Vaporizer Fenix 2.0

Ocena:
4.35

129 € 189 € Prihranite: 60 €

SKU
ignore-this-58
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Fenix 2.0 – konvekcijska komora iz titana za zelišča
Fenix 2.0 – konvekcijska komora iz titana za zelišča
6,75 € 9 €

Ta konvekcijska komora iz titana za zelišča za vaporizer Fenix 2.0 vam omogoča vaporiziranje zelišč in preprečuje, da bi se vaporizer umazal.

Namenjena za uporabo z: Vaporizer Fenix 2.0.

Fenix 2.0 – kondukcijska komora iz titana za koncentrate
Fenix 2.0 – kondukcijska komora iz titana za koncentrate
6,75 € 9 €

Ta kondukcijska komora iz titana za koncentrate za vaporizer Fenix 2.0 vam omogoča vaporiziranje koncentratov (voskov in olj) in preprečuje, da bi se vaporizer umazal.

Namenjena za uporabo z: Vaporizer Fenix 2.0.

Fenix 2.0 – celoten komplet ustnika
Fenix 2.0 – ustnik
14,25 € 19 €

Če je vaš ustnik Fenix 2.0 polomljen ali preprosto izrabljen, potem potrebujete ta nadomestni ustnik.

Namenjen za uporabo z: Vaporizer Fenix 2.0.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.10)
 • Vrhunska tehnologija
 • Para z izvrstnim okusom
 • Popoln nadzor temperature
 • Prenosen in diskreten
 • Hitro segrevanje
 • Zaslon OLED
 • Impresivna življenjska doba baterije

Za koga je vaporizer Fenix 2.0?

Vaporizer Fenix 2.0 ima vrhunsko tehnologijo z elegantno obliko in je izvrstna izbira za tiste, ki iščejo najučinkovitejši prenosni vaporizer s popolnim nadzorom nad uporabo. Ta vaporizer slovi po svojih inovativnih sistemih segrevanja, posebej zasnovanimi za vaporiziranje zelišč ter je prvi vaporizer na trgu, ki vam omogoča določanje natančnega časa uporabe. Če želite popoln nadzor nad načinom vaporiziranja svojih zelišč in iščete vaporizer, ki pri vsakem vdihu ustvari gosto, aromatično in gladko paro, potem razmislite o nakupu vaporizerja Fenix 2.0.

Najnovejša tehnologija

Znotraj vaporizerja Fenix 2.0 se skrivajo neverjetno impresivni sistemi segrevanja in hlajenja, ki pri čisto vsaki uporabi zagotavljajo okus vrhunske kakovosti. Uporablja način konvekcijskega segrevanja, da enakomerno segreje vaša zelišča brez tveganja za zažiganje, zato boste lahko iz svojih zelišč pridobili več aktivnih snovi kot pri uporabi številnih drugih prenosnih vaporizerjev na trgu. Zaradi načina hitrega hlajenja tega vaporizerja ima ustvarjena para bogat in čist okus, oblaki pa so gosti in lahki za vdihavanje.

Popoln nadzor temperature

Za razliko od številnih drugih prenosnih vaporizerjev, ki nudijo samo rahlo omejujoče prednastavljene temperature (še posebej za izkušene uporabnike), vam Fenix 2.0 omogoča izbiro poljubne natančne temperature. Izberete lahko točno toploto vse od 160 °C do 220 °C, zato imate popoln nadzor nad vaporiziranjem svojih zelišč. Ne glede na izbrano temperaturo, se Fenix 2.0 lahko popolnoma segreje v samo 30 sekundah, tako da ne boste nikoli dolgo čakali na začetek uporabe.

Nastavitev časa uporabe

Fenix 2.0 velja za prvi vaporizer na svetu z možnostjo nastavitve časa uporabe. Z nastavitvijo časa uporabe lahko vnaprej natančno nastavite dolžino svoje uporabe pred njenim začetkom. Ko bo vaš izbrani čas potekel, se bo naprava samodejno izklopila in tako zagotovila, da boste vaporizirali samo med svojim vnaprej izbranim časovnim razponom. S popolnim nadzorom nad časom uporabe odpravite tveganje za prekomerno uporabo in izgubo življenjske dobe baterije.

Impresivna baterija

Fenix 2.0 ima izredno visoko zmogljivo 4400 mAh baterijo. Kljub svoji veliki velikosti se napolni v samo 2,5 do 3 urah in se pri polni napolnjenosti lahko uporablja do impresivnih 75 minut. Fenix 2.0 nudi dvakrat daljšo življenjsko dobo baterije v primerjavi s številnimi drugimi prenosnimi vaporizerji na trgu, zato ste lahko prepričani, da vas življenjska doba baterije ne bo pustila na cedilu. Uporabni zaslon OLED ves čas prikazuje stanje baterije, zato imate vedno na voljo natančno opozorilo o potrebnem polnjenju svoje naprave.

Garancija

Vsi vaporizerji Fenix 2.0, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Weecke, so popolnoma pristni in podprti z 2-letno garancijo.

Navodila za uporabo

Vaporizer Fenix 2.0

Vsebina

 • Vaporizer Fenix 2.0
 • Komora iz titana
 • Pripomoček za komoro
 • Pripomoček za polnjenje
 • Krtačka za čiščenje
 • Alkoholni robčki
 • Kabel USB
 • Navodila za uporabo
Vaporizer Fenix 2.0

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 6,0 x 3,0 x 11,0 cm
Teža: 232 g
Segrevanje: Konvekcijsko
Čas segrevanja: 10 do 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (4400 mAh)
Temperatura: 160 °C do 220 °C
Proizvajalec: Fenix
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Napišite svoje mnenje o Vaporizer Fenix 2.0
Pregledujete:Vaporizer Fenix 2.0
Ocena