Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Arizer Solo 2

232 €

239 € Shrani 7 €

Arizer Solo 2
Arizer Solo 2 Arizer Solo 2 - Colors Arizer Solo 2 - Size Arizer Solo 2 - Display Arizer Solo 2 - Package
 •  
 •  
 •  
 •  

232 €

239 € Shrani 7 €

232 €

239 € Shrani 7 €


Zagotavljamo vam zadnje / najnovejše različice vaporizerja. Prejeli smo to zalogo Arizer Solo 2 na dan 05 Jul. 2017.

4.3
Preberite 6 Mnenje(a) | Napišite svoje mnenje

Ko govorimo o slogu, zmogljivosti in strošku, lahko izbirate med številnimi prenosnimi vaporizerji, ki so danes na trgu. Najnovejše darilo za ljubitelje vaporizerjev Arizer podjetja, znanega kanadskega proizvajalca, je Arizer Solo 2. Ta novi vaporizer je nadgradnja Arizer Solo vaporizerja, najbolj priljubljenega vaporizerja vseh časov. Novi Solo 2 je eden izmed najboljših vaping izdelkov Arizer linije.
Majhna sprememba lahko ustvari velik prodajni bum. Sprememba na Arizer Solo 2 je tako majhna, da se mnogim ne zdi pomembna, vendar ni tako. Kaj vam Solo 2 lahko ponudi? Novi izdelek ima vsem že dobro poznano Arizer stekleno pot za paro, pohvali pa se lahko tudi z LED zaslonom in natančnim nadzorom temperature. Da bi bil enostaven za uporabo in bi v njem popolnoma uživali, je Solo 2 opremljen s sredinskim "Meni" gumbom, ki vam omogoča vpogled v različne nastavitve, med katerimi lahko izbirate in napravo prilagodite tako, kot si želite. Z uporabo menijskega gumba prebrskajte po različnih nastavitvah temperature in izberite tisto, ki vam odgovarja. Prednost tega dodatka na Solo 2 je na točki, ko lahko pričakujemo, da ga bodo v prihodnosti začeli uporabljati tudi drugi proizvajalci na svojih vaporizerjih. Solo 2 se lahko pohvali tudi z natančnim sistemom za nadzor temperature. Ta funkcija manjka pri ostalih vaporizerjih in je zato pri Solo 2 zdaj edinstvena. Z LED zaslonom lahko enostavno nastavite temperaturo med 50 in 220 stopinj Celzija.
Na voljo v karbonsko črni in mistično modri barvi.

Izpostavljene lastnosti

 • Velika moč/visoka zmogljivost
 • Zanesljiva uporaba ves dan/do 20 uporab na eno polnjenje
 • Segreje se trikrat hitreje v primerjavi s Solo 1
 • Učinkovita vaporizacija
 • Izboljšan pretok zraka
 • Proizvaja goste oblake
 • Visokokakovostne komponente medicinskega razreda
 • Steklena pot za paro iz borosilikata zagotavlja čisto in okusno paro.
 • Zahteva malo vzdrževanja/enostavno čiščenje

 

Arizer Solo 2, nov in izboljšan ročni vaporizer proizvajalca Arizer, bo med vašimi najljubšimi vaporizerji. Naprava se segreje hitro in ponuja odlično kakovost pare. Tu je tudi digitalni zaslon za izbiro želene temperature. Uživali boste v pomanjšani velikosti Solo 2, ki vam omogoča, da ga vzamete s seboj, kamorkoli greste.

 

Arizer Solo 2 je dobro oblikovan, kompakten, lahek, udoben in trpežen. Vaporizer je opremljen z vsako lastnostjo in funkcijo, ki jo boste potrebovali za hitro in enostavno uporabo na poti.

 

V paketu

 • 2x stekleno steblo (90 mm in 110 mm)
 • 2x silikonski pokrovček za steblo
 • 4x mrežica iz nerjavečega jekla
 • Steklena posodica za arome
 • Torbica
 • Orodje za mešanje iz nerjavečega jekla
 • Stenski polnilnik

 

Uporabniški vmesnik

Verjetno je 7 temperaturnih lučk na svetlem LED zaslonu največja nadgradnja med prvotnim Arizer Solo vaporizerjem in novim Solo 2. Navigacijski gumbi se nahajajo pod LED zaslonom in menijskim gumbom, ki je na sredini (označen z "M"). Menijski gumb poskrbi za enostavno navigacijo in vam ponuja veliko možnosti za prilagoditve. Vklopite vaporizer s pritiskom in držanjem menijskega gumba skupaj z gumbom navzgor. Na vrhu in pod menijskim gumbom boste našli smerne gumbe za povečanje in zmanjšanje temperature ali spreminjanje nastavitev v meniju.

 

Uporabite menijski gumb, da napravo nastavite tako, kot sami želite.

 

Funkcija menijskega gumba

Menijski gumb omogoča, da brskate po različnih nastavitvah in izberete tisto, kar želite:

 • Glasnost: Nizka/srednja/visoka/tiho
 • Timer: 5 do 15 minut (privzeta nastavitev je 10)
 • Začetni timer: 4 , 6 in 8 sekund
 • Merjenje temperature: Celzij in Fahrenheit
 • Svetlost zaslona: Nizka/srednja/visoka

 

Natančen sistem za nadzor temperature

Natančen sistem za nadzor temperature pri Arizer Solo 2 vam daje svobodo izbire. Ponuja vam še dodatnih 10 stopinj več kot prvotni Solo in Arizer Air. S pomočjo menijskega gumba in LED zaslona lahko Solo 2 nastavite med 50 in 220 stopinj Celzija. Solo 2 se segreje hitreje od drugih naprav, hkrati pa vam omogoča, da v najkrajšem možnem času začnete uživati v čisti in okusni pari.

 

Kakovost pare

Arizer vaporizerji so znani po svojih steklenih ceveh za arome, ki za uporabnike proizvajajo čisto in gladko paro. Morda je težko verjeti, da bi se Solo 2 lahko izboljšal na tem področju, ampak verjemite. Ko boste s Solo 2 naredili prvih nekaj vdihov, boste občutili boljšo kakovost in okus same pare.

 

Arizer Solo 2 je dobro zgrajen, zgornja in spodnja stran pa je zatesnjena z brušenim nerjavečim jeklom. Uživali boste v izboljšani življenjski dobi baterije, trpežnosti, vrhunski funkcionalnosti in enostavnosti uporabe. Naprava je prav tako enostavna za vzdrževanje.

 

Garancija

Vsi Arizer Solo 2 vaporizerji, ki jih prodaja MagicVaporizers, so pristni in vam zagotavljajo doživljenjsko garancijo na keramični grelni element, 2-letno garancijo na izdelavo in napake ter 1-letno garancijo na baterijo.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice
Proizvajalec Arizer Tech
Velikost (dolžina x širina x višina) 3.5 x 4.5 x 11.4 cm
Teža vaporizerja 210 g
Slog Carbon Black and Mystic Blue
Vir napajanja Battery
Grelni element High-quality ceramic heating element
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka Canada
Garancija Workmanship and defects - 2 years, battery - 1 year, ceramic heating element - lifetime.

Mnenja odArizer Solo 2

Povprečna ocena :

4.3 Na podlagi 6 ocene
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   2
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Papa bless

555
quick delivery. nice vape. heats up very quikly and gets me to the clouds in notime. papa bless magicvaporizers and solo 2

My thoughts

O-o
Quite frankly I’m over the moon that Arizer decided to update an old classic. The Solo 2 is my new favorite ‘at-home portable’. What it lacks in stealth and portability it more than makes up for through its performance.

If you’re in the market for something you can throw in your pocket, take on a hike or outdoor adventure, the Solo 2 probably isn’t for you. If you’re primarily vaporizing at home and want to have an uncompromising vaporizing experience, get a Solo 2.

NIce

White Widow 2
Vaping is love. Vaping is life. Arizer Solo 2 is my new best friend.

Best I've ever had

The notorious P.I.G
I received my Solo 2 in the mail yesterday and it's such a joy to use! I never thought a portable vape could deliver vapor the way this vape can, but I'm happily proven wrong! Do yourself a favor and get yourself one too!

/P.I.G

Okay

Nina
I use vaporizers for medical reasons and I usually vape at home meaning my Volcano vape is doing the work but I thought it would be nice to get a protable vape for outside fun. Magicvaporizers delivered quickly and i didnt waste many minutes before loading up and giving it a try. It definitely gives me pleasure, but not the same way the volcano does. Im not sure if its user error or if the effect just is smaller from portable vapes

Worth the upgrade

Solo owner since 2012
Arizer Tech is my favorite company and they don't disappoint with the upgrade to the Solo. Having been a faithful Solo owner since it's inception I knew I had to get the Solo 2, and so far I'm very happy I did.

Izdelkov: 6

na stran

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Arizer Solo 2

Kako ocenjujete ta izdelek? *