Arizer ArGo

Ocena:
4.25

179 € 219 € Prihranite: 40 €

SKU
ignore-this-65
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Arizer Air 2 – baterija
Arizer Air 2/ArGo – baterija
18,75 € 25 €

Želite podvojiti življenjsko dobo baterije svojega vaporizerja Arizer Air 2 ali Arizer ArGo? Ta 3000 mAh baterija Arizer tipa 18650 je enaka prvotni bateriji, ki ste jo prejeli skupaj s svojim vaporizerjem Arizer Air 2 ali ArGo, in je izvrsten način za povečanje življenjske dobe baterije ali zamenjavo baterije, ki se je čez čas izrabila.

Namenjena za uporabo z: Arizer Air, Arizer Air 2 in Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo – komplet mrežic
3,75 € 5 €

Komplet mrežic Arizer ArGo vsebuje šest visoko kakovostnih mrežic iz nerjavečega jekla, ki ustrezajo steklenim cevem.

Steklene cevi že imajo vgrajene steklene mrežice, ki pomagajo ohraniti čisto in aromatično paro, ampak če so vam bolj všeč drobno mleta zelišča, potem bodo te mrežice poskrbele, da bo para kljub temu še vedno čista.

Namenjen za uporabo z: Arizer ArGo.

Bodite vedno pripravljeni na vaporiziranje s tem kovčkom za pripravo vaporizerja Arizer ArGo
Arizer ArGo – kovček za pripravo
81,75 € 109 €

Bodite vedno pripravljeni na vaporiziranje s kovčkom za pripravo Arizer ArGo. Ta priročni, diskretni in elegantni kovček, ki zmanjšuje vonjave, vsebuje pet steklenih cevi za predhodno polnjenje ter pripomoček za mešanje iz nerjavečega jekla.

Vključuje:

 • Kovček za pripravo (1)
 • Steklene cevi (5)
 • Silikonske pokrovčke za cev (5)
 • Pripomoček za mešanje iz nerjavečega jekla (1)

Namenjen za uporabo z: Arizer ArGo.

Ko se odpravite na pot, lahko v tej mehki torbici varno shranite svoj vaporizer Arizer
Arizer – mehka torbica za shranjevanje
21,75 € 29 €

Pripravite se na svoj naslednji izlet z mehko torbico za shranjevanje Arizer. Ta prostorna torbica nudi dovolj prostora, da s seboj vzamete vse, kar potrebujete za naslednje vaporiziranje.

Namenjena za uporabo z: Arizer Air 2Arizer ArGo in Arizer Solo 2.

Stekleni nastavek za Arizer ArGo je širok 14 mm in se uporablja, da ArGo povežete s svojo vodno pipo, bongom ali bučko
Arizer ArGo – stekleni nastavek (14 mm)
14,25 € 19 €

Stekleni nastavek vam omogoča, da svoj vaporizer Arizer ArGo povežete z vodno pipo (14 mm), kar je popoln način za ohladitev pare.

Namenjen za uporabo z: Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo – steklena cev
8,25 € 11 €

Steklena cev deluje kot ustnik in je enaka cevi, priloženi vaporizerju Arizer ArGo.

Če so vaše steklene cevi polomljene, odkrušene ali preprosto izrabljene, potem je to izdelek, ki ga potrebujete.

Namenjena za uporabo z: Arizer ArGo.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.08)
 • Kompakten in prenosen
 • Impresivna življenjska doba baterije
 • Popoln nadzor temperature
 • 60-sekundno segrevanje

Za koga je Arizer ArGo?

Arizer ArGo je idealen za tiste, ki iščejo visoko kakovostni vaporizer za začetek dogodivščin. Je prenosen in se prilega večini srednje velikih žepov, kar pomeni, da ta vaporizer nudi popolno ravnovesje med priročnostjo lahkosti v kombinaciji z digitalnim nadzorom temperature, dolgotrajno življenjsko dobo baterije in zelišči izvrstnega okusa.

Kompakten in prenosen 

Velikost vaporizerja Arizer ArGo znaša samo 5 x 2,5 x 9 cm, zato je preprost za prenašanje in popoln za na pot. Ta vaporizer se udobno prilega dlani vaše roke in ga lahko zlahka skrijte. Zložljiv zgornji del ohrani vse na svojem mestu, kar olajša prenašanje med neuporabo, zato lahko vnaprej napolnite z zelišči. Če cenite vaporizer, ki je preprost za prenašanje, ampak vseeno ustvari gosto paro, bo Arizer ArGo zadovoljil vaše potrebe.

Preprosta uporaba

Arizer ArGo je prvovrstna izbira za začetnike z malo izkušnjami vaporiziranja, saj je uporabniku zelo prijazen. Baterijo lahko zamenjate, napravo pa lahko uporabljate tudi med polnjenjem, zato vam ne bo treba skrbeti glede predčasne prekinitve uporabe! Vključuje tudi preprost nadzor in gladko regulacijo temperature, s katero lahko brez težav prilagodite nastavitve med uporabo.

Izvrsten okus

Z inovativno zračno potjo iz nerjavečega jekla in hibridnim segrevanjem je vrhunski okus vaših zelišč vedno zagotovljen. ArGo bo pri vsaki uporabi ustvaril impresivno paro, njegova učinkovitost pa zagotavlja, da boste izbrana zelišča vedno vaporizirali do njihovega polnega potenciala.

Segreje se v samo 60 sekundah

Arizer ArGo lahko v samo 60 sekundah doseže toploto srednje ravni, najvišjo toploto 220 °C pa doseže v samo 90 sekundah, kar pomeni, da ne boste nikoli prisiljeni čakati na segrevanje svojega vaporizerja. Z vaporizerjem Arizer ArGo lahko preprosto začnete sproščujočo uporabo takoj, ko si jo zaželite.

Zamenljiva baterija 

Priložena baterija tipa 18650 z zmogljivostjo 3000 mAh omogoča impresivnih 75-minut vaporiziranja, vendar si včasih lahko zaželite še daljšo uporabo. Na srečo lahko svojo baterijo preprosto zamenjate s popolnoma napolnjeno, zato edino omejitev predstavlja število baterij, ki jih nosite s seboj.

Arizer ArGo ima tudi inovativen časovnik samodejnega izklopa v primeru daljše nedejavnosti. To pomaga prihraniti ključno pomembno življenjsko dobo baterije, če zaspite ali se zamotite.

Garancija

ArGo nudi doživljenjsko garancijo na grelni element in omejeno 2-letno garancijo na napake v materialih ali izdelavi, ki ne vključuje baterije.

Navodila za uporabo

Arizer ArGo

Vsebina

 • Vaporizer Arizer ArGo
 • Baterija
 • Polnilec
 • Torbica
 • Pripomoček za mešanje
 • Steklene cevi (2)
 • Silikonski pokrovčki za cev (2)
 • Cevi PVC s pokrovčki (2)
 • Mrežice (4)
 • Navodila za uporabo
Arizer ArGo

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Teža: 97 g
Segrevanje: Konvekcijsko
Čas segrevanja: 60 sekund
Vir napajanja: Baterija (3000 mAh)
Temperatura: 50 °C do 220 °C
Proizvajalec: Arizer
Garancija: + 2 leti
Država proizvajalka: Kanada
Write your own review about Arizer ArGo
Pregledujete:Arizer ArGo
Ocena