COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Vaporizer PAX 3 – celoten komplet

Ocena:
4.35

249 €

SKU
ignore-this-46
Najnovejša različica! (2020.10)
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

PAX – dodatne mrežice
PAX – mrežice
9 € 12 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati mrežice ali pa želite dodatne? Potem izberite ta komplet 3 mrežic. Mrežice se uporabljajo za preprečevanje nalaganja ostankov v pečici, ker pa delujejo kot filter vašega vaporizerja, jih morate redno menjati.

Vključuje:

 • Mrežice (3)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – pokrovček za pečico
PAX – pokrovček za pečico
12 € 16 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati priložen pokrovček za pečico ali pa želite dodatnega? Potem izberite ta pokrovček za pečico.

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – ploščati ustnik
PAX – ploščati ustniki
11,25 € 15 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati priložen ploščati ustnik ali pa želite dodatne? Potem kupite ta komplet nadomestnih ploščatih ustnikov.

Vključuje:

 • Ploščate ustnike (2)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – dvignjeni ustnik
PAX – dvignjeni ustniki
11,25 € 15 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati priložen dvignjeni ustnik ali pa želite dodatne? Potem kupite ta komplet nadomestnih dvignjenih ustnikov.

Vključuje:

 • Dvignjene ustnike (2)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

Lastnosti

 • Žepna velikost
 • Hitro segrevanje (10–20 sekund)
 • Priložena aplikacija za mobilne telefone
 • Vaporizira zelišča, voske in olja
 • Povratna informacija z vibracijo
 • Hitro polnjenje (1 ura)
 • 10-letna garancija

Za koga je PAX 3?

Če iščete eleganten in hkrati zmogljiv vaporizer, ki je tako preprost za uporabo kot neverjetno zmogljiv, potem je PAX 3 resnično izvrstna možnost. Kljub svoji obliki žepne velikosti zagotavlja visoko stopnjo učinkovitosti, priložena aplikacija pa vam omogoča, da po meri prilagodite čisto vse vidike svojega vaporiziranja. PAX 3 vas bo zagotovo navdušil ter je zaradi svoje majhnosti in diskretnega videza idealen za uporabo na poti ali na prostem.

Hitro segrevanje 

PAX 3 ima več kot dvakrat večjo moč segrevanja v primerjavi s svojim predhodnikom, saj se lahko popolnoma segreje v samo 10 do 20 sekundah, odvisno od izbrane nastavitve temperature. Učinkovito in zanesljivo delovanje nudi skoraj takoj, zato ne boste nikoli dolgo čakali na začetek uporabe.

Diskretna velikost in eleganten zaključni premaz

PAX 3 lahko shranite v večino žepov in se diskretno prilega dlani vaše roke, kar je popolno za uporabo na poti. Njegov eleganten mat zaključni premaz predstavlja osvežujočo alternativo številnim drugim vaporizerjem na trgu in povečuje njegovo diskretnost, kar nudi več priložnosti za vaporiziranje na lokacijah, kjer bi bolj očitno vdihavanje pritegnilo preveč pozornosti. Na zunanji strani se nahajajo indikatorji LED, ki prikazujejo trenutno temperaturo in stanje baterije.

Celoten komplet

Ob nakupu celotnega kompleta boste prejeli priročen vložek za koncentrate, ki vam omogoča preprosto preklapljanje med vaporiziranjem zelišč in koncentratov. Zaradi učinkovitega sistema segrevanja lahko PAX 3 enakomerno vaporizira oba materiala, ne da bi kdaj vplival na kakovost ali okus.

V celotnem kompletu je vključen tudi polovični pokrov, ki vam omogoča polnjenje pečice s samo polovično količino zelišč, s katero dobite enako kakovostno paro kot pri popolnoma napolnjeni pečici.

Uporabne funkcije

Vrhunska tehnologija vaporizerja PAX 3 uporablja več senzorjev za izboljšanje vaše celotne izkušnje vaporiziranja. Ko se popolnoma segreje na izbrano temperaturo, sproži kratko obvestilo z vibracijo, ki vas obvesti, da je vaporizer zdaj pripravljen na začetek ustvarjanja okusne pare.

Ima tudi vgrajene senzorje gibanja, ki zagotavljajo ustvarjanje najvišje toplote, ko vaporizer približate svojim ustnicam. Ko vaporizer odložite, se bo postopek segrevanja upočasnil, saj visoko toploto nudi samo točno takrat, ko jo potrebujete, zato prihrani veliko časa delovanja baterije.

Aplikacija za pametne telefone

Vaporizer PAX 3 ima priloženo aplikacijo, ki ima uporabne funkcije, s katerimi lahko prilagodite vaporiziranje, ne da bi se dejansko dotaknili same naprave. Aplikacija je na voljo na napravah Apple in Android, z njo pa lahko na svojem vaporizerju PAX 3 nastavite natančno temperaturo, spremenite barvo zaslona LED in celo zaklenete napravo, da preprečite nenameren vklop. Uporaba aplikacije je popolnoma izbirna, zato lahko svoj vaporizer PAX 3 kar najbolje izkoristite tudi v primeru, da vas aplikacije za pametne telefone ne zanimajo – izbira je vaša!

Opomba: Od novembra 2019 je Apple v trgovini App Store omejil aplikacije za vaporiziranje, zato svojega vaporizerja PAX 3 ne boste mogli nadzorovati s pomočjo iPhona, razen če ste predhodno prenesli kopijo aplikacije PAX. Lahko pa uporabite spletno aplikacijo in ga nadzorujete s pomočjo računalnika.

Garancija

Vsi vaporizerji PAX 3, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov PAX Labs, so pristni in podprti z 10-letno garancijo, omejeno na običajno uporabo.

Vaporizer PAX 3 – celoten komplet

Vsebina

 • Vaporizer PAX 3
 • Vložek za koncentrate
 • Ploščati ustnik
 • Dvignjeni ustnik
 • Standardni pokrovček za pečico
 • Polovični pokrovček za pečico
 • Mrežice (3)
 • Polnilni kabel
 • Polnilna postaja
 • Komplet za vzdrževanje
 • Večnamenski pripomoček
 • Navodila za uporabo
Vaporizer PAX 3 – celoten komplet

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Teža: 142 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 20 sekund
Vir napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 182 °C do 215 °C
Proizvajalec: PAX Labs
Garancija: 10 let
Država proizvajalka: Kitajska
Pregledujete:Vaporizer PAX 3 – celoten komplet
Ocena