Vaporizerji pod 100 € za konopljo

Vaporizerji pod 100 €

Za dobro vaporiziranje vam ni treba oropati banke. V bistvu obstaja veliko cenovno ugodnih vaporizerjev visoke kakovosti, med katerimi lahko izbirate, če veste, kje iskati. In samo zato, ker so poceni, to še ne pomeni, da boste dobili poceni izkušnjo.

Ravno nasprotno, ti vaporizerji vas bodo zagotovo navdušili z vsemi lastnostmi, ki jih nudijo. Niso samo cenovno ugoden nakup, ampak lahko občudujete kakovostne sestavne dele v notranjosti in zunanjosti. Zato nadaljujte branje, če ste pripravljeni na raziskovanje naših najboljših cenovno dostopnih vaporizerjev.

Read more
Nastavi padajočo smer
 1. DynaVap M7 - Small
  Ocena:
  (5)
  DynaVap M7

  85 €

  • Manual heating for complete control
  • Textured stem for enhanced grip and heat dissipation
  • Available in XL size
 2. XMax V3 Pro - Small
  Ocena:
  XMax V3 Pro

  119 €

  • Segreje se v 15 sekundah
  • Popolnoma konvekcijsko segrevanje
  • Razpon temperatur od 100 °C do 220 °C
 3. DynaVap M+ - Small
  Ocena:
  DynaVap M+ (Plus)

  99 €

  • Ročno segrevanje
  • Posodobljen dizajn za večjo učinkovitost
  • Pripravljen za mikrodoziranje z nastavljivo posodico
 4. Flowermate Aura Vaporizer
  Ocena:
  Flowermate Aura

  69 € 99 €

  • V obliki pisala in diskreten
  • 2-urna življenjska doba baterije
  • Zelo preprosta uporaba
 5. AirVape Xs GO Vaporizer
  Ocena:
  AirVape Xs GO

  69 € 79 €

  • Lahek in diskreten
  • 20-sekundno segrevanje
  • 5 možnosti temperature (180 °C do 215 °C)
 6. Smono 4 Vaporizer
  Ocena:
  Smono 4

  99 €

  • Segreje se v samo 30 sekundah
  • Keramična komora, preprosta za čiščenje
  • 2300 mAh baterija (~10 uporab)
 7. Smono 3 Vaporizer
  Ocena:
  Smono 3

  99 €

  • Segreje se v manj kot 35 sekundah
  • Zaprt konvekcijski sistem segrevanja
  • 45-minutna življenjska doba baterije
 8. Boundless CFC 2.0 Vaporizer
  Ocena:
  Boundless CFC 2.0

  85 € 89 €

  • Segreje se v 30 sekundah
  • Kondukcijsko segrevanje in izboljšan pretok zraka
  • Baterija zdrži do 15 uporab
Nastavi padajočo smer

Poceni na spletnem mestu MagicVaporizers pomeni kakovostno

Ko kupite pri nas, ne dobite običajnega vaporizerja. V svoji ponudbi nudimo samo resnično najboljše vaporizerje, tudi med cenovno ugodnimi možnostmi! Tako je, MagicVaporizers je vaš zaveznik za vse vaše potrebe glede vaporiziranja.

Zato lahko na tem spletnem mestu pričakujete najboljšo kakovost, s katero boste zagotovo izpolnili vse svoje želje glede vaporiziranja. Razumljivo je, da ste ob besedni zvezi »poceni vaporizerji« malce zaskrbljeni. Ampak naj vam zagotovimo, da pri naših vaporizerjih ni nobena stvar poceni, razen njihovih cen.

Včasih je poceni vaporizer pomenil prav to. Če prevrtimo naprej do danes, se je zelo veliko stvari spremenilo. Zato smo poskrbeli, da imamo na zalogi samo najboljše od najboljših, z nekaterimi skritimi biseri, ki ustvarjajo kakovostno paro po žepu prijazni ceni.

Še vedno lahko dobite ključne funkcije, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. V življenju resnično obstajajo nekatere stvari, za katere morate zapraviti več denarja. Ampak za zanesljivo dobro vaporiziranje ni popolnoma nobene potrebe, da bi zapravili več, kot si lahko privoščite.

Cenovno dostopni vaporizerji

V nadaljevanju vam predstavljamo samo nekaj cenovno ugodnih vaporizerjev, ki smo jih našli za vas. Ko zaključite branje, ne pozabite preveriti še naše ostale spletne ponudbe. Tukaj boste našli obilico vaporizerjev, ki so oblikovani tako, da ustrezajo vsem potrebam.

