COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Vaporizer PAX 3 – celoten komplet

Ocena:
4.35

249 €

SKU
ignore-this-46
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Each BudKup 3.0 can be filled with up to 0.35 grams of herb.
BudKups 3.0 (3-pack)
18,75 € 25 €

Want to improve your vape sessions with your PAX vaporizer? Check out the new and improved BudKups 3.0. These reusable capsules can be filled with up to 0,35 grams of herbs, are constructed from medical grade stainless steel and function as both the herb container and screen at the same time. The capsules can be pre-loaded with herbs for safe transport and are easy to both insert and remove.

Not only do the BudKups 3.0 make loading quicker and keep your vape cleaner, but they also improve the heating. The high number of holes on both the base and the lid improves the airflow and increases the surface area by 170% resulting in a better vaping experience and quicker heating time.

To use the BudKups 3.0 all you have to do is fill a BudKup with your herb, remove the metal screen from your PAX oven chamber and replace it with the loaded BudKup. Now you are ready to enjoy clean and efficient vaping with your PAX!

Includes:

 • BudKups 3.0 (3)

Intended for use with: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

Komplet pokrovčkov PAX vsebuje dva pokrovčka.
PAX – pokrovčki (2 kosa)
5,25 € 7 €

Ti vinilni pokrovčki PAX proizvajalca Delta 3D Studios imajo popolno velikost za prileganje končnima deloma vaporizerja PAX. Omogočajo prikrivanje vonjav in delujejo kot blažilniki udarcev pri lažjih padcih. Pokrovčki ne ovirajo polnjenja vaporizerja, ni pa jih mogoče uporabljati med delovanjem vaporizerja PAX.

Upoštevajte, da imajo pokrovčki tesen oprijem, zato jih bo prvič morda težje namestiti, vendar pa se bo vinil čez čas raztegnil (pred prvo namestitvijo lahko uporabite tudi sušilnik za lase, da zmehčate vinil). Po nekaj tednih uporabe bo pokrovčke veliko preprosteje namestiti/odstraniti. Pokrovčkov NE čistite z izopropilnim alkoholom, saj lahko pri dolgotrajnejši izpostavljenosti poškoduje vinil.

Vključujejo:

 • Pokrovčke PAX (2)

Namenjeni za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

Nastavek za vodno pipo lahko očistite z vročo vodo ali izopropilnim alkoholom.
PAX – nastavek za vodno pipo
21,75 € 29 €

Želite svoj vaporizer PAX povezati z vodnim pripomočkom? Potem kupite ta nastavek za vodno pipo proizvajalca Delta 3D Studios, ki je bil posebej zasnovan za prileganje ustnikom vaporizerjev PAX. Ta nastavek ustreza tako 14 mm kot 18 mm ženskim priključkom vodnih pripomočkov.

Uporaba nastavka za vodno pipo in povezovanje vašega vaporizerja PAX z vodnim pripomočkom je najpreprostejši način za znatno izboljšanje vaše izkušnje vaporiziranja. Izdelan je iz močne silikonske gume, lahko pa ga očistite z vročo vodo ali izopropilnim alkoholom.

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

Polnilni lijak proizvajalca Delta 3D Studios je izdelan iz plastike.
PAX – polnilni lijak
8,25 € 11 €

Polnilni lijak za vaporizerje PAX proizvajalca Delta 3D Studios vam omogoča neposredno polnjenje grelne komore PAX z vašimi zelišči. Polnilni lijak se popolnoma prilega in preprečuje raztresanje zelišč.

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

Ohranite najboljše delovanje svojega vaporizerja PAX s tem kompletom za vzdrževanje
PAX – komplet za vzdrževanje
14,25 € 19 €

Komplet za vzdrževanje PAX vam nudi vse ključne pripomočke, ki jih potrebujete za ohranitev brezhibnega delovanja svojega vaporizerja PAX. Uporabite žično krtačko skupaj s pripomočki za čiščenje cevi, da odstranite ostanke v poti pare ter ohranite čisto in okusno paro.

Vključuje:

 • Žično krtačko (1)
 • Pripomočke za čiščenje cevi (10)
 • Mrežice (3)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – dodatne mrežice
PAX – mrežice
9 € 12 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati mrežice ali pa želite dodatne? Potem izberite ta komplet 3 mrežic. Mrežice se uporabljajo za preprečevanje nalaganja ostankov v pečici, ker pa delujejo kot filter vašega vaporizerja, jih morate redno menjati.

Vključuje:

 • Mrežice (3)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – pokrovček za pečico
PAX – pokrovček za pečico
12 € 16 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati priložen pokrovček za pečico ali pa želite dodatnega? Potem izberite ta pokrovček za pečico.

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

S polovičnim pokrovčkom za pečico vaporizerjev PAX lahko vaporizirate manjšo količino zelišč
PAX – polovični pokrovček za pečico
11,25 € 15 €

Polovični pokrovček za pečico je globlji pokrovček za pečico, ki vam omogoča vaporiziranje manjše količine zelišč. Zamenja spodnji pokrov vaše enote in zmanjša velikost komore za polovico.

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – ploščati ustnik
PAX – ploščati ustniki
11,25 € 15 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati priložen ploščati ustnik ali pa želite dodatne? Potem kupite ta komplet nadomestnih ploščatih ustnikov.

Vključuje:

 • Ploščate ustnike (2)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

PAX – dvignjeni ustnik
PAX – dvignjeni ustniki
11,25 € 15 €

Morate na svojem vaporizerju PAX zamenjati priložen dvignjeni ustnik ali pa želite dodatne? Potem kupite ta komplet nadomestnih dvignjenih ustnikov.

Vključuje:

 • Dvignjene ustnike (2)

Namenjen za uporabo z: Vaporizer PAX 2, Vaporizer PAX 3 – celoten komplet.

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.04)
 • Žepna velikost
 • Hitro segrevanje (10–20 sekund)
 • Priložena aplikacija za mobilne telefone
 • Vaporizira zelišča, voske in olja
 • Povratna informacija z vibracijo
 • Hitro polnjenje (1 ura)
 • 10-letna garancija

Za koga je PAX 3?

Če iščete eleganten in hkrati zmogljiv vaporizer, ki je tako preprost za uporabo kot neverjetno zmogljiv, potem je PAX 3 resnično izvrstna možnost. Kljub svoji obliki žepne velikosti zagotavlja visoko stopnjo učinkovitosti, priložena aplikacija pa vam omogoča, da po meri prilagodite čisto vse vidike svojega vaporiziranja. PAX 3 vas bo zagotovo navdušil ter je zaradi svoje majhnosti in diskretnega videza idealen za uporabo na poti ali na prostem.

Hitro segrevanje 

PAX 3 ima več kot dvakrat večjo moč segrevanja v primerjavi s svojim predhodnikom, saj se lahko popolnoma segreje v samo 10 do 20 sekundah, odvisno od izbrane nastavitve temperature. Učinkovito in zanesljivo delovanje nudi skoraj takoj, zato ne boste nikoli dolgo čakali na začetek uporabe.

Diskretna velikost in eleganten zaključni premaz

PAX 3 lahko shranite v večino žepov in se diskretno prilega dlani vaše roke, kar je popolno za uporabo na poti. Njegov eleganten mat zaključni premaz predstavlja osvežujočo alternativo številnim drugim vaporizerjem na trgu in povečuje njegovo diskretnost, kar nudi več priložnosti za vaporiziranje na lokacijah, kjer bi bolj očitno vdihavanje pritegnilo preveč pozornosti. Na zunanji strani se nahajajo indikatorji LED, ki prikazujejo trenutno temperaturo in stanje baterije.

Celoten komplet

Ob nakupu celotnega kompleta boste prejeli priročen vložek za koncentrate, ki vam omogoča preprosto preklapljanje med vaporiziranjem zelišč in koncentratov. Zaradi učinkovitega sistema segrevanja lahko PAX 3 enakomerno vaporizira oba materiala, ne da bi kdaj vplival na kakovost ali okus.

V celotnem kompletu je vključen tudi polovični pokrov, ki vam omogoča polnjenje pečice s samo polovično količino zelišč, s katero dobite enako kakovostno paro kot pri popolnoma napolnjeni pečici.

Uporabne funkcije

Vrhunska tehnologija vaporizerja PAX 3 uporablja več senzorjev za izboljšanje vaše celotne izkušnje vaporiziranja. Ko se popolnoma segreje na izbrano temperaturo, sproži kratko obvestilo z vibracijo, ki vas obvesti, da je vaporizer zdaj pripravljen na začetek ustvarjanja okusne pare.

Ima tudi vgrajene senzorje gibanja, ki zagotavljajo ustvarjanje najvišje toplote, ko vaporizer približate svojim ustnicam. Ko vaporizer odložite, se bo postopek segrevanja upočasnil, saj visoko toploto nudi samo točno takrat, ko jo potrebujete, zato prihrani veliko časa delovanja baterije.

Aplikacija za pametne telefone

Vaporizer PAX 3 ima priloženo aplikacijo, ki ima uporabne funkcije, s katerimi lahko prilagodite vaporiziranje, ne da bi se dejansko dotaknili same naprave. Aplikacija je na voljo na napravah Apple in Android, z njo pa lahko na svojem vaporizerju PAX 3 nastavite natančno temperaturo, spremenite barvo zaslona LED in celo zaklenete napravo, da preprečite nenameren vklop. Uporaba aplikacije je popolnoma izbirna, zato lahko svoj vaporizer PAX 3 kar najbolje izkoristite tudi v primeru, da vas aplikacije za pametne telefone ne zanimajo – izbira je vaša!

Opomba: Od novembra 2019 je Apple v trgovini App Store omejil aplikacije za vaporiziranje, zato svojega vaporizerja PAX 3 ne boste mogli nadzorovati s pomočjo iPhona, razen če ste predhodno prenesli kopijo aplikacije PAX. Lahko pa uporabite spletno aplikacijo in ga nadzorujete s pomočjo računalnika.

Garancija

Vsi vaporizerji PAX 3, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov PAX Labs, so pristni in podprti z 10-letno garancijo, omejeno na običajno uporabo.

Vaporizer PAX 3 – celoten komplet

Vsebina

 • Vaporizer PAX 3
 • Vložek za koncentrate
 • Ploščati ustnik
 • Dvignjeni ustnik
 • Standardni pokrovček za pečico
 • Polovični pokrovček za pečico
 • Mrežice (3)
 • Polnilni kabel
 • Polnilna postaja
 • Komplet za vzdrževanje
 • Večnamenski pripomoček
 • Navodila za uporabo
Vaporizer PAX 3 – celoten komplet

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Teža: 142 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 20 sekund
Vir napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 182 °C do 215 °C
Proizvajalec: PAX Labs
Garancija: 10 let
Država proizvajalka: Kitajska
Write your own review about Vaporizer PAX 3 – celoten komplet
Pregledujete:Vaporizer PAX 3 – celoten komplet
Ocena