DaVinci MIQRO

Ocena:
4.35

139 € 149 € Prihranite: 10 €

SKU
ignore-this-57
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

DaVinci MIQRO – baterija
DaVinci MIQRO – baterija
11,25 € 15 €

Morate zamenjati baterijo DaVinci MIQRO ali pa želite dodatno? Potem izberite to 900 mAh baterijo tipa 18350.

Namenjena za uporabo z: DaVinci MIQRO.

DaVinci – polnilec baterij
DaVinci – polnilec baterij
35,25 € 47 €

Napolnite več baterij hkrati, da vam nikoli več ne bo treba prekiniti uporabe zaradi praznih baterij. S tem polnilcem baterij lahko polnite baterije tipa 18650 in 18350.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO – ovitek
DaVinci MIQRO – ovitek
11,25 € 15 €

Ovitek namestite na svoj vaporizer DaVinci MIQRO. Ovitek uporabite v primeru, če imate občutek, da je vaš vaporizer MIQRO prevroč, ali pa če ga želite zaščititi pred padci in udarci.

Namenjen za uporabo z: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO – mehka torbica
DaVinci MIQRO – mehka torbica
12 € 16 €

Vzemite vaporizer DaVinci MIQRO s seboj kamor koli greste! Ta mehka torbica ima zadrgo, ki ne prepušča vonjav, in žepe za dodatke, zato je popolna torbica, v katero shranite vaporizer DaVinci MIQRO, ko se odpravite na pot.

Namenjena za uporabo z: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO – biserni nastavek
DaVinci MIQRO – biserni nastavek
6,75 € 9 €

Biserni nastavek omogoča 50 % zmanjšanje velikosti pečice vaporizerja DaVinci MIQRO za učinkovit način vaporiziranja vaših zelišč. Kupite dodatnega, da boste imeli čistega vedno na voljo!

Vključuje:

 • Biserni nastavek (1)
 • Držalo (1)
 • Vijak (1)

Namenjen za uporabo z: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO – podaljšani ustnik
DaVinci MIQRO – podaljšani ustnik
9 € 12 €

Podaljšani ustnik je izdelan iz cirkonijeve keramike, da ohrani okus vaših zelišč. Ta podaljšani ustnik uporabite, če je ploščati ustnik prevroč za vaše ustnice. Ta podaljšani ustnik prav tako ustreza vsem 10 mm ženskim priključkom, zato ga lahko namestite na vodno pipo ali bong.

Namenjen za uporabo z: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO – ploščati ustnik
DaVinci MIQRO – ploščati ustnik
6 € 8 €

Ploščati ustnik je izdelan iz cirkonijeve keramike za izvrsten okus in ima notranjo zračno pot, ki pomaga ohladiti paro.

Namenjen za uporabo z: DaVinci MIQRO.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.08)
 • Kompakten in žepne velikosti
 • Temperatura do 220 °C
 • Elegantna oblika
 • Na voljo več barv
 • Zamenljiva baterija
 • 40-sekundno segrevanje
 • Prilagodljiva velikost pečice
 • Popolnoma digitalen nadzor temperature

Za koga je DaVinci MIQRO?

Če iščete preprost in hkrati učinkovit prenosni vaporizer, ki lahko ustvarja aromatično in gosto paro, potem dobro premislite o nakupu vaporizerja DaVinci MIQRO. Zasnovan je s poudarkom na praktičnost in diskretnost ter ga lahko preprosto vzamete s seboj v skoraj vsakem žepu ali torbici, zato je popoln za uporabo na prostem! S številnimi uporabnimi funkcijami, kot so prilagodljiva pečica, hitro segrevanje in več nastavitev temperature, vaporizer DaVinci MIQRO zagotavlja resnično edinstveno izkušnjo vaporiziranja.

Kompakten in diskreten

DaVinci MIQRO spada med najmanjše vaporizerje na trgu, zato je prvovrstna izbira za tiste, ki obožujejo vaporiziranje na prostem ali na poti. Zaradi svoje male velikosti je skoraj neopazen, samo skrijte ga v dlan svoje roke in uživajte v vaporiziranju tudi na lokacijah, kjer je potrebna diskretnost.

Bogat okus

Inovativen sistem segrevanja vaporizerja DaVinci MIQRO je zasnovan tako, da pridobi resničen okus vaših zelišč in vam zagotavlja, da vdihujete paro, ki je tako aromatična kot gosta. S kombinacijo vrhunske zračne poti iz cirkonija in keramične pečice so okusi vaših oblakov pare čisti in brez toksinov. Zračna pot vaporizerja DaVinci MIQRO prav tako nudi zmogljiv učinek hlajenja, preden para doseže vaše ustnice, zato je pri vsakem vdihu zagotovljeno največje udobje.

Več nastavitev temperature

Vsestranska funkcija vaporizerja DaVinci MIQRO je njegova možnost nastavitve številnih temperatur, kar vam omogoča, da svojo uporabo prilagodite posameznim zeliščem. Na voljo so trije načini: način »Boost« (pospešek) hitro poveča temperaturo, način »Smart Path« (pametna pot) postopoma po korakih zniža temperaturo in način »Precision« (natančnost), ki omogoča natančen nadzor temperature do 220 °C. Še ena impresivna lastnost vaporizerja DaVinci MIQRO je hitro segrevanje v manj kot 40 sekundah, zato lahko hitro začnete uporabo.

Prilagodljiva velikost pečice

Vaporizer DaVinci MIQRO vam nudi možnost, da prilagodite velikost njegove pečice za impresivnih 50 %. To vam omogoča, da uporabo prilagodite svojim željam, saj lahko velikost pečice zmanjšate in kar najbolj izkoristite svoja zelišča – še posebej pri uporabi manjših količin. DaVinci MIQRO ustvarja oblake goste pare in zagotavlja, da je vsak delček zelišč segret do popolnosti s pomočjo izstopajoče funkcije – prilagodljive pečice.

Zamenljiva baterija 

Če imate pripravljeno popolnoma napolnjeno baterijo, je dolžina uporabe vaporizerja DaVinci MIQRO skoraj neskončna! Ta vaporizer s popolnoma napolnjeno baterijo omogoča do 30 minut neprekinjenega vaporiziranja, vendar to ne pomeni, da se mora vaša uporaba prekiniti tukaj. Preprosto vstavite novo, napolnjeno baterijo in z lahkoto nadaljujte – brez potrebe po dolgotrajnem polnjenju med uporabami.

Garancija

Vsi vaporizerji DaVinci MIQRO, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov DaVinci, so popolnoma pristni in podprti s 5-letno garancijo na napravo in 1-letno garancijo na baterijo.

Navodila za uporabo

DaVinci MIQRO

Vsebina

 • Vaporizer DaVinci MIQRO
 • Baterija
 • Polnilni kabel USB
 • Ploščati ustnik
 • Podaljšani ustnik
 • Komplet dodatkov
 • Komplet za čiščenje
 • Navodila za uporabo
DaVinci MIQRO

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 3,4 x 2,3 x 8,0 cm
Teža: 104 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 45 sekund
Vir napajanja: Baterija (900 mAh)
Temperatura: 149 °C do 221 °C
Proizvajalec: DaVinci
Garancija: 5 let
Država proizvajalka: Kitajska
Write your own review about DaVinci MIQRO
Pregledujete:DaVinci MIQRO
Ocena