COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

IOLITE WISPR 2

Ocena:
4.55

119 € 129 € Prihranite: 10 €

SKU
ignore-this-26
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

»Vapor Optimizer« za vaporizerje IOLITE poveča gostoto pare
IOLITE – »Vapor Optimizer«
18,75 € 25 €

Dodatek »Vapor Optimizer« je zasnovan za izboljšanje gostote pare s 3 dodatnimi zobci za grelno komoro. Ker imajo vaporizerji IOLITE precej velike komore, ta dodatek združi prostor komore in poveča stopnjo ekstrakcije zelišč za približno 15 %.

Namenjen za uporabo z: IOLITE Original in IOLITE WISPR 2.

Te mrežice za vaporizerje IOLITE se vstavijo v polnilno komoro in preprečujejo prehajanje delcev zelišč v ustnik
IOLITE – mrežice
9 € 12 €

Komplet 3 mrežic iz nerjavečega jekla za polnilno komoro, ki preprečujejo prehajanje delcev zelišč v ustnik.

Vključuje:

 • Mrežice (3)
 • Podstavke za mrežice (3)

Namenjen za uporabo z: IOLITE Original in IOLITE WISPR 2.

Te drobne mrežice preprečujejo prehajanje tudi najmanjših delcev zelišč, da pot pare vašega vaporizerja IOLITE ostane čista
IOLITE – drobne mrežice
11,25 € 15 €

Komplet 6 drobnih mrežic za IOLITE Original in IOLITE WISPR 2. Te mrežice se uporabljajo na enak način kot standardne mrežice, vendar so bile zasnovane za preprečevanje prehajanja tudi najmanjših delcev.

Vključuje:

 • Drobne mrežice (6)

Namenjen za uporabo z: IOLITE Original in IOLITE WISPR 2.

To je polnilna komora (in ustnik) za vaporizer IOLITE WISPR 2 v primeru, da želite zamenjati prvotne dele
IOLITE WISPR 2 – polnilna komora
29,25 € 39 €

Komplet nadomestnega ustnika in polnilne komore za vaporizer IOLITE WISPR 2.

Vključuje:

 • Polnilno komoro (1)
 • Prilagodljivo slamico (1)

Namenjen za uporabo z: IOLITE WISPR 2.

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.04)
 • Segrevanje s plinom butan
 • Hitro segrevanje (30 sekund)
 • Preprosta uporaba
 • Lahek z zložljivim ustnikom
 • Edinstvena oblika
 • Do 2,5 uri vaporiziranja z enim polnjenjem
 • Nadgrajen sistem z butanom

Za koga je IOLITE WISPR 2?

Če pri izbiri vaporizerja cenite tako slog kot delovanje, potem je WISPR 2 izvrstna izbira za vas. Ima edinstveno zunanje ohišje, ki je značilno in estetsko prijetno, prav tako je na voljo v številnih barvah. Če obožujete vaporiziranje na poti ali na prostem, potem vam bo všeč nadgrajen sistem segrevanja z butanom, ki zagotavlja gladko in aromatično paro pri vsaki uporabi. Ker se v celoti polni s plinom butan, vam ne bo nikoli treba skrbeti glede ravni baterije ali iskanja vtičnice za polnjenje.

Domiselna oblika

Vrhunska oblika vaporizerja WISPR 2 vam v pokončnem položaju omogoča spremljanje ravni butanskega goriva, zato boste takoj videli, kdaj je čas za ponovno polnjenje in ne boste nikoli nenadoma ostali brez goriva. Ima tudi zložljiv silikonski ustnik, ki ga med neuporabo zlahka skrijete, zato lahko WISPR 2 preprosto vzamete s seboj v skoraj vsakem večjem žepu ali torbici.

Hitro segrevanje

WISPR 2 lahko najvišjo temperaturo 210 °C doseže v samo 30 sekundah, kar je popolno za hitro uporabo, ko si želite vaporiziranje začeti takoj. Njegov izredno učinkovit sistem segrevanja z butanom ustvarja gladko in gosto paro takoj po segrevanju, zelišča pa so enakomerno vaporizirana.

Impresiven čas delovanja

WISPR 2 se napolni v samo 10 sekundah, popolnoma napolnjen vaporizer pa omogoča impresivni 2,5 uri neprekinjenega vaporiziranja. Ker nima velike in nerodne baterije, je izredno lahek in popoln, da ga vzamete s seboj na dogodke, kot so festivali in kampiranje. WISPR 2 nudi neverjetno delovanje po nizki ceni, ki bo zagotovo navdušilo tako začetnike kot profesionalce.

Preprosta uporaba in čiščenje

Ker je ustnik vaporizerja WISPR 2 odstranljiv, redno čiščenje poteka izredno preprosto. Izdelan je iz vrhunskega silikona, neporozna površina ustnika pa zagotavlja optimalno higieno. Ta vaporizer lahko uporabljajo začetniki z malo izkušnjami vaporiziranja, saj je bil zasnovan s poudarkom na preprosto uporabo – kar se dejansko opazi. Lahko ga vklopite z enim gumbom, nato pa samo počakajte 30 sekund, da doseže najvišjo temperaturo, in že ste pripravljeni na začetek vaporiziranja.

Eleganten videz

Zaradi svoje sodobne oblike vaporizer WISPR 2 resnično izstopa iz množice. Če iščete nekaj malce bolj edinstvenega v primerjavi s številnimi današnjimi poenostavljenimi prenosnimi vaporizerji s poenotenim sijajnim zaključnim premazom, potem izberite vaporizer WISPR 2 z estetsko prijetnim zunanjim vzorcem, ki bo med neuporabo videti kot čudovita dekoracija.

Garancija

Vsi vaporizerji IOLITE WISPR 2, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, so podprti z 2-letno garancijo proizvajalca, ki je omejena na običajno uporabo.

IOLITE WISPR 2

Vsebina

 • Vaporizer WISPR 2
 • Ustnik
 • Torbica za prenašanje
 • Pripomoček za vzdrževanje
 • Polnilna komora
 • Drobna mrežica
 • Pripomoček za čiščenje cevi (2)
 • Pokrovčki za ustnik (2)
 • Navodila za uporabo
IOLITE WISPR 2

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 8,6 x 2,8 x 7,0 cm
Teža: 126 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Butan
Temperatura: 210 °C
Proizvajalec: IOLITE
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Irska
Write your own review about IOLITE WISPR 2
Pregledujete:IOLITE WISPR 2
Ocena