Arizer V-Tower

Ocena:
4.75

129 € 165 € Prihranite: 36 €

SKU
ignore-this-82
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Komplet mrežic Arizer
Arizer – komplet mrežic
6,75 € 9 €

Komplet mrežic Arizer je prava izbira, če želite zamenjati priložene mrežice svojega vaporizerja Arizer V-Tower ali Arizer Extreme Q.

Vključuje:

 • Globoke mrežice (4)

Namenjen za uporabo z: Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower.

Arizer – posodica »Cyclone«
Arizer – posodica »Cyclone«
9,75 € 13 €

Ta posodica »Cyclone« je enaka tisti, ki je priložena vaporizerjem Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower. Uporablja se za shranjevanje vaših zelišč med postopkom vaporiziranja in poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote med dviganjem toplote iz grelnega elementa.

Če je vaša stara posodica polomljena, odkrušena ali preprosto izrabljena, potem potrebujete to nadomestno posodico »Cyclone«.

Vključuje:

 • Stekleno posodico »Cyclone« (1)
 • Zgornji del za hlajenje (1)
 • Mrežico (1)

Namenjena za uporabo z: Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower.

Arizer – dodatek Arizer – stekleni ustnik za cevi
Arizer – stekleni ustnik za cev
4,50 € 6 €

Stekleni ustnik za cev se namesti na končni del cevi vaporizerjev Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower. Izdelan je iz borosilikatnega stekla vrhunske kakovosti, da zagotavlja gladko in čisto paro.

Če je vaš ustnik za cev polomljen, odkrušen ali preprosto izrabljen, potem potrebujete ta nadomestni stekleni ustnik.

Namenjen za uporabo z: Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower.

Arizer – posodica »Tuff«
Arizer – posodica »Tuff«
12,75 € 17 €

Posodica Arizer »Tuff« je bolj trpežen nadomestni del za posodico »Cyclone«. Videti je kot posodica »Cyclone«, ampak ima premaz medicinske kakovosti, zato se težje zlomi. Premaz je na zunanji strani steklene komore in ne vpliva na okus niti na čistost pare.

Ta nadomestni del je za tiste, ki so nagnjeni k pogostemu razbijanju svoje posodice »Cyclone«, in iščejo nekaj bolj trpežnega, ne da bi s tem vplivali na kakovost pare.

Namenjena za uporabo z: Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower.

Arizer – stekleni kolenski nastavek
Arizer – kotni stekleni nastavek
12 € 16 €

Kotni stekleni nastavek Arizer je povezovalni element med grelno komoro in cevjo za vaporizerje Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower. Izdelan je iz samo najkakovostnejših materialov, da zagotavlja gladko in čisto paro.

Če je vaš stari kotni nastavek polomljen, odkrušen ali preprosto izrabljen, potem je to izdelek, ki ga potrebujete.

Vključuje:

 • Kotni nastavek (1)
 • Mrežico (1)

Namenjen za uporabo z: Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower.

Arizer – nadomestna cev
Arizer – komplet cevi
18,75 € 25 €

Komplet cevi je idealen za zamenjavo celotnega zgornjega dela in osvežitev izkušnje vaporiziranja z vašim vaporizerjem Arizer V-Tower ali Arizer Extreme Q.

Vključuje:

 • Cev 90 mm (PVC) (1)
 • Kotni stekleni nastavek (1)
 • Stekleni ustnik za cev (1)
 • Globoko mrežico (1)

Namenjen za uporabo z: Arizer Extreme Q in Arizer V-Tower.

Stekleni pripomoček za mešanje Arizer je popoln za mešanje vaših zelišč med uporabo
Arizer – stekleni pripomoček za mešanje
6 € 8 €

Stekleni pripomoček za mešanje je izdelan po meri za vaporizerje Arizer V Tower in Arizer Extreme Q, ampak se lahko uporabi pri skoraj vseh drugih vaporizerjih, saj je preprost stekleni pripomoček. Ta nadomestni del je enak pripomočku za mešanje, ki ste ga prejeli skupaj s svojo enoto.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.08)
 • Visoko kakovostna grelna komora
 • Digitalen nadzor temperature
 • Zaslon LED
 • Več funkcij
 • Preprosta uporaba

Za koga je Arizer V-Tower?

Če iščete vaporizer, ki vsako uporabo zagotovo ustvari kakovostno paro, vsekakor razmislite o nakupu vaporizerja Arizer V-Tower. Zagotavlja izvrstne rezultate po zelo dostopni ceni, zaradi poenostavljene oblike pa je ta stacionarni vaporizer idealna izbira za začetnike – vendar je zaradi kakovosti svoje pare enako primeren tudi za izkušene vejperje.

Natančen nadzor temperature

Arizer V-Tower nudi širok izbor možnosti temperature od 50 °C do 260 °C, ki ustrezajo zeliščem po vaši izbiri. Omogoča vam natančen nadzor nad segrevanjem, zato lahko dobite točno tako gostoto pare, kot si jo želite! Prav tako lahko ta impresivni razpon temperature uporabite za eksperimentiranje, saj vam omogoča odkrivanje točne temperature, pri kateri lahko uživate brez potrebe po izbiri ene nekaterih vnaprej programiranih ravni temperature.

Vrednost za denar

Ni skrivnost, da imajo nekateri vaporizerji na trgu več dodelanih lastnosti kot Arizer V-Tower, ampak če iščete samo visoko kakovosten vaporizer brez dodatnih možnosti, je to najboljša izbira, ki jo boste dobili za svoj denar! Po resnično neverjetni ceni boste lahko uživali v izvrstni pari ne glede na temperaturo, prav tako vam ne bo treba zapraviti denarja za lastnosti, ki jih verjetno sploh ne boste uporabljali.

Para z izvrstnim okusom

Zaradi svoje inovativne oblike in načinov segrevanja je para, ki jo ustvarja Arizer V-Tower, pri vsaki uporabi zagotovljeno gosta in odličnega okusa. Kombinacija njegove dolge cevi, keramične enote za segrevanje in steklene posodice omogoča vrhunsko učinkovitost in okus pri čisto vsakem vdihu pare. Keramična struktura njegovega grelnega elementa prav tako zagotavlja, da v vašo paro nehote ne zaidejo nobeni kovinski okusi ali toksini.

Samodejni izklop za največjo varnost 

Nič posebnega ni, če zaradi vaporiziranja zaspite. Vendar če nenamerno zadremate, ne da bi svoj vaporizer izklopili, se lahko pojavijo težave. Arizer V-Tower se ponaša s priročnim časovnikom samodejnega izklopa, ki je posebej zasnovan zato, da vedno poskrbi za vašo varnost in varnost vašega vaporizerja. Samodejni časovnik lahko nastavite na 2 ali 4 ure, in če je ta čas dosežen, se bo vaporizer samodejno izklopil.

Garancija

Elektronika vaporizerja Arizer V-Tower ima 3-letno garancijo, za keramični grelni element pa velja doživljenjska garancija.

Navodila za uporabo

Arizer V-Tower

Vsebina

 • Vaporizer Arizer V-Tower
 • Silikonska cev (90 cm)
 • Ustnik za cev
 • Posodica za aromaterapijo
 • Steklena posodica »Cyclone«
 • Stekleni pripomoček za mešanje
 • Mrežice
 • Napajalni adapter
 • Navodila za uporabo
Arizer V-Tower

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 15,2 x 19,0 cm
Teža: 387 g
Segrevanje: Konvekcijsko
Čas segrevanja: 60 sekund
Vir napajanja: Vtičnica
Temperatura: 50 °C do 260 °C
Proizvajalec: Arizer
Garancija: 3 leta
Država proizvajalka: Kanada
Write your own review about Arizer V-Tower
Pregledujete:Arizer V-Tower
Ocena