Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Arizer ArGo

249 €
Arizer Argo Vaporizer
Arizer Argo Vaporizer Arizer Argo - Size Arizer Argo - Front & Back Arizer Argo - Battery Arizer Argo - Kit Arizer Argo - Case Arizer Argo - Box
 •  
 •  
249 €
249 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo Arizer ArGo na dan 20 Dec. 2017.

0
Preberite 0 Mnenje(a) | Bodi prvi, ki bo podal mnenje o tem izdelku

Kanadska znamka Arizer predstavlja še en visokokakovosten in neverjetno zmogljiv vaporizer: Arizer ArGo. To je skrajšano ime za "Arizer Go", kar pomeni, da je ta kompaktni vaporizer zasnovan za prenosno uporabo. Vendar naj vas njegova majhnost ne zavede – ArGo je izredno zmogljiv kljub svoji majhnosti, zaradi česar je ta naprava idealna izbira za uporabo tako doma kot na poti.


Lahki in elegantni ArGo prekaša konkurenco, saj se ponaša s stekleno osnovo, ki omogoča gosto, polno paro s čistim in prefinjenim okusom. Temperaturo je mogoče nastavljati zelo precizno, in uporabniku ponuja razpon med 50 °C do 220 °C. Poleg tega gumb za izbiro nastavitev ponuja možnost, da zlahka spremenite in shranite različne nastavitve delovanja.


Povrhu vsega se Arizer ArGo lahko pohvali z Li-ion baterijo z možnostjo polnjenja in izmenjevanja, zaradi česar lahko vaporizacija traja več ur. Ko se baterija izprazni, jo polnite nekaj ur prek USB kabla (vaporizer lahko med polnjenjem uporabljate) ali pa jo preprosto vzemite ven in jo zamenjajte z drugo. Ni pa baterija edina, ki je trpežna; čeprav je ArGo majhen, pa še zdaleč ni občutljiv. Ta naprava je s svojo visokokakovstno izdelavo narejena za to, da ostane za dolgo. 


Na voljo v Karbonsko Črni barvi.

Lastnosti izdelka

 • Enako zmogljiv kot večji vaporizerji 
 • Gosta, zelo aromatična para 
 • Potrebno zelo malo vzdrževanja
 • Digitalni zaslon in trije kontrolni gumbi
 • Majhen, lahek in prenosen
 • Segreje se v manj kot minuti
 • Zamenjljiva baterija z možnostjo sočasnega polnjenja prek USB kabla
 • Kakovostni materiali in ločen dovod za zrak za večjo varnost
 • Steklene cevi za polnjenje
 • Potisni zgornji pokrov za zaščito steklene cevi

 

Dodatki (vključeni)

 • Baterija, ki jo je mogoče ponovno napolniti
 • Polnilec
 • Steklena cev
 • Torbica
 • 2x silikonska ustnika
 • Palčka iz nerjavečega jekla
 • 4x mrežica iz nerjavečega jekla


Prenosen, elegantna oblika

Ta Arizer ArGo vaporizer, ki je prenosni ekvivalent svojih večjih bratrancev, modelov Solo in Air, je izdelan tako, da se popolnoma prilega dlani in ga lahko spravite v vsak žep. ArGo uporabnikom omogoča, da ga povsod uporabljajo neopazno, poleg tega tehta samo 97 g, zaradi česar ga je enostavno vzeti s sabo kamorkoli.

 

Zaradi eloksiranega aluminija in gladkega plastičnega ohišja ima ArGo eleganten videz, po čemer je Arizer splošno znan, torej lahko imate visokozmogljivo delovanje, ne da bi morali žrtvovati izgled. Toda Arizer se ni ustavil pri tem: poleg tega, da so oblikovali ArGo z videzom v mislih, so dali prioriteto tudi zdravju in varnosti, s tem da so izdelali ločen dovod za zrak, s čimer zagotavljajo, da med inhaliranjem ne pridete v stik s škodljivimi zmesmi.

