screen which sets it above other vapes. Loved this purchase!

Underwhelming

Token
I think I might be better off with a different vaporizer. I’m sure the FocusVape Pro S Premium have its own unique features but I’m really too stumped about the long charging time and the difficulty I go through when cleaning. Oil builds up in the pipe and chamber quite fast, usual cleaning methods cleans the mouthpiece just fine but still have difficulty with the chamber. The long charging time is remedied by having spare batteries, so I hope they introduce a detachable chamber as well to solve the tricky cleaning problem. Needs improvements, definitely could be better.

HIGHly recommended

Mr Spice
No complaints here, only a very satisfied customer. Honestly, one of the best portable dry herb vapes I have used and owned. Sweet bubbler. Excellent vapor quality, great cloud production and really good battery capacity. Battery is also replaceable so you can use it while on the go. Size is also very convenient and very good, fits easily in the bag. So happy I made the purchase and I have been talking about this to my friends actually. They tried it and we all think it is really a quality vape. Flavor and smoothness is perfect. Want a portable quality vape? Get the FocusVape Pro S.

So-so

Taploni
Decided to go with the FocusVape Premium because of its very good feedback, but I have to say I’m not really happy with it. One issue which I think is very important for all vapes in the market is how well insulated it is, especially because I like turning it at maximum temp. I noticed the vape can get a bit too hot to hold after prolonged use, which was a very big turn-off for me. Have no problem with the size and I even loved its vapor, but what use is it if I can’t finish a session properly because the unit gets too hot? Hope they can fix this.

Good but hot

Deanial
I use the FocusVape pro at high temperature, which goes at around 240 celsius. It gives me maximum flavor and really good clouds. I love it so much, though I feel that sometimes, it does get a bit hot. Nothing too uncomfortable but it is a sign of worry. I’ve used it for weeks now and I since I use it daily, I’m worried it might damage the device soon. Have tried it in mid temp and it is still good, but for me, this unit give the most flavorful at high temp. In any case, love this device.

Izdelki 1 do 10 od skupaj 42

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: FocusVape Pro S Premium

Kako ocenjujete ta izdelek? *