DaVinci IQC

Ocena:
DaVinci IQC 4.3 5

199 € 229 € Prihranite: 30 €

SKU
ignore-this-85
Brezplačna dostava
Prikaz več mlinčkov
Prikaz več dodatkov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2024.06)
 • Zunanji deli iz peskanega aluminija
 • Neprodušna pot pare iz cirkonija in stekla
 • Pečica s stekleno prevleko in prostornino za 0,5 g
 • Način »Smart Path«, »Precision« in »Boost«
 • Natančnost temperature za 1 stopinjo (0 do 221 °C)
 • 30-sekundno segrevanje
 • Napolni se v manj kot 2 urah (USB-C)
 • 3000 mAh baterija (odstranljiva) za do 2 uri uporabe

Za koga je DaVinci IQC?

DaVinci IQC je primeren za tiste, ki si želijo popoln nadzor nad vaporiziranjem. Ima veliko lastnosti, s katerimi je popoln za eksperimentiranje in preizkušanje različnih okusov pare, kot so komora za okuse iz cirkonija, različni načini segrevanja in širok razpon temperatur. Način »Precision« za natančnost prav tako omogoča preprosto raziskovanje vseh razpoložljivih temperatur (0 do 221 °C) brez zapletenih nastavitev.

Zatesnjena pot pare iz cirkonija/stekla

Najnovejša inovacija vaporizerjev DaVinci je pot pare, ki je zatesnjena s cirkonijem in steklom. To pomeni, da nobena kovina ali plastika ne bo prišla v stik z vašo paro, kar zagotavlja samo čisto in okusno uporabo vaporizerja IQC.

Izreden okus

Pečica vaporizerja DaVinci se ne more primerjati z drugimi. Keramična pečica s stekleno prevleko DaVinci IQC se ponaša s sistemom nadzora temperature z natančnostjo 1 stopinje in načinom »Precision« za ultimativno natančen nadzor stopinj ter tudi načinom »Smart Path« (pametna pot), ki nudi preprost in hkrati praktičen način eksperimentiranja s prednastavljenim višanjem temperature.

Zmogljiva in odstranljiva baterija

DaVinci IQC ima 3000 mAh polnilno baterijo tipa 18650, ki omogoča do 2 uri uporabe. Tako je ta vaporizer popoln spremljevalec za tiste dni na prostem ali dolga potovanja brez dostopa do električnih vtičnic.

Baterija je tudi zamenljiva, tako da lahko v primeru daljšega bivanja na prostem s seboj vzamete dodatne baterije – nikoli ne veste, kdaj jih boste potrebovali.

Uporabite gumbe s puščicami za navzdol in navzgor, da preverite preostalo stanje baterije svojega vaporizerja. Ko bo na voljo samo še 10 % baterije, bo vaporizer to sporočil z vibriranjem.

Možnost povezave z vodnimi pripomočki

IQC ima nastavek za vodno pipo, ki ga lahko priključite na katero koli 10 mm vodno pipo za še bolj gladko izkušnjo s še bolj čisto paro. Para, ki prehaja skozi vodni pripomoček, je hladnejša in lažja za vdihavanje.

3 načini za nadzor temperature

»Smart Path« (pametna pot)

Z načinom »Smart Path« vašega vaporizerja DaVinci IQC lahko uporabite štiri različne nastavitve, ki bodo postopoma povečale temperaturo v keramični pečici. Prva nastavitev se imenuje »Flavour« (okus), ki začne vaporizer segrevati na 176 °C in ga v 8 minutah segreje na 188 °C.

Na voljo so še tri druge nastavitve: »Mind« (um), »Body« (telo) in »Rest« (počitek), ki se začnejo segrevati na različnih temperaturah in končajo 8 minut kasneje z 12 °C višjo temperaturo.

»Precision« (natančnost)

Ta način vam omogoča, da nadzorujete temperaturo do vsake posamične stopinje. Za vstop v način »Precision« enkrat pritisnite gumb za vklop, ki vam bo prikazal trenutno temperaturo, nato pa jo prilagodite s pritiskanjem puščic za navzdol in navzgor, da izberete svojo želeno temperaturo.

»Boost« (pospešek)

Če med uporabo pritisnete na rdeč gumb za vklop, boste temperaturo na enkrat povišali do 210 °C. Gumb lahko držite poljubno dolgo in nato pritisnete katero koli puščico, da vaš vaporizer IQC preklopi iz načina »Boost« na predhodno nastavljeno temperaturo.

Polnjenje prek vhoda USB-C

Svoj vaporizer IQC lahko napolnite v samo 2 urah s polnjenjem prek vhoda USB-C. Poleg tega lahko na daljši poti z njim hitro napolnite svoj telefon, saj ima možnost polnjenja drugih naprav, kar je popolno za takšne priložnosti.

Aplikacija za večjo prilagodljivost

Najnovejša inovacija vaporizerja DaVinci je spletna aplikacija za operacijske sisteme iOS in Android, ki omogoča nadzorovanje vaporizerja IQC tako na pametnem telefonu kot na tabličnih in namiznih računalnikih.

Z uporabo aplikacije lahko ustvarite tudi prilagojene »pametne poti«, da ponastavite uporabo svojega DaVinci IQC z ustvarjanjem, poimenovanjem in shranjevanjem samodejnih prilagoditev temperature.

Kakšna je razlika med modeloma DaVinci IQC in IQ2?

IQ2 in IQC sta zelo podobna vaporizerja. Največje razlike so v tem, da ima IQC polnjenje prek vhoda USB-C, kot tudi ustnik iz mehkega materiala s priloženim pokrovčkom komore za okuse in nastavkom za vodno pipo. Vendar pa nima tehnologije AirDial in načinov za slednje odmerjanju, ki jih ima DaVinci IQ2.

Garancija

Vsi vaporizerji DaVinci IQC, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov DaVinci, so popolnoma pristni in podprti s 2-letno garancijo na napravo in 1-letno garancijo na baterijo.

Navodila za uporabo

DaVinci IQC

Vsebina

 • Vaporizer DaVinci IQC
 • Baterija
 • 10 mm nastavek za vodno pipo
 • Pripomoček za mešanje
 • Krtačka
 • 90 cm pleteni kabel USB-A v USB-C
 • Alkoholni robčki (3)
 • Navodila za uporabo
DaVinci IQC

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,4 × 2,5 × 9,2 cm
Teža: 147 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (3000 mAh)
Temperatura: 0 do 221 °C
Proizvajalec: DaVinci
Garancija: 2 let
Država proizvajalka: Kitajska

Drugi vaporizerji podjetja DaVinci

 1. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Ocena:
  DaVinci MIQRO-C

  129 €

  • 3 načini: Precision, Smart Path in Boost
  • Prilagodljiva komora (0,1–0,25 g)
  • Zamenljiva baterija (900 mAh)
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o DaVinci IQC