AirVape Xs GO

Ocena:
AirVape Xs GO 4.3 5

69 € 79 € Prihranite: 10 €

SKU
ignore-this-69
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
7 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Ta polnilec USB proizvajalca Storz & Bickel je izvrstna dopolnitev vaporizerja Crafty ali Crafty+.
Polnilec USB
11 € 15 €

Ta polnilec USB proizvajalca Storz & Bickel podpira 2.0 A z močjo 10 W in je izvrstna dopolnitev vaporizerja micro-USB.

Zaščitite svoj vaporizer AirVape Xs GO s tem ohišjem
AirVape Xs GO – ohišje
19 € 25 €

Vaporizer AirVape Xs GO z ohišjem postane odporen proti vodi, preprostejši za čiščenje in ne prepušča vonjav, zato je popoln dodatek, če veliko časa preživljate na prostem. Ima tudi dodaten predal za shranjevanje zelišč.

Namenjen za uporabo z: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO – mrežice (6 kosov)
AirVape Xs GO – mrežice
10 € 13 €

Mrežice za AirVape Xs GO so prava izbira, če želite zamenjati priložene mrežice.

Vključujejo:

 • Mrežice za ustnik (3)
 • Mrežice za komoro (3)

Namenjene za uporabo z: AirVape Xs GO.

Želite s svojim vaporizerjem AirVape Xs GO vaporizirati koncentrate, kot so olja in voski? Potem kupite to podlago za voske
AirVape Xs GO – podlaga za voske
10 € 13 €

S podlago za voske lahko s svojim vaporizerjem AirVape Xs GO vaporizirate koncentrate, kot so voski in olja. Podlago preprosto vstavite v komoro in nanjo položite svoj koncentrat.

Namenjena za uporabo z: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO – ustnik
AirVape Xs GO – ustnik
10 € 13 €

Ustnik za AirVape Xs GO vključuje vse, kar potrebujete za zamenjavo prvotnega ustnika.

Vključuje:

 • Magnetni ustnik (1)
 • Mrežico (1)
 • Keramični nastavek za pretok zraka (1)

Namenjen za uporabo z: AirVape Xs GO.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
19 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2022.04)
 • Lahek in diskreten
 • Hibridno segrevanje
 • Zmogljiva življenjska doba baterije, ki jo je mogoče uporabljati med polnjenjem
 • Hitro segrevanje
 • Preprosta uporaba

Za koga je AirVape Xs GO?

AirVape Xs GO je zaradi svoje minimalne velikosti in visoke zmogljivosti delovanja izvrstna izbira tako za začetnike kot izkušene vejperje. Ta vaporizer ima v primerjavi s svojim predhodnikom AirVape Xs manjšo, bolj diskretno obliko, ki se bo zagotovo prilegala dlani vaše roke za največjo diskretnost. Je preprost za uporabo, saj ima samo en gumb za nadzor in poljubno izbiro petih nastavitev temperature. Če iščete kompaktni vaporizer, ki preprosto ustvarja kakovostno paro, potem bo AirVape Xs GO zadovoljil vaše potrebe.

Kompaktna oblika

Najboljša prodajna lastnost vaporizerja AirVape Xs GO je njegova impresivno majhna velikost. Izdelan je s poudarkom na prileganje v skoraj vsak žep ali torbico brez občutka teže, saj tehta samo 57 gramov, zato ga lahko preprosto vzamete s seboj kamor koli greste. Magnetni ustnik lahko zlahka odstranite, ko je čas za novo polnjenje ali čiščenje.

Hibridno segrevanje

AirVape Xs GO uporablja tako konvekcijsko segrevanje (segret zrak) kot kondukcijsko segrevanje (segrevanje prek stika), kar omogoča, da so vaša zelišča enakomerno segreta za največjo učinkovitost. Če hibridno segrevanje združite s sistemom dvojnega filtra ustnika in komore, boste dobili vaporizer, ki vam pri čisto vsaki uporabi zagotavlja okusne in goste oblake pare. AirVape Xs GO se morda zdi majhen, vendar dosega rezultate daleč nad svojim težnostnim razredom.

Tehnologija sprotnega polnjenja (»pass-through«) 

Prenosni vaporizerji so dosegli skoraj enako zmogljivost kot stacionarni vaporizerji, ampak ena predhodnih pomanjkljivosti je bila izpraznjena baterija, ki jo je bilo pred nadaljevanjem uporabe treba napolniti. To težavo AirVape Xs GO odpravlja z uporabo tehnologije sprotnega polnjenja (»pass-through«), zato lahko ta vaporizer uporabljate tudi med polnjenjem! Baterija ima zadovoljivo zmogljivost (1200 mAh), zato vam ta tehnologija morda ne bo prišla prav vsak dan, bo pa izvrstna rešitev v tistih dneh, ko jo boste potrebovali.

Preprosta uporaba

AirVape Xs GO ima samo en gumb za upravljanje vseh funkcij, zato je zelo dobra izbira za začetnike, ki morda ne potrebujejo vseh naprednih funkcij, običajno vključenih pri dražjih vaporizerjih. Za še preprostejšo uporabo ima ta vaporizer vgrajen pripomoček za polnjenje, kar pomeni, da lahko med uporabo kadar koli premešate svoja zelišča.

Izbirate lahko med 5 prednastavljenimi temperaturami (180, 190, 200, 207 in 215 °C). Z gumbom je spreminjanje in izbiranje določene temperature izredno preprosto in ne traja več kot nekaj sekund. Če pa uživate v popolnem nadzoru nad izbiro stopnje temperature svojega vaporizerja, potem se vam bo AirVape Xs GO morda zdel malce omejen.

Garancija

AirVape Xs GO ima 3-letno garancijo spletnega mesta MagicVaporizers in dodatno omejeno doživljenjsko garancijo proizvajalca.

Navodila za uporabo

AirVape Xs GO

Vsebina

 • Vaporizer AirVape Xs GO
 • Kabel USB
 • Pripomoček za čiščenje
 • Pripomoček za polnjenje
 • Mrežica
 • Navodila za uporabo
AirVape Xs GO

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,5 x 10,0 cm
Teža: 57 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 20 sekund
Vir napajanja: Baterija (1200 mAh)
Temperatura: 180 °C do 215 °C
Proizvajalec: AirVape
Garancija: + 3 leta
Država proizvajalka: Kitajska
Napišite svoje mnenje o AirVape Xs GO
Pregledujete:AirVape Xs GO
Ocena