DynaVap - Honest Torch

12 €
SKU
SKU3096

Honest Torch je odličen vžigalnik za natančno segrevanje vašega DynaVap vaporizerja. Ta vžigalnik na butan, ki ga je mogoče ponovno napolniti, ima obliko enega plamena, kar omogoča ciljno usmerjeno in nadzorovano segrevanje konice DynaVap.

S preprostim gumbom za vžig in nastavljivo velikostjo plamena lahko prilagodite intenzivnost uporabe DynaVap za vašo najljubšo izkušnjo vaporiziranja. Ergonomska oblika omogoča udoben in nedrseč oprijem med segrevanjem. 

Z okencem za gorivo lahko spremljate raven butana. Priloženi pokrovček se z verižico varno pritrdi na telo gorilnika, ko ga ne uporabljate, zato lahko svoj Honest Torch vzamete kamorkoli, ne da bi vas skrbelo, da se bo izgubil.

Honest Torch se prodaja brez goriva, zato je pred prvo uporabo potrebno dodati butan. Uporabljajte filtriran butan, ki je posebej izdelan za gorilnike, saj običajni plin za vžigalnike (propan) ni združljiv in lahko gorilnik poškoduje.

Ko je napolnjen s kakovostnim butanom, je gorilnik Honest Torch zanesljiv in visoko zmogljiv, vaš DynaVap pa natačno segreva za nepozabno izkušnjo vaporiziranja.

Namenjen za uporabo z: DynaVap M+ (Plus),  DynaVap M7,  DynaVap Omni in DynaVap VonG (i): Titanium.