DynaVap M

Ocena:
DynaVap M 4.6 5

69 € 84 € ` Prihranite: 15 €

SKU
ignore-this-61
Brezplačna dostava
Prikaz več mlinčkov
Prikaz več dodatkov

Lastnosti vaporizerja DynaVap M

 • Izdelan iz nerjavečega jekla
 • Idealen za mikrodoziranje
 • Edinstven »klikajoči« pokrovček
 • Hibridno segrevanje
 • Oblikovan in izdelan v ZDA

Za koga je DynaVap M?

Vaporizer VapCap M proizvajalca DynaVap je popoln za vse, ki iščejo preprost in praktično neuničljiv vaporizer z ročnim upravljanjem. Poenostavljena oblika ustvarja okusno, zanesljivo paro in omogoča prikrito vaporiziranje na lokacijah, kjer bi drugi vaporizerji pritegnili preveč pozornosti.

Kaj je novega pri izdaji »M«?

Za zagotavljanje najboljšega okusa se DynaVap M še vedno izdeluje iz nerjavečega jekla medicinskega razreda, vendar ima zdaj nov pokrovček »Captive Cap« z dvema zarezama v bližini konice, ki poskrbita za varno pritrditev pokrovčka brez vplivanja na pretok zraka.

Novost te različice je še prilagajanje velikosti posodice za polovico, s katerim poenostavite mikrodoziranje. Če ste ljubitelj hladne pare, vam bo prav tako všeč izboljšan zoženi ustnik, ki ga lahko hitro in preprosto povežete z vodnim pripomočkom.

Ročno upravljanje

Vaporizer DynaVap M se lahko segreje s praktično katerim koli zunanjim virom toplote, kot je indukcijski grelec ali vžigalnik s stalnim plamenom. Zaradi te domiselne oblike v trenutku proizvede močno in okusno paro iz izredno majhnih količin zelišč. Ko je najmanjša temperatura dosežena in je vaporizer pripravljen na ustvarjanje pare, pokrovček to sporoči z zvokom klikanja.

Z ročnim segrevanjem vaporizerja DynaVap M imate popoln nadzor nad gostoto pare. Ustvarite hitro in lahko paro ali gosto in težko paro, odvisno od stopnje segrevanja pokrovčka. Tudi pri posodici z majhno količino ima vsak vdih visoko potenco in močan okus.

Prilagodljiva velikost posodice

Če količino zelišč za vaporiziranje radi prilagodite določeni priložnosti, vam bodo všeč dve nastavitvi posodice vaporizerja DynaVap M – za 0,1 grama in 0,05 grama. Idealno za mikrodoziranje! Posodica iz nerjavečega jekla je presenetljivo učinkovita tudi pri manjših količinah zelišč. Prav tako jo lahko hitro napolnite in nemudoma začnete z vaporiziranjem nove vsebine posodice.

Celotno posodico lahko porabite v 1 ali 2 vdihih, če pa je ne želite porabiti do konca, se lahko vrnete na isto vsebino posodice, saj vaporizer DynaVap M ne segreva zelišč med posameznimi vdihi.

Priročen za uporabo na poti

DynaVap M je dolg 9 centimetrov in tehta samo 19 gramov, zato je eden najmanjših vaporizerjev na trgu. Ni samo popoln vaporizer za festivale in kampiranje, ampak je idealen tudi za vse popotnike, saj poleg vaporizerja potrebujete samo vžigalnik in nekaj zelišč. Noben drug prenosni vaporizer za zelišča ne nudi tovrstne takojšne in močne pare po tako razumni ceni.

Kako ga uporabljati?

Vaporizer DynaVap M napolnite tako, da zelišča položite na zgornji del ali pa konico nekajkrat potisnete v zelišča. Uporabite prst, da odstranite morebitna odvečna zelišča in nato pritrdite pokrovček.

Ko je posodica napolnjena, začnite segrevati pokrovček z indukcijskim grelcem ali vžigalnikom s stalnim plamenom, dokler ne zaslišite značilnega DynaVapovega »klika«, s katerim vas vaporizer obvesti, da je pripravljen na uporabo. Pretok zraka lahko nadzorujete tako, da zaprete dovod zraka in dosežete gostejšo paro ali pa ga pustite odprtega za lažje in bolj gladke vdihe.

Garancija

Vsi vaporizerji DynaVap M, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov DynaVap, so pristni in podprti z 2-letno garancijo, omejeno na običajno uporabo.

DynaVap M

Vsebina

 • Vaporizer DynaVap VapCap M
DynaVap M

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 9,2 x 1,2 x 1,2 cm
Teža: 20 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 12 sekund
Vir napajanja: Indukcija ali vžigalnik s stalnim plamenom
Temperatura: 150 °C do 230 °C
Proizvajalec: DynaVap
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Združene države Amerike

Drugi vaporizerji podjetja DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  99 €

  • Ročno segrevanje
  • Posodobljen dizajn za večjo učinkovitost
  • Pripravljen za mikrodoziranje z nastavljivo posodico
 2. DynaVap Omni - Small
  Ocena:
  DynaVap Omni

  226 € 234 €

  • Ročno segrevanje
  • Prilagodljiva posodica in pretok zraka
  • Izdelan iz titana
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Ocena:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  169 € 189 €

  • Zamenljivi deli
  • Odličen z vodnimi pripomočki (10 & 14 mm)
  • Enostavno čiščenje
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o DynaVap M