Flowermate Aura

Flowermate Aura je takojšna uspešnica, ki omogoča neverjetno priročnost po ugodni ceni. Ni samo izredno kompakten in lahek, ampak omogoča vaporiziranje zelišč, tekočin in voskov. Še več, nudi tudi impresivno življenjsko dobo baterije, ki pri enem polnjenju traja do 2 uri.

Ko vaporizirate na poti, nimate na voljo veliko časa, da čakate na segrevanje naprave. Zato pri naložbi v vaporizer Aura dobite hitro moč segrevanja, s katero zagotovite optimalno priročnost.

Nadzorovanje temperature vaporizerja Aura je eno najbolj preprostih na trgu, zato je to izvrsten poceni vaporizer tako za začetnike kot strokovnjake.

Izdelan je z učinkovito toplotno izolacijo, zato se lahko veselite pare optimalne kakovosti pri vsaki uporabi. Ne samo to, Flowermate je vaporizer Aura opremil s priročnim zaslonom LED, zato ste lahko vedno na tekočem s trenutno temperaturo segrevanja.

DynaVap M 2021

Ta lepotec iz nerjavečega jekla uporablja hibridno segrevanje za ustvarjanje pare na zahtevo. Če ste ljubitelj mikrodoziranja, potem je DynaVap M prava enota za vas. Ta cenovno ugoden vaporizer ni samo preprost za uporabo, ampak tudi praktično neučljiv, kar zagotavlja nakup naprave, ki bo presnela številne znake obrabe.

Ker je tako majhen kot pisalo, ga lahko zlahka skrijete v svoj žep in ostanete neopazni. Glede na to, da je to vaporizer z ročnim upravljanjem, imate vedno nadzor nad količino toplote, ki jo uporabljate. Na voljo je tudi prilagodljiva posodica, ki nudi dve različni nastavitvi: za 0,1 grama ali 0,05 grama.

Zaradi te funkcije boste ugotovili, da tudi najmanjša količina zelišč omogoča popolno paro. Ponovno polnjenje je hitro in preprosto, zato je DynaVap obvezna oprema, če ste ljubitelj priročnosti.

Smono 4

Iščete poceni vaporizer, ki omogoča izredno hitro segrevanje za vaporiziranje na poti? Potem ne iščite dlje od vaporizerja Smono 4. WS funkcijo segrevanja v 30 sekundah boste lahko uživali v hitrem vaporizerju na poti brez čakanja.

Ta cenovno ugodna možnost je opremljena s keramično komoro, ki je preprosta za čiščenje. Poleg tega stekleni ustnik zagotavlja kakovostno izkušnjo vaporiziranja. S to enoto boste lahko vaporizirali zelišča, voske in olja.

Kot ena najbolj priljubljenih izbir za začetnike, ima Smono 4 poenostavljeno obliko, ampak je še vedno izredno učinkovit pri ustvarjanju kakovostne pare. Še več, ima tudi 2300 mAh baterijo, s katero lahko z enim polnjenjem uživate v 10 posameznih uporabah.

Ko pa morate baterijo priklopiti in ponovno napolniti, boste s polnjenjem USB to storili v samo 1 uri in pol. Sicer ga ne boste mogli uporabljati med polnjenjem, ampak ker polnjenje traja samo eno uro in pol, se boste lahko nemudoma vrnili nazaj na vaporiziranje.

Povzetek

Preverite še ostalo ponudbo na spletnem mestu MagicVaporizers za vse svoje potrebe vaporiziranja. Ponosni smo na kakovost in storitve, ki jih nudimo, zato lahko kadar koli stopite v stik z nami, če potrebujete pomoč ali imate vprašanje. Tukaj smo, da vam pomagamo po svojih najboljših močeh.

Ne nudimo samo široke palete cenovno ugodnih vaporizerjev, ampak lahko pri nas najdete tudi stacionarne vaporizerje in prenosne enote. Oglejte si naše nazadnje dodane izdelke, če želite preveriti našo najnovejšo ponudbo. Na tem spletnem mestu nudimo trenutno razpoložljive inovacije v industriji vaporiziranja. Če želite uporabljati najsodobnejšo tehnologijo vaporizerjev, potem so to prave naprave za vas.