Boundless CFC 2.0

Ocena:
4.15

79 € 89 € Prihranite: 10 €

SKU
ignore-this-74
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Kapsule BudKups za vaporizerje Boundless lahko napolnite z do 0,5 grama zelišč.
Boundless – kapsule BudKups (3 kosi)
18,75 € 25 €

Želite izboljšati vaporiziranje s svojim vaporizerjem Boundless CFC 2.0 ali CFC Lite? Oglejte si nove in izboljšane kapsule BudKups. Te kapsule za večkratno uporabo lahko napolnite z do 0,5 grama zelišč, izdelane pa so iz nerjavečega jekla medicinskega razreda ter hkrati delujejo kot posodica za zelišča in mrežica. Te kapsule lahko predhodno napolnite z zelišči za varen prevoz ter jih preprosto vstavite in odstranite.

Kapsule BudKups ne poskrbijo samo za hitrejše polnjenje in ohranjanje čistoče vašega vaporizerja, ampak prav tako izboljšajo segrevanje. Visoko število luknjic tako na dnu kot pokrovu izboljšuje pretok zraka in povečuje velikost površine za 170 % ter posledično omogoča boljšo izkušnjo vaporiziranja in hitrejši čas segrevanja.

Za uporabo kapsul BudKups jih samo napolnite z zelišči, odstranite kovinsko mrežico iz komore pečice svojega vaporizerja Boundless CFC 2.0/CFC Lite in jo zamenjajte z napolnjeno kapsulo BudKup. Zdaj ste pripravljeni na uživanje v čistem in učinkovitem vaporiziranju z vaporizerjem Boundless!

Vključujejo:

 • Kapsule BudKups (3)

Namenjene za uporabo z: Boundless CFC Lite, Boundless CFC 2.0.

Te mrežice za ustnik popolnoma ustrezajo vaporizerju Boundless CFC 2.0 in preprečujejo, da bi kakršen koli material prišel v stik z ustnikom
Boundless CFC 2.0 – mrežice za ustnik
4,50 € 6 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja Boundless CFC 2.0 s temi mrežicami za ustnik. Mrežica za ustnik se vstavi v ustnik in preprečuje stik zelišč z ustnikom.

Vključujejo:

 • Mrežice za ustnik (2)

Namenjene za uporabo z: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 – ustnik
Boundless CFC 2.0 – ustnik
14,25 € 19 €

Ustnik Boundless CFC 2.0 je rezervni del za vaporizer Boundless CFC 2.0 v primeru, da morate zamenjati ustnik. Izdelan je iz prvorazredne plastike, ima pa tudi mrežico, ki dodatno čisti in filtrira paro, ko doseže vaše ustnice.

Vključuje:

 • Ustnik (1)
 • Mrežico za ustnik (1)

Namenjen za uporabo z: Boundless CFC 2.0.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.10)
 • Lahek in kompakten
 • Popoln nadzor temperature
 • Dolga življenjska doba baterije
 • Polnjenje USB
 • Hitro segrevanje
 • Napreden pretok zraka
 • Vključuje nastavek za vodno pipo
 • Preprosto čiščenje

Za koga je Boundless CFC 2.0?

Boundless CFC 2.0 je izboljšana različica vaporizerja Boundless CFC s številnimi novimi nadgradnjami in izboljšanimi funkcijami. Če iščete zanesljiv, diskreten vaporizer, ki nudi popolno ravnovesje med prenosljivostjo in impresivnim delovanjem, potem razmislite o nakupu vaporizerja Boundless CFC 2.0. Je žepne velikosti, kar pa ne vpliva na visoko kakovost pare ali napredno tehnologijo, zato lahko z njim uživate v okusni pari tako doma kot na prostem.

Majhen in diskreten 

Boundless CFC 2.0 slovi po svoji kompaktnosti, saj se prilega v skoraj vsak žep in je prvovrstna izbira za vaporiziranje na prostem. Njegova tanka oblika in možnost, da ga skrijete v dlan svoje roke, odpreta veliko novih priložnosti za neopazno vaporiziranje.

Oblika vaporizerja Boundless CFC 2.0 se je prav tako znatno izboljšala v primerjavi z njegovim predhodnikom. Ojačan ustnik in utrjeno zunanje ohišje omogočata največjo vzdržljivost. Ta vaporizer je bil izdelan, da kljubuje času in hkrati ohrani eleganten, kompakten videz.

Impresivna življenjska doba baterije 

Boundless CFC 2.0 ima majhno velikost, zato je smiselno domnevati, da njegova baterija ni kaj preveč dobra. Ampak to ne more biti dlje od resnice, saj ta vaporizer s polno baterijo omogoča do 10 uporab. Baterija je popolnoma napolnjena v približno 3 urah in se lahko polni prek kabla USB, zato jo lahko s prenosno baterijo (»power bank«) napolnite kjer koli!

Popoln nadzor temperature in hitro segrevanje 

Z vaporizerjem Boundless CFC 2.0 niste omejeni na prednastavljene temperature, saj lahko izberete katero koli temperaturo med 60 °C in 230 °C. Popolnoma se segreje v samo 30 sekundah, kar vam zagotavlja, da nikoli dolgo ne čakate na začetek uporabe. Prav tako njegov priročen digitalni zaslon omogoča natančne odčitke temperature in stanja baterije med uporabo.

Izboljšan pretok zraka

Boundless CFC 2.0 ima izredno izboljšan pretok zraka v primerjavi s svojim predhodnikom, zato je para neverjetno gosta in okusna pri vsaki uporabi. Njegov ustnik je v celoti odporen proti toploti in nudi največje udobje, gladkost ustvarjene pare pa je zelo impresivna.

Nizko vzdrževanje

Zaradi poenostavljene oblike vam vaporizerja Boundless CFC 2.0 nikoli ne bo težko očistiti. Dejansko morate očistiti samo digitalen prikazovalni zaslon, ustnik in notranjo pečico, ki jih lahko preprosto očistite in tudi ohranite čiste med posameznimi uporabami.

Garancija

Vsi vaporizerji Boundless CFC 2.0, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Boundless, so popolnoma pristni in podprti s 3-letno garancijo.

Navodila za uporabo

Boundless CFC 2.0

Vsebina

 • Vaporizer Boundless CFC 2.0
 • Nastavek za vodno pipo
 • Pripomoček za mešanje
 • Krtačka za čiščenje
 • Polnilni kabel USB
 • Navodila za uporabo
Boundless CFC 2.0

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Teža: 227 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (1200 mAh)
Temperatura: 60 °C do 230 °C
Proizvajalec: Boundless
Garancija: 3 leta
Država proizvajalka: Kitajska
Napišite svoje mnenje o Boundless CFC 2.0
Pregledujete:Boundless CFC 2.0
Ocena