Hydrology 9 NX

Ocena:
Hydrology 9 NX 4.5 5

299 €

SKU
ignore-this-90
Brezplačna dostava
Prikaz več mlinčkov
Prikaz več dodatkov

Lastnosti

 • Najnovejša različica (2024.04)
 • Elegantna oblika z ohišjem iz anodiziranega aluminija
 • Vgrajeno vodno filtriranje
 • Zamenljive grelne komore za zelišča in koncentrate
 • Širok razpon temperature (zelišča: 180 °C – 235 °C; koncentrati: 290 °C – 410 °C)
 • Magnetni vhod za polnjenje USB
 • Odstranljiva in zamenljiva 1900 mAh baterija
 • Preprost dostop za čiščenje

Za koga je Hydrology 9 NX?

Hydrology 9 NX je vaporizer z dvojno funkcionalnostjo, ki je bil zasnovan za praktično in zabavno uporabo. Nove nadgradnje vključujejo posebne komore za zelišča in koncentrate, pri katerih je vsaka podrobnost skrbno premišljena, vključno s popolnoma prilegajočimi sestavnimi deli, izdelanimi iz materialov visokega razreda, kot tudi magnetnimi lastnostmi, ki omogočajo preprostejše polnjenje in čiščenje.

Če iščete vsestranski vaporizer, s katerim lahko uporabljate tako zelišča kot koncentrate, potem je Hydrology 9 NX prava izbira za vas. Z vgrajenim vodnim filtriranjem in zmogljivostmi hlajenja bo gladko in okusno paro ustvarjal leta in leta vnaprej.

Oblika z zaščito pred razlivanjem

Hydrology 9 NX bo k vam prispel že sestavljen, vendar boste pred uporabo morali odviti zgornji del, da ga boste lahko napolnili z vodo. Oblika z zaščito pred razlivanjem preprečuje, da bi voda vstopila v električne sestavne dele.

Grelna komora za zelišča

Komora za zelišča vaporizerja Hydrology 9 NX s hibridnim segrevanjem poskrbi, da so vaša zelišča enakomerno in popolnoma segreta. Ta namenska komora uporablja dvoplastno tehnologijo segrevanja, s katero združuje konvekcijsko in kondukcijsko segrevanje, da vam zagotovi močno paro odličnega okusa pri vsaki uporabi.

Komora za koncentrate

Popolnoma nova komora za koncentrate vključuje revolucionarno tehnologijo segrevanja in se lahko uporablja s posodico iz kremenovega stekla ali keramično posodico, odvisno od želene temperature. Ta sistem segrevanja zagotavlja učinkovito ustvarjanje toplote, ki hkrati zajame vse predele posodice in ne pušča nobenih hladnih vrzeli.

Števec za prilagajanje temperature

Vaporizer Hydrology 9 NX ima senzor, ki prepoznava grelno komoro in samodejno prilagaja ravni temperature, da vam zagotovi posebne nastavitve tako za koncentrate kot za zelišča.

Želeno temperaturo lahko spreminjate z vrtenjem števca na spodnji strani vaporizerja Hydrology 9 NX. Na voljo je 6 možnosti različnih temperatur: od 180 °C do 235 °C za zelišča in od 290 °C do 410 °C za koncentrate, kot so olja in voski.

Raven temperature predstavlja modra (najnižja), svetlomodra, rumena, vijoličasta, rdeča in bela barva (najnižja). Ta sistem barvnih kod vam omogoča preprosto prepoznavanje nastavljene temperature, ki jo lahko tudi zlahka prilagodite brez spremljanja zaslona.

Vaporizer Hydrology 9 NX bo nastavljeno temperaturo ohranjal dve minuti, nato pa bo samodejno preklopil na stanje pripravljenosti, dokler ga ne boste izklopili ali pa se bo samodejno izklopil po 10 minutah.

Zamenljiva baterija

Še ena nadgradnja v primerjavi s prvotnim modelom Hydrology 9 je baterija, ki je zmogljivejša (1900 mAh) in zamenljiva. Z zamenljivo baterijo podaljšate življenjsko dobo svoje naprave, saj lahko samo kupite nove baterije. Dobra ideja je, da že na začetku kupite dodatno baterijo, če nameravate svoj vaporizer 9 NX uporabljati na dolgih potovanjih brez dostopa do možnosti polnjenja.

Med preizkušanjem smo ugotovili, da popolnoma napolnjena baterija omogoča približno 5 do 7 posameznih uporab z vaporiziranjem zelišč ter približno 10 do 12 uporab z vaporiziranjem koncentratov.

Magnetni vhod za polnjenje USB

Pri tej novi različici vaporizerja Hydrology 9 je bil posodobljen polnilec, ki ima zdaj magnetno povezavo, zato je povezovanje preprostejše kot kdaj koli prej. Ko je priklopljen za polnjenje, bo na vaši napravi utripala rdeča lučka, dokler baterija ne bo popolnoma napolnjena, približno eno uro od začetka postopka polnjenja. Ko bo baterija popolnoma napolnjena, se bo lučka obarvala zeleno, zato boste takoj vedeli, kdaj je vaporizer pripravljen na uporabo.

Priloženi pripomočki za čiščenje

Čiščenje vašega vaporizerja je preprosta naloga z visoko kakovostnimi pripomočki za čiščenje, ki so priloženi napravi. Krtačke omogočajo preprosto globinsko čiščenje vseh delov te naprave kadar koli si to želite, kar bo ohranilo dolgotrajno brezhibno delovanje naprave.

Garancija

Vsi vaporizerji Hydrology 9 NX, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Cloudious 9, so popolnoma pristni in imajo 2-letno garancijo.

Navodila za uporabo

Hydrology 9 NX

Vsebina

 • Vaporizer Hydrology 9 NX
 • Silikonski ovitek
 • Magnetni komplet za polnjenje
 • Grelna komora za zelišča
 • Grelna komora za koncentrate
 • Posodica iz kremenovega stekla
 • Keramična posodica
 • Magnetni pokrovček za ustnik
 • Pripomočki za mešanje
 • Pripomočki za čiščenje
 • Navodila za uporabo
Hydrology 9 NX

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,5 × 4,5 × 17,5 cm
Teža: 413 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (1900 mAh)
Temperatura: Zelišča: 180 °C – 235 °C / Koncentrati: 290°C – 410°C
Proizvajalec: Cloudious 9
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o Hydrology 9 NX