FocusVape Pro S Premium

Ocena:
4.35

129 € 169 € Prihranite: 40 €

SKU
ignore-this-54
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

FocusVape - Samsung 3200 mAh Battery
FocusVape – baterija
11,25 € 15 €

Ta 3200 mAh baterija tipa 18650 za vaporizerje FocusVape pri polni napolnjenosti omogoča 60 minut uporabe. Je popolna izbira, če morate zamenjati prvotno baterijo ali pa želite dodatno.

Namenjena za uporabo s: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens
FocusVape – mrežice za ustnik
3,75 € 5 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja FocusVape Pro s temi nadomestnimi mrežicami za ustnik. Mrežica za ustnik se vstavi v ustnik in preprečuje stik vstavljenega materiala z ustnikom.

Vključujejo:

 • Mrežice za ustnik (3)

Namenjene za uporabo s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Chamber Mesh Screens
FocusVape – mrežice za komoro
3,75 € 5 €

Ohranite svojo paro čisto in aromatično s temi mrežicami za komoro FocusVape. Mrežice za komoro preprečujejo kakršen koli neposreden stik grelnega elementa z materialom v komori.

Vključujejo:

 • Mrežice za komoro (3)

Namenjene za uporabo s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Mouthpiece Filters
FocusVape – keramični filtri za ustnik
3,75 € 5 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja FocusVape Pro s temi keramičnimi filtri za ustnik. Filtri iz keramike za ustnik se namestijo znotraj ustnika in filtrirajo paro za najboljši okus.

Vključujejo:

 • Keramične filtre za ustnik (3)

Namenjeni za uporabo s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart
FocusVape – kapsula za koncentrate
3,75 € 5 €

Kapsula za koncentrate FocusVape je izdelana iz keramike in vaporizerjem FocusVape omogoča vaporiziranje koncentratov, kot so voski in olja.

Namenjena za uporabo s: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter
FocusVape – nastavek za vodno pipo
11,25 € 15 €

Nastavek za vodno pipo FocusVape vam omogoča, da svoj vaporizer FocusVape povežete z vodno pipo. Ustreza tako 14 mm kot 18 mm pipam.

Namenjen za uporabo s: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Water Bubbler
FocusVape – bučka
18,75 € 25 €

Bučka FocusVape je popolna za hlajenje vroče pare in vam omogoča, da s svojim vaporizerjem FocusVape ustvarite boljšo in okusnejšo paro.

Namenjena za uporabo s: FocusVapeFocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape – ustnik iz stekla Pyrex
FocusVape – stekleni ustnik
7,50 € 10 €

Ta stekleni ustnik je rezervni del za vaporizerje FocusVape v primeru, če ga morate zamenjati ali pa želite dodatnega. Izdelan je iz prvorazrednega stekla Pyrex in je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.10)
 • Natančna prilagoditev temperature
 • Bučka v slogu bonga
 • Visoko zmogljiva baterija
 • Nadzor pretoka zraka
 • Lahko se uporablja med polnjenjem
 • Lahek in kompaktne velikosti

Za koga je FocusVape Pro S?

FocusVape Pro S je s svojimi zmogljivimi lastnostmi in lahko obliko popolna izbira, če iščete zanesljiv vaporizer, ki je videti diskretno, vendar vseeno ustvarja oblake goste pare. Nudi neverjetno natančno prilagoditev temperature in ima tudi nastavljiv pretok zraka, zato imate popoln nadzor nad gladkostjo in gostoto pare, ki jo vdihujete. Premium različica vaporizerja FocusVape Pro S vključuje edinstven nastavek z bučko, ki posnema hladen občutek, običajno prisoten samo med uporabo bongov.

Prilagodite svojo uporabo

FocusVape Pro S vam omogoča prilagajanje tako konsistence kot okusa vaše pare. Če upoštevate, kako drobno ste zmleli svoja zelišča, lahko preprosto prilagodite toploto in spremenite moč pare. Ta vaporizer se ponaša tudi z nadzorom pretoka zraka, ki natančno spremlja količino zraka, ki je povlečena v komoro in združena s paro zelišč. S spreminjanjem te funkcije lahko brez težav prilagodite gostoto oblakov pare za okusno vaporiziranje pri vsaki uporabi.

Natančen nadzor temperature

Za razliko od številnih drugih vaporizerjev, ki nudijo preproste prednastavljene temperature, med katerimi lahko izbirate, imate pri vaporizerju FocusVape Pro S popoln nadzor nad želeno stopinjo toplote. Izberete lahko katero koli stopinjo med 80 °C do 240 °C, ki ustreza vstavljenemu materialu za vaporiziranje, in s tem zagotovite popoln izkoristek svojih zelišč.

Impresivno delovanje

Glede na to, da tehta samo 180 g, je smiselno domnevati, da FocusVape Pro S morda ne bo zagotovil visoke stopnje učinkovitosti, ki jo iščete. To bi bila napačna domneva, saj je ta vaporizer izdelan iz prvorazrednih materialov in vključuje najnovejšo tehnologijo, ki v kombinaciji z izolirano zračno potjo in sistemom trojnega filtriranja zagotavlja odlično delovanje in izvrsten okus pri vsakem vdihu.

Visoko zmogljiva baterija

FocusVape Pro S ima eno največjih baterij na trgu prenosnih vaporizerjev. Baterija tipa 18650 ima zmogljivost 3200 mAh, kar vam zagotavlja dolgo vaporiziranje, polno okusa. Ker je ta baterija zamenljiva, jo lahko preprosto zamenjate z napolnjeno, če vaša uporaba traja dlje kot pričakovano. Še ena možnost je, da izkoristite inovativno tehnologijo sprotnega polnjenja (»pass-through«) vaporizerja FocusVape Pro S, ki vam omogoča uporabo naprave med polnjenjem!

Različica Premium s priloženo bučko

V sklopu kompleta FocusVape Pro S Premium boste prejeli nastavek z bučko v slogu bonga, s katero boste lahko izkusili popolnoma nove občutke vaporiziranja. Bučka je posebej zasnovana s poudarkom na posnemanje zvoka žuborenja, okusa in hladnega občutka, ki so značilni za uporabo bonga. Ta nastavek se prav tako zlahka namesti in uporablja: samo napolnite ga z vodo, namestite na napravo in že ste pripravljeni na vaporiziranje z bučko!

Garancija

Vsi vaporizerji FocusVape Pro S Premium, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, so popolnoma pristni in podprti z 1-letno garancijo.

FocusVape Pro S Premium

Vsebina

 • Vaporizer FocusVape Pro S
 • Bučka
 • 3200 mAh baterija
 • Polnilni kabel mikro-USB
 • Dodaten stekleni ustnik
 • Pripomoček za polnjenje
 • Krtačka za čiščenje
 • Mrežice (3)
 • Navodila za uporabo
FocusVape Pro S Premium

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Teža: 180 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 35 sekund
Vir napajanja: Baterija (3200 mAh)
Temperatura: 80 °C do 240 °C
Proizvajalec: FocusVape
Garancija: 1 leto
Država proizvajalka: Kitajska
Napišite svoje mnenje o FocusVape Pro S Premium
Pregledujete:FocusVape Pro S Premium
Ocena