Vaporizer Angus

Ocena:
Vaporizer Angus 5 5

199 €

SKU
ignore-this-111
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi
Prikaz več mlinčkov
Prikaz več dodatkov

Lastnosti

 • Najnovejša različica (2024.03) z izboljšano hladilno enoto
 • Halogensko segrevanje
 • Tehnologija steklenih kroglic
 • Trpežno in estetsko ohišje iz orehovega lesa
 • Stekleni ustnik in komora za zelišča iz nerjavečega jekla (0.25g)
 • Hitro segrevanje v 90 sekundah
 • Enostaven nadzor nad temperaturo s petimi nastavitvami (180, 190, 200, 210 in 220°C)
 • "Boost" način za povečanje temperature za 10°C
 • Priložene kapsule za odmerjanje
 • Polnjenje prek USB-C
 • Vključuje dve Molicel bateriji tipa 18650 (2800 mAh) ob nakupu pri MagicVaporizers

Komu je namenjen vaporizer Angus? 

Angus je inovativni vaporizer s halogenskim načinom segrevanja in tehnologijo steklenih kroglic, ki prinaša popolnoma novo izkušnjo vaporiziranja. Halogenska žarnica ogreva zrak, ki nato prehaja skozi steklene kroglice v komori, kjer se vaša zelišča spremenijo v paro, preden dosežejo ustnik.

Ne glede na to, ali ste izkušen uporabnik ali začetnik, boste ugotovili, da je vaporizer Angus nadvse enostaven za uporabo in okusno paro proizvede že v 90 sekundah. Zaradi kombinacije edinstvene tehnologije segrevanja in kakovostne izdelave je vrhunska izbira za vse, ki iščejo odličen prenosni vaporizer. 

Inovativni halogenski način segrevanja

Halogenski način segrevanja vaporizerja Angus je edinstvena metoda za segrevanje zelišč do temperature vaporizacije. Za razliko od drugih načinov segrevanja, ki uporabljajo tuljave ali keramične elemente, vaporizer Angus kot vir toplote uporablja halogensko žarnico. Žarnica ob vklopu oddaja toploto in svetlobo, ki jo absorbirajo steklene kroglice pod komoro z zelišči. 

Ko vdihnete, segreti zrak najprej prehaja skozi steklene kroglice, nato pa skozi zelišča in tako ustvarja paro. Kombinacija konvekcijske toplote halogenske žarnice in sevanja toplote iz steklenih kroglic ustvarja konsistentno in aromatično paro. 

V primerjavi z drugimi načini segrevanja, halogensko segrevanje odlikuje edinstven profil okusa. Halogenska žarnica ustvarja nežen okus, ki ni tako močan ali opazen kot pri drugih vaporizerjih, kar uporabnikom omogoča, da okusijo poln in naraven okus svojih zelišč.

Enostaven nadzor temperature

Vaporizer Angus ponuja vrsto možnosti za nadzor temperature, s katerimi lahko dosežete popolno izkušnjo vaporiziranja. S petimi nastavitvami temperature od 180°C do 220°C, lahko izberete temperaturo, ki najbolje ustreza vašim zeliščem. 

Za tiste, ki želijo višje temperature (do 230°C), je na voljo način "Boost" (pospešek), s katerim lahko s preprostim pritiskom na gumb temperaturo zvišate za 10°C. Preprosto držite gumb in naprava bo enkrat zavibrirala, ko bo temperatura povišana. "Boost" način je idealen, če želite do konca izkoristiti svoja zelišča. 

Videz in vzdržljivost

Vaporizer Angus se ponaša z elegantnim ohišjem iz orehovega lesa, ki ne prispeva le k njegovi estetski privlačnosti, temveč omogoča tudi udoben oprijem. Ohišje je izdelano trajnostno, trpežna konstrukcija pa zagotavlja, da je kos vsakodnevni uporabi. 

Da bi še povečali njegovo vzdržljivost, je bil vaporizer Angus podvržen strogemu testiranju padcev. Dokazal je, da je zmožen preživeti več padcev z višine 1,5m, pri čemer je bilo treba zamenjati le zamenljive dele, kot je stekleni ustnik. 

Velikost komore in mikrodoziranje 

Čeprav je vaporizer Angus kompakten, ima prostorno komoro za zelišča iz nerjavečega jekla z kapaciteto 0,25 grama, ki jo lahko enostavno očistite s priloženo pinceto.

S popolnoma napolnjenima baterijama lahko v 8 rundah uporabe vaporizirate približno 2 grama svojih najljubših zelišč, če komoro vsakič znova napolnite. Če želite ponovno polnjenje komore še pospešiti, uporabite priložene kapsule za odmerjanje (2) za vnaprejšnjo pripravo. 

Za tiste, ki zelišča raje mikrodozirajo, Angus zagotavlja dovolj konvekcijskega segrevanja brez potrebe po prilagajanju temperature. Za manjše odmerke v komoro preprosto dodajte manj zelišč in vaporizer uporabljajte kot običajno. 

