Herb Ripper SS – 4-delni mlinček iz nerjavečega jekla

Ocena:
Herb Ripper SS – 4-delni mlinček iz nerjavečega jekla 4.7 5

189 €

SKU
ignore-this-63
Brezplačna dostava

 

Ta 4-delni mlinček iz nerjavečega jekla Herb Ripper se izdeluje v ZDA in je eden najbolj ekskluzivnih mlinčkov na trgu. Medtem ko je večina drugih mlinčkov izdelana iz aluminija ali plastike, je ta mlinček izdelan iz 100 % najboljšega nerjavečega jekla na trgu. Ima najudobnejši oprijem v primerjavi z vsemi mlinčki, ki smo jih uporabljali, tudi zobci so po več kot tisoč posameznih mletij še vedno tako ostri kot pri prvi uporabi.

O kakovosti mlinčka Herb Ripper ni mogoče pretiravati, saj lahko pri vsakem obračanju resnično začutite vrhunsko izkušnjo mletja. Res je, da ima višjo ceno, vendar bo to zadnji mlinček, ki ga boste kupili.

4-delni mlinček iz nerjavečega jekla Herb Ripper je na voljo v dveh velikostih: srednja velikost M s premerom 5 centimetrov (2") in velikost XL s premerom 6,5 centimetrov (2,5").

Udoben oprijem

Za vrhunski oprijem je rob pokrova narebren z oblikami diamantov. Zaradi tega je še bolj udoben za obračanje in ima edinstven videz.

Močni magneti

Zgornja dva dela mlinčka Herb Ripper imata močne magnete, ki jih držijo skupaj, zato vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi se nenamerno razstavila in raztresla vaša dragocena zelišča.

Kot britev ostri zobci

Mlinček Herb Ripper za opravljanje dejanskega mletja uporablja kot britev ostre zobce. Vsak zobec ima oster rob na vrhu, s katerim začne postopek mletja takoj, ko zaprete pokrov. Ostri zobci bodo z lahkoto zmleli vsa vaša zelišča v samo nekaj obratih.

Optimiziran za vaporiziranje

Hibridna ploščica za mletje (del z luknjicami) je optimizirana za mletje vaših zelišč na popolno velikost za vaporiziranje (srednje veliki delci) in se lahko preprosto odstrani za čiščenje.

Gladko obračanje

Na mestu, kjer se pokrov poveže z drugim delom, se nahaja torni obroč, izdelan iz plastike, ki poskrbi, da obračanje vedno poteka brez težav. Tudi ta del je mogoče zamenjati.

Preprosto sestavljanje

Navoji drugega in tretjega dela, ki jih držijo skupaj, so zasnovani za preprečevanje navzkrižnega navijanja, zato jih lahko preprosto sestavite in razstavite v samo nekaj obratih.

Priložena kroglica iz nerjavečega jekla

Po mletju bo prah (znan tudi kot »kief«) začel padati skozi mrežico v zadnji prostor za zbiranje prahu, če pa želite povečati količino prahu, lahko na vrh mrežice položite kroglico iz nerjavečega jekla, nato mlinček zaprete in ga pretresete. Zdaj je na dnu mlinčka zbrano še več prahu!

Preprosto pobiranju prahu

Dno 4-delnega mlinčka Herb Ripper ima gladke robove z velikim polmerom, zato lahko priložena lopatica za strganje popolnoma postrga čisto vsak delec prahu za tiste posebne priložnosti.

Primeren za pomivalni stroj

Ker je mlinček izdelan iz 100 % nerjavečega jekla, ga lahko varno očistite s pomočjo pomivalnega stroja. Čiščenje še nikoli ni bilo tako preprosto!

Vključuje:

  • 4-delni mlinček iz nerjavečega jekla
  • Kroglico iz jekla
  • Lopatico za strganje prahu
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o Herb Ripper SS – 4-delni mlinček iz nerjavečega jekla