 

Da bi ArGo zagotovil maksimalen izkoristek, ima tudi potisni pokrov, ki ščiti stekleno cev, ko ta ni v uporabi.


Prefinjena kakovost pare

Čeprav je ohišje ArGo vaporizerja izdelano iz kovine in plastike, pa so vse njegove raztegljive cevi iz borosilikatnega stekla. Ob vsakem vdihu boste zaznali čist, neomadeževan okus – nekaj, kar cevi, ki niso iz stekla, ne morejo ponuditi. Para, ki jo proizvede ArGo je gosta in močna, zaradi česar boste lahko potegnili največ iz posušenega zelišča. Toda ne mislite, da ArGo njegova majhnost omejuje; kljub svoji obliki proizvede aromatično in jasno definirano paro prav kakor drugi Arizer modeli.


Impresivno delovanje

Čeprav je Arizer ArGo namenjen predvsem prenosni uporabi, vseeno deluje enako dobro kot večji vaporizerji.

 

Ni potrebe, da bi vaporizacijo načrtovali vnaprej, saj se ArGo segreje v manj kot minut in uporabniku ponuja širok temperaturni razpon, in sicer od 50°C do 220°C. Če imate radi določeno temperaturo, boste navdušeni nad možnostjo preciznega nastavljanja temperature. ArGo ima kontrolno ploščo s tremi gumbi, kar vam omogoča, da zvišate ali znižate temperaturo v 1° ali 10° intervalih. Poleg gumbov za meni, gor in dol ima ta naprava tudi digitalni OLED zaslon z nastavljivo svetilnostjo za brezskrbno vaporizacijo v vsakršnem okolju. Kar je še boljše, ta vaporizer si zapomni zadnje nastavitve, tako da ne rabite izgubljati časa z izbiro nastavitev.

 

Ko se odločite uporabljati napravo, preprosto napolnite stekleno cev z grobo zmleto zmesjo. Ne natlačite je pretirano, zato da bo omogočeno optimalno kroženje zraka. Nato zgolj pritisnite navzdol raztegljivi vrh in že ste nared za akcijo. Če želite, da se ArGo hitreje zažene, lahko prek digitalnega menija brez težav zmanjšate vrednosti varnostnega števca.

 

Ali iščete napravo, ki ne zahteva veliko vzdrževanja? Potem boste navdušeni nad dejstvom, da je ArGo enako enostavno čistiti kot ga je enostavno uporabljati. Za to, da bi ga ohranili v vrhunskem stanju, zadostuje že to, da ga hitro izpraznete in za kratek čas namočite v 90%+ izopropilni alkohol.


Baterija, ki jo je mogoče ponovno napolniti

Nihče ne želi, da mu izpraznjena baterija uniči zabavo, zato je Arizer izdelal ArGo s stalno uporabo v mislih. Njegovo 3000 mAh 18650 Li-ion baterijo je mogoče ponovno napolniti ali zamenjati, in to lahko storite v nekaj sekundah ter tako ne prekinete delovanja naprave.

 

Če vam je ljubše uporabljati napravo brez rezervne baterije, je Arizer poskrbel za to, da jo lahko polnite prek USB kabla, in sicer lahko vaporizer uporabljate kar med samim polnjenjem baterije. Povsem napolnjena baterija omogoča 1,5 ure vaporizacije.

 

Garancija

ArGo ponuja doživljenjsko garancijo za grelni element in 2-letno omejeno garancijo za kritje okvar na materialih ali izdelavi (baterija se ne prišteva zraven).

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec Arizer Tech
Velikost (dolžina x širina x višina) 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Teža vaporizerja 97 g
Slog Carbon Black
Vir napajanja Battery
Grelni element Ceramic Heating Element (convection)
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka Canada
Garancija Lifetime warranty on the heating element, and a limited 2-Year warranty covering defects in materials or workmanship, excluding battery.

Mnenja odArizer ArGo

Povprečna ocena :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Arizer ArGo

Kako ocenjujete ta izdelek? *