COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Smono 4

Ocena:
4.15

89 €

SKU
SKU2107
Najnovejša različica! (2020.09)
On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Te mrežice zagotavljajo, da je para vašega vaporizerja Smono 4 čista in okusna
Smono 4 – mrežice
9,75 € 13 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja Smono 4 s tem kompletom mrežic. Mrežica preprečuje vstop materiala v paro ter jo ohranja gladko in aromatično.

Vključuje:

 • Mrežice (5)

Namenjen za uporabo s: Smono 4.

To je celoten ustnik za vaporizer Smono 4
Smono 4 – ustnik
11,25 € 15 €

Želite zamenjati ustnik svojega vaporizerja Smono 4? Potem kupite ta dodatek.

Namenjen za uporabo s: Smono 4.

Lastnosti

 • Segreje se v samo 30 sekundah
 • Keramična komora, preprosta za čiščenje
 • Ustnik iz kakovostnega stekla
 • Kompakten in prenosen
 • Polnjenje USB
 • Vaporizira zelišča, voske in olja

Za koga je Smono 4?

Smono 4 je poenostavljen in izredno preprost za upravljanje, zato je izvrstna izbira vaporizerja za začetnike. Lahko ustvari visoko kakovostne oblake pare, ki bodo zagotovo okusni, v kombinaciji z nastavljivim pretokom zraka in trdnim steklenim ustnikom pa omogoča najboljšo izkušnjo vaporiziranja pri vsaki uporabi. Vaporizirate lahko zelišča, voske in olja (s priloženo kapsulo), kar pomeni, da je enako primeren tudi za izkušene vejperje.

Kompakten in prenosen

Če ne obožujete vaporiziranja v zaprtih prostorih, potem vam bo všeč prenosna narava vaporizerja Smono 4. Ima kompaktno velikost, saj meri samo 11,8 x 5,5 x 2,6 cm, zato se ta vaporizer preprosto prilega večini srednje velikih žepov ali torbic. Ker je lahek in ima baterijo, ki zdrži 8–10 uporab, je popoln za vaporiziranje na poti ali na prostem.

Impresivna baterija

Smono 4 ima vgrajeno polnljivo 2300 mAh baterijo s skoraj neprekosljivo zmogljivostjo in dolgotrajnostjo. Je dovolj zmogljiva, da zdrži 10 polnih uporab, nato pa se popolnoma napolni v samo 1,5 uri. Edina potencialna slabost tega vaporizerja je, da ga ni mogoče uporabljati med polnjenjem, vendar to ne bi smelo predstavljati težave za tiste, ki načrtujejo svojo uporabo in upoštevajo čas polnjenja.

Nastavitve prednastavljenih temperatur

Z 8 prednastavljenimi ravnmi temperature vam ne bo treba stalno pritiskati gumbov, da bi dosegli želeno temperaturo. Povečujete jo lahko za 10 °C v razponu od 160 °C do 230 °C, na zaslonu OLED pa boste lahko natančno spremljali trenutno temperaturo vaporizerja Smono 4 in temperaturo, na katero se segreva. Postopek segrevanja traja samo 30 sekund!

Edinstven slog segrevanja

Smono 4 ima impresiven sistem segrevanja in nastavljiv pretok zraka, ki toploto enakomerno porazdeli po vaših zeliščih v keramični komori, preprosti za čiščenje. To pomeni, da se ohrani vrhunski okus, para pa je ne glede na izbrano nastavitev temperature veliko nežnejša kot tista pri številnih drugih prenosnih vaporizerjih na trgu.

Največja varnost

Če se vam je že kdaj zgodilo, da vas je počasi zanašalo v spanec, ko je bil vaš vaporizer še vedno segret, potem vam bo všeč funkcija samodejnega izklopa vaporizerja Smono 4. Po samo 4 minutah nedejavnosti se bo vaporizer začel izklapljati, o izklopu pa boste obveščeni s kratko vibracijo.

Ta funkcija samodejnega izklopa ni izvrstna samo za zagotavljanje največje varnosti, ampak tudi prihrani življenjsko dobo baterije. 

Garancija

Smono 4 ima desetletno garancijo proizvajalca, ki je omejena na običajno uporabo.

Smono 4

Vsebina

 • Vaporizer Smono 4
 • Kapsula za koncentrate
 • Krtačka za čiščenje
 • Pinceta
 • Pripomoček za mešanje
 • Kabel USB
 • Navodila za uporabo
Smono 4

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 5,5 x 2,6 x 11,8 cm
Teža: 150 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (2300 mAh)
Temperatura: 160 °C do 230 °C
Proizvajalec: Smono
Garancija: 10 let
Država proizvajalka: Kitajska
Pregledujete:Smono 4
Ocena