COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Arizer Air 2

Ocena:
4.75

189 €

SKU
ignore-this-53
Najnovejša različica! (2020.08)
Žepna tehtnica - On Balance Champion - 500 à 0,01g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Arizer Air 2 – baterija
Arizer Air 2/ArGo – baterija
18,75 € 25 €

Želite podvojiti življenjsko dobo baterije svojega vaporizerja Arizer Air 2 ali Arizer ArGo? Ta 3000 mAh baterija Arizer tipa 18650 je enaka prvotni bateriji, ki ste jo prejeli skupaj s svojim vaporizerjem Arizer Air 2 ali ArGo, in je izvrsten način za povečanje življenjske dobe baterije ali zamenjavo baterije, ki se je čez čas izrabila.

Namenjena za uporabo z: Arizer Air, Arizer Air 2 in Arizer ArGo.

Arizer – 14 mm širok nastavek iz mlečnega stekla za aromo
Arizer – stekleni nastavek (14 mm)
14,25 € 19 €

Ta stekleni nastavek ustreza večini prenosnih vaporizerjev Arizer Tech in se uporablja za namestitev vodnega pripomočka. Nastavek meri 14 mm v širino in bo ustrezal vsakemu enako velikemu bongu ali vodni pipi. Če želite delovanje svojega vaporizerja Arizer dvigniti na popolnoma novo raven, potem vsekakor izberite ta dodatek!

Namenjen za uporabo z: Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.

Če potrebujete nov ustnik za svoj prenosni vaporizer Arizer, potem kupite to ravno stekleno cev
Arizer – ravna steklena cev
9,75 € 13 €

Ravna cev Arizer se uporablja kot ustnik in kot prostor za nalaganje vaših zelišč pred vaporiziranjem. Ustreza večini prenosnih vaporizerjev Arizer Tech.

Če je vaša stara cev polomljena, odkrušena ali preprosto izrabljena, potem potrebujete to nadomestno ravno stekleno cev.

Namenjena za uporabo z: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.

Ukrivljena steklena cev ustreza večini prenosnih vaporizerjev Arizer
Arizer – ukrivljena steklena cev
9,75 € 13 €

Ukrivljena steklena cev Arizer se uporablja kot ustnik in kot prostor za nalaganje vaših zelišč pred vaporiziranjem. Ustreza večini prenosnih vaporizerjev Arizer Tech.

Če je vaša stara cev polomljena, odkrušena ali preprosto izrabljena, potem potrebujete to nadomestno ukrivljeno stekleno cev.

Namenjena za uporabo z: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.

Arizer Air - Steklena cev za arome majhna
Arizer – steklena cev z ustnikom
11,25 € 15 €

7 cm dolga steklena cev z ustnikom za vaš prenosni vaporizer Arizer.

Namenjena za uporabo z: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.

Arizer Air – steklena posodica za aromo
Arizer – steklena posodica
4,50 € 6 €

Steklena posodica Arizer je namenjena aromaterapiji z eteričnimi olji ali aromatičnimi mešanicami. Ko zmešate svoja olja/mešanice, jih lahko segrejete, iz te posodice pa bodo izhlapevale njihove arome.

Namenjena za uporabo z: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 in Arizer Solo 2.

Lastnosti

 • Polnjenje USB in zamenljive baterije
 • Popoln nadzor temperature
 • Zmogljiv pretok zraka
 • Para z izvrstnim okusom
 • Impresivna življenjska doba baterije
 • Funkcija samodejnega izklopa

Za koga je Arizer Air 2?

Če cenite priročnost, učinkovitost in cenovno dostopnost, potem je Arizer Air 2 popolna izbira za vas. S svojo elegantno obliko in kompaktno velikostjo je ta vaporizer zelo diskreten in ga lahko preprosto vzamete s seboj. Idealen je tako za začetnike kot izkušene vejperje, saj nudi preprost nadzor, ki ga dopolnjuje vrhunska tehnologija hibridnega segrevanja (konvekcijsko in kondukcijsko).

Zamenljive baterije in polnjenje USB

Popolnoma napolnjena baterija vaporizerja Arizer Air 2 omogoča do impresivnih 75 minut neprekinjenega vaporiziranja – ampak to ne pomeni, da se mora vaša uporaba končati zaradi izpraznjene baterije.

Če imate s seboj napolnjeno rezervno baterijo, preprosto zamenjajte trenutno baterijo s popolnoma napolnjeno možnostjo za nadaljevanje uporabe. Če nimate rezervne baterije, ampak vseeno želite nadaljevati uporabo, izkoristite tehnologijo sprotnega polnjenja (»pass-through«), s katero lahko vaporizer polnite in hkrati uporabljate!

Zmogljivo delovanje

Kljub svoji kompaktni obliki in velikosti je Arizer Air 2 opremljen z zmogljivim grelnim elementom in popolnoma izolirano zračno potjo. Ker njegova grelna komora deluje s pomočjo hibridnega segrevanja (konvekcijsko + kondukcijsko) ter je opremljena s priročnim pripomočkom za mešanje, lahko pripomorete k enakomernemu segrevanju svojih zelišč in preprečite njihovo zažiganje. Para ima izvrsten okus pri čisto vsakem vdihu, saj je zračna pot izolirana, ustnik pa je izdelan iz stekla medicinske kakovosti.

Zmogljivost njegovega notranjega grelnega elementa pomeni, da lahko Arizer Air 2 brez težav sledi tudi daljšim vdihom. Zaradi teh lastnosti je idealna izbira za izkušene vejperje, ki iščejo vaporizer z dovolj dobro zmogljivostjo za svojo tehniko vdihov.

Popoln nadzor temperature

Ena izjemnih funkcij vaporizerja Arizer Air 2 je natančen nadzor temperature, ki vam omogoča resnično prilagoditev celotne izkušnje vaporiziranja glede na vaše zahteve. Omogoča vam, da njegovo temperaturo prilagodite po posameznih stopinjah, kar je izvrstno v primerjavi z drugimi vaporizerji, ki nudijo samo prednastavljene temperature brez možnosti prilagajanja. Temperaturo zlahka nadzirate s preprostimi gumbi na površini naprave, temperaturo pa lahko spremenite tudi med uporabo.

Digitalen zaslon LED

Sodoben zaslon LED se nahaja na sprednji strani vaporizerja Arizer Air 2 in prikazuje vse ustrezne informacije, potrebne za popolno sledenje njegovim funkcijam med celotno uporabo. Na zaslonu so prikazani natančni odčitki temperature, stanje baterije in oznake, ki prikazujejo vklop funkcije samodejnega izklopa naprave, tako da ste vedno na tekočem z vsem, kar počne vaš vaporizer.

Garancija

Vsi vaporizerji Arizer Air 2, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, so popolnoma pristni in podprti z doživljenjsko garancijo na keramični grelni element, 2-letno garancijo na izdelavo in napake ter 1-letno garancijo na baterijo.

Arizer Air 2

Vsebina

 • Vaporizer Arizer Air 2
 • Baterija
 • Polnilec USB
 • Steklena cev – 70 mm
 • Steklena cev – 70 mm s končnim delom
 • Steklena posodica
 • Torbica s sponko za pas
 • Pripomoček za mešanje
 • Mrežice (4)
 • Silikonski pokrovčki za cev (2)
 • Navodila za uporabo
Arizer Air 2

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,9 x 12, 2 cm
Teža: 126 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 90 sekund
Vir napajanja: Baterija (3000 mAh)
Temperatura: 50 °C do 220 °C
Proizvajalec: Arizer Tech
Država proizvajalka: Kanada
Garancija: 2 leti
Pregledujete:Arizer Air 2
Vaša ocena