Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Airvape X

159 €
AirVape X Vaporizer
AirVape X Vaporizer AirVape X - Side AirVape X - Display AirVape X - Intake AirVape X - Mouthpiece
159 €
Obvestite me, ko bo ta izdelek spet na zalogi
Nalaganje...
159 €
0
Preberite 0 Mnenje(a) | Bodi prvi, ki bo podal mnenje o tem izdelku

AirVape se vrača z AirVape X, z večjim bratom izredno zmogljive naprave AirVape Xs. Ta elegantni vaporizer se ponaša z docela keramično cevjo za paro, kar omogoča čiste, aromatične vdihe. AirVape X se lahko pohvali s 25 % večjo shrambo kot njegov predhodnik, vendar je vseeno neverjetno tanek, lahek in prenosen za uporabo na poti. Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov, kar prispeva k trpežnosti izdelka in optimalni vaporizaciji, poleg tega ima tudi novo blazinico za koncentrat za uporabo z olji in voskom.


Bodisi da radi vaporizirate sami bodisi skupaj s prijatelji, boste navdušeni nad zmogljivo baterijo naprave AirVape X, ki se neverjetno hitro napolni zaradi hibridne ogrevalne tehnologije. Segreje se že v 20 sekundah po vklopu, izprazni pa se prav tako hitro s preprostim praznjenjem shrambe. Zelo enostavno ga je tudi prilagoditi lastnim potrebam, vse od temperature do nastavitev varnosti. 


Toda vse te značilnosti bi bile zaman brez prefinjene kakovosti pare AirVape X. Ta vaporizer s pomočjo ločenega dovoda za zrak in filtrirnega stekla pretvori vaša zelišča v goste, okusne oblačke, ki se gladko spustijo in ohladijo kljub majhnosti naprave. Uživajte v njej, ko ste doma, ali pa izkoristite njeno prikrito obliko, ko ste kje zunaj.


Na voljo v Črni in Oceansko Modri barvi.

Značilnosti

 • Zelo tanek, neverjetno prenosen in unikaten
 • Velika shramba, za 25 % večja od AirVape Xs
 • Magnetni ustnik z napredno zgradbo
 • Segreje se v 20 sekundah s hibridnim ogrevanjem
 • Eleganten, izdelan iz visokokakovostnih materialov
 • Povsem keramična cev za paro, ki prispeva k prefinjenemu okusu
 • Baterija, ki se hitro polni
 • Precizen nadzor temperature vse do 220 °C

 

Dodatki (vključeni)

 • Blazinica za koncentrat
 • USB polnilni kabel
 • Pribor za čiščenje, hranjenje
 • Filtrirno steklo


Visokokakovostna izdelava

Zmogljivi AirVape X je odličen dokaz, da večje ne pomeni vedno boljše. Ta vaporizer je s svojimi 1,2 cm širine in 90 grami teže eden najtanjših in najlažjih izbir na tržišču, toda njegova izdelava se lahko kosa z mnogimi večjimi modeli. AirVape X ima privlačno, kovinsko ohišje, ki je zelo trdno, vendar ne daje občutka teže. Takšno ohišje napravo tudi ščiti pred običajno obrabo. Robustno ohišje je kombinirano z docela keramično cevjo za paro, kar omogoča optimalen okus. Kar je še boljše, keramični ustnik vsebuje tudi magnet za lažje odpiranje – preprosto ga pripnite ali odpnite, ni ga treba privijati ali odvijati. Kljub temu pa je še vedno dovolj majhen, da ga lahko držite v dlani ali ga spravite v žep ter tako kjerkoli prikrijete pred drugimi.

 

Dolgo delovanje

AirVape X je izdelan za dolgo delovanje z manj polnjenji, s čimer močno prekaša konkurenco v podobnem cenovnem razredu. Večja shramba vaporizerja je ogrevana s hibridnim ogrevalnim sistemom, in sicer s kondukcijskim in konvekcijskim segrevanjem. Medtem ko keramična shramba ogreva posodo, vroč zrak prepoji vsak delček zelišča. AirVape X temeljito vaporizira celotno vsebino, s tem pa se močno izboljša izkoristek, zaradi česar naprava lahko deluje dlje časa. Polnljiva 1300 mAh Li-ion baterija se preko mikro USB kabla napolni v samo eni uri, zadostuje pa za približno tri ali štiri vaporizacije. Če radi dlje časa uživate v vaporizaciji, brez strahu – posebna tehnologija omogoča vaporizacijo tudi ob tem, ko se baterija polni.


Preprosta uporaba

Na srečo to, da lahko uživate v tako kakovostnem delovanju, ne gre na račun preprostosti uporabe. AirVape X je naprava, ki jo je zelo lahko uporabljati pri prav vsakem koraku. Ko ste pripravljeni za uporabo vaporizerja, povsem do roba napolnite shrambo s fino mleto zeliščno mešanico. Če uporabljate novo blazinico za koncentrat, zgolj rahlo nanesite vosek oziroma nakapajte olje nanjo, preden jo vstavite v shrambo. Nato pa morate le še znova pripeti magnetni pokrovček in trikrat pritisniti gumb za vklop. Ta varnostna značilnost ohranja življenjsko dobo baterije in preprečuje, da bi se AirVape X pomotoma prižgal, ko ga nosite v žepu. Počakati morate samo 20 sekund, preden se vaporizer segreje, vendar vam ni treba gledati na uro – ko bo pripravljen za uporabo, vas bo na to opozoril z vibriranjem.

 

Vsako vaporizacijo lahko preprosto prilagodite svojim potrebam z uporabo preprostih kontrolnih gumbov. Precizno lahko nastavite temperaturo v 1° intervalih med 93 °C in 220 °C. Svojo trenutno temperaturo in stanje baterije lahko preverite na sodobnem 3,3 cm LED zaslonu. Z gumbi lahko tudi spremenite nastavitve glede samodejnega izklopa po določenem času ali pa preklapljate med stopinjami Celzija in stopinjami Fahrenheit.

 

Aromatična para

Ne podcenjujte pare, ki jo ta napravica lahko proizvede. Zahvaljujoč povsem keramični, ovalni cevi za paro in ogrevalnim predelkom AirVape X proizvaja aromatično paro, ki odraža naravno aromo vaše izbrane zeliščne mešanice.

 

Izvrsten okus in omamne arome AirVape še dodatno izboljša s svojim dvojnim filtrirnim steklom, ki shladi in porazdeli paro boljše kot mnogi drugi prenosni vaporizerji na tržišču. Poleg tega AirVape X z ločenim dovodom za zrak zagotavlja, da ne boste vdihavali nobenih hlapljivih, neprijetnih zmesi. Za najboljši, aromatični okus, raje uporabljajte nižje temperature; za mogočno, gosto paro pa nastavite vaporizer na 193 °C ali več.

 

Garancija

AirVape X ima s strani MagicVaporizers 2-letno garancijo in dodatno dosmrtno omejeno garancijo s strani proizvajalca.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice, Olja, Voski
Proizvajalec AirVape
Velikost (dolžina x širina x višina) 4,7 x 1,22 x 10,4 cm
Teža vaporizerja 91 g
Slog Black or Ocean Blue
Vir napajanja Battery
Grelni element Ceramic chamber (conduction and convection)
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancija 2 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Mnenja odAirvape X

Povprečna ocena :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Airvape X

Kako ocenjujete ta izdelek? *