Najnižje cene
Odposlano naslednji dan
Pooblaščeni distributer
Brezplačna dostava za vaporizerje

Boundless Tera

219 €
Boundless Tera Vaporizer
Boundless Tera Vaporizer Boundless Tera - Included Boundless Tera - Mouthpiece Switch Boundless Tera - Top Boundless Tera - Chamber Boundless Tera - Batteries Boundless Tera - Glass Mouthpiece Boundless Tera - Plastic Mouthpiece Boundless Tera - Water Pipe Adapter Boundless Tera - Box
219 €
Obvestite me, ko bo ta izdelek spet na zalogi
Nalaganje...
219 €
0
Preberite 0 Mnenje(a) | Bodi prvi, ki bo podal mnenje o tem izdelku

Če iščete vaporizer, ki združuje zmogljivo delovanje z odlično vsestransko uporabnostjo, ne morete zgrešiti z Boundless Tera. Ta dvonamenska enota, ki omogoča vaporizacijo tako posušenega zelišča kot tudi koncentratov voska in olja, ponuja uporabnikom natančno nastavljanje temperature ter zamenljive ustnike za zares prilagodljivo doživetje. 


Najboljše pri Boundless Tera pa je to, da se za razliko od nekaterih drugih naprav, ki žrtvujejo zmogljivost na račun več značilnosti, odlikuje v količini značilnosti in kakovosti zahvaljujoč njegovi edinstveni kombinaciji vrhunskih sestavnih delov. Dve bateriji segrejejo vaporizerjevo aluminijasto shrambo v manj kot minuti, z enim polnjenjem pa lahko uporabljate napravo do 50 minut. Zaradi tega kakor tudi fleksibilnosti in enostavnosti uporabe je Tera odlična izbira tako za posamezne uporabnike, ki želijo vsestransko napravo, kot za skupine z različnimi okusi in željami.


Na voljo v Črni barvi.

Lastnosti izdelka

 • Konvekcijski vaporizer z načinom za koncentrate
 • Velika aluminijasta shramba za učinkovito segrevanje
 • Združljiv s posušenimi zelišči, koncentrati voska in olja
 • segreje se v 30 do 40 sekundah 
 • Natančne nastavitve temperature do 220 °C
 • Način za koncentrate za vaporizacijo pri 260 °C
 • Eno polnjenje omogoča do 10 vaporizacij 
 • 100 % konvekcijsko segrevanje s kondukcijskimi koristmi
 • Ergonomska oblika s priročnimi magnetnimi zapiralnimi deli 
 • Deluje s 3 zamenljivimi ustniki: plastičnim, steklenim in vodno pipo

 

Dodatki (vključeni)

 • 2