Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Boundless CFC 2.0

89 €
Boundless CFC 2.0
Boundless CFC 2.0 Boundless CFC 2.0 - Colours Boundless CFC 2.0 - Side Boundless CFC 2.0 - Front
89 €
Obvestite me, ko bo ta izdelek spet na zalogi
Nalaganje...
89 €
0
Preberite 0 Mnenje(a) | Bodi prvi, ki bo podal mnenje o tem izdelku

Originalni Boundless CFC je morda eden najboljših prenosnih vaporizerjev na tržišču, vendar je podjetje Boundless Technologies uspelo še izboljšati doživetje z Boundless CFC 2.0. Ta preoblikovana naprava se odlikuje po obliki, uporabnosti in okusu pare. Ker ima CFC 2.0 zmogljive sestavne dele in značilnosti, ki so zelo preproste za uporabo, je odlična izbira za vse tiste, ki želijo začeti svoje vapalno potovanje s suhimi zelišči ali pa nadgraditi svojo staro napravo.


Pri Boundless CFC 2.0 vam bo najprej padla v oči njegova privlačna oblika, ki je hkrati diskretna in ergonomska. Naprava je dovolj majhna, da jo lahko držite v roki ali pa nosite v žepu ali torbi, torej jo lahko uporabljate doma ali kjer koli zunaj. Povrhu vsega ima CFC 2.0 preoblikovan ustnik, ki je odporen na toploto in je daljši kot prej, s čimer se izboljša pretok zraka in uporabniku zagotavlja poln okus zelišča ob prav vsakem vdihu. Zamenljiva baterija hitro segreje Boundless CFC 2.0 in poskrbi za več kot ducat vaporizacij, medtem ko vam gumba za natančno nastavitev temperature in nastavek za vodno pipo dajejo svobodo, da si nastavite doživetje po lastni želji.


Na voljo v ČrniRdečiModri in Zeleni barvi.

Lastnosti izdelka

 • Velika keramična shramba (za 0,5 g zmletega zelišča) 
 • Segreje se v 30 sekundah ali prej 
 • Zamenljiva baterija omogoča do 15 vaporizacij 
 • Možnost nastavljanja temperature do 230 °C 
 • Kondukcijsko segrevanje in izboljšan pretok zraka za odličen okus
 • Preprost za uporabo z enostavnimi gumbi in OLED zaslonom 
 • Elegantna in prenosna oblika 
 • Združljiv z nastavkom za vodno pipo

 

Dodatki (vključeni)

 • Nastavek za vodno pipo
 • Krtača za čiščenje
 • USB polnilnik


Diskretna in udobna oblika

Boundless CFC 2.0 je izboljšana različica originalnega modela v vseh vidikih, in njegova oblika ni pri tem nobena izjema. CFC 2.0 je s svojimi 13 cm dolžine in manj kot 250 g teže še bolj kompakten kot njegov predhodnik. Vaši dlani se bo prilegal z največjo mero diskretnosti. Ohišje vsebuje tudi izbokline in udrtine, kar močno izboljša oprijem v roki in pomaga pri ohlajanju vaporizerja. Zaradi te nove in izboljšane oblike ter ustnikom, ki je odporen na temperaturo, je Boundless CFC 2.0 udobna in zmogljiva izbira za vapanje posušenega zelišča. In kot da to ne bi bilo dovolj, je podjetje Boundless oblikovalo to napravo, da bi bila vsestransko uporabna. Poleg običajne prenosne uporabe se lahko na CFC 2.0 namesti nastavek za vodno pipo za resnično kul in bogato paro.


Hitro in neverjetno zmogljivo delovanje

Ta vaporizer je resda eleganten, vendar uporabnikom ponuja več kot samo lep videz. Keramična shramba pri CFC 2.0 ima prostora za 0,5 g zmletega zelišča in ima ustrezno zdravstveno in prehrambeno oceno za vašo varnost. Zamenljiva 18650 Li-on baterija segreje to shrambo hitro in enakomerno, pri čemer v hipu ustvari okusno paro, ne glede na to, kdaj se odločite za vapanje. Če radi dlje časa uživate v svojem zelišču, boste navdušeni nad dejstvom, da baterija pri Boundless CFC 2.0 omogoča do 15 vapanj. Ta vsestranska uporabnost velja tudi za preprosta gumba za nastavljanje temperature, kar pomeni, da lahko izberete katero koli temperaturo med 60 °C in 230 °C ter imate tako nadzor nad svojim doživetjem.


Pristen in bogat okus

Nadvse okusna para je glavni adut vaporizerja Boundless CFC 2.0. Kot prvo, kondukcijska metoda segrevanja lahko vaporizira in iztisne aktivne sestavine, ne da bi skuhala vaše zelišče, kar zagotavlja maksimalen izkoristek zelišča in posledično bogat okus. Potem ko se zelišče segreje, podaljšani ustnik CFC 2.0 potegne in temeljito ter učinkovito pohladi paro. Ta novi način pretoka zraka nemudoma shladi paro, kar omogoča večje, bogatejše, gostejše in okusnejše vdihe kot prej.


Kako uporabljati vaporizer

Boundless CFC 2.0 je kljub svoji izjemno široki paleti značilnosti zelo enostaven za uporabo. Preprosto odstranite prenovljeni ustnik in napolnite shrambo z vašim izbranim zmletim zeliščem. Po tem, ko napolnite shrambo, zaženite napravo s petimi preprostimi kliki na gumb za vklop. Temperaturo si lahko nastavite po lastni želji s pomočjo gumbov na spodnji strani in OLED zaslona. Potem pa morate samo še počakati, in to ne dolgo. Ta vaporizer se bliskovito hitro segreje v samo 20 do 30 sekundah, zaradi česar je odlična izbira za hitro vapanje na poti, dolgo uživanje v vapanju doma in kar koli vmes.

 

Garancija

Vsi Boundless CFC 2.0 vaporizerji, ki jih prodaja MagicVaporizers, pooblaščeni distributer podjetja Boundless Vapes Technology, so povsem pristni in imajo 3-letno garancijo.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec Boundless Vape Technology
Velikost (dolžina x širina x višina) 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Teža vaporizerja 227 g
Slog Black, Red, Blue and Green
Vir napajanja Removable battery
Grelni element Ceramic Heating Oven (Conduction)
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka China
Garancija 3 years

Mnenja odBoundless CFC 2.0

Povprečna ocena :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Boundless CFC 2.0

Kako ocenjujete ta izdelek? *