Izboljšan hladilni sistem

Vaporizer Angus je bil nadgrajen z novim hladilnim sistemom, ki sedaj vključuje mrežico iz nerjavečega jekla in osrednji del iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

Hladilna enota je sedaj izboljšana tudi z materialom PEEK, ki zagotavlja boljšo vzdržljivost in zaščito pred taljenjem. Posodobljena konstrukcija odpravlja težave zaradi manj kakovostnega materiala PPSU, ki je bil uporabljen v prejšnji hladilni enoti, kar zagotavlja varnejše vaporiziranje. 

Hiter čas segrevanja

S približno 90-sekundnim začetnim časom segrevanja, je priporočljivo najprej vklopiti vaporizer in izbrati želeno temperaturo, nato pa napolniti komoro, da tako zmanjšate čas čakanja. Ob nadaljnjih uporabah se bo vaporizer zaradi zadržane toplote zagrel še hitreje. 

Napajanje z 18650 baterijami

Vaporizer Angus napajata dve bateriji tipa 18650. Odvisno od vaše uporabe in nastavljene temperature lahko računate na 7-10 polnih uporab, preden je treba baterije ponovno napolniti. Točno število uporab je odvisno od dejavnikov, kot sta pogostost uporabe in količina zadržane toplote med uporabami. 

Ob nakupu vaporizerja Angus pri MagicVaporizers sta dve zmogljivi Molicel bateriji tipa 18650 (2800 mAh) vključeni brezplačno

Nastavljiv pretok zraka

Z vaporizerjem Angus lahko pretok zraka prilagodite svojim željam - preprosto zavrtite kovinsko kolesce, ki se nahaja v ustniku. 

5-minutne runde

Vaporizer Angus ima 5-minutni čas izklopa. Če nimate veliko časa, ga lahko še vedno odlično izkoristite z nekaj močnimi vdihi pri najvišji nastavitvi. Ne glede na to, ali imate malo časa, ali pa se pripravljate na daljšo uporabo, Angus zagotavlja kakovostne rezultate. 

Priložena torbica za prenašanje 

Vaporizerju Angus je priložena tudi elegantna in lična torbica, s katero lahko napravo preprosto prenašate s sabo, kamor koli greste. Torbica je izdelana iz visokokakovostnih materialov in zagotavlja zaščito pred morebitnimi poškodbami. Ni samo praktična, temveč tudi omogoča, da svoj vaporizer enostavno hranite na varnem in zanesljivem mestu.

Nadgradljiv

Želite še hladnejšo paro? Za vaporizer Angus lahko dokupite tudi nastavek za vodno pipo, s katerim lahko svojo izkušnjo vaporiziranja dvignete še na višjo raven. Nastavek lahko priključite na vaš najljubši vodni pripomoček (ustreza tako 14mm kot 18 mm ženskim priključkom), tako da se bo para med prehodom skozi vodo ohladila, zaradi česar bo vdihavanje bolj gladko in udobno. 

Kako uporabljati vaporizer Angus 

Tudi brez ekrana je vaporizer Angus zelo enostaven za uporabo:

 1. Vklopite ga tako, da trikrat pritisnete na gumb.
 2. Komoro za zelišča lahko napolnite pred ali po vklopu.
 3. Počakajte približno 90 sekund, da se vaporizer segreje. Ko bo dosežena želena temperatura, bo naprava zavibrirala.
 4. Uživajte v vaporiziranju!
 5. ....ali pa spremenite temperaturo tako, da pritisnete na gumb in se pomikate med petimi nastavitvami temperature: 180, 190, 200, 210, in 220°C.
 6. Ko dosežete želeno temperaturo, lahko držite gumb in aktivirate "Boost" način, ki bo temperaturo povečal še za dodatnih 10°C. Angus bo zavibriral, kar pomeni, da je temperatura povišana.
 7. Ko končate, ponovno trikrat pritisnite na gumb ali počakajte, da se seja izteče (5 minut) .

Garancija

Vsi Angus vaporizerji, ki so naprodaj pri MagicVaporizers, pooblaščenem distributerju YLL Vape izdelkov, so pristni in zanje velja enoletna garancija, omejena na običajno uporabo. 

Navodila za uporabo

Vaporizer Angus

Vsebina

 • Vaporizer Angus 
 • Stekleni ustnik
 • Torbica
 • Krtačka za čiščenje
 • USB-C polnilni kabel
 • Pinceta
 • Kapsuli za odmerjanje (2)
 • Silikonski O-obroči (2)
 • Mrežice (3)
 • Navodila za uporabo

Samo pri MagicVaporizers: Ob nakupu Angus vaporizerja priložimo dve zmogljivi bateriji Molicel 18650 (2800 mAh)

Vaporizer Angus

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 7,6 × 3,1 × 13,3 cm
Teža: 260 g
Segrevanje: Halogensko
Čas segrevanja: 5 sekund
Vir napajanja: Baterije (2 × 18650)
Temperatura: 180°C do 230°C
Proizvajalec: YLL Vape
Garancija: 1 leto
Država proizvajalka: Kitajska
Nalaganje...
Napišite svoje mnenje o Vaporizer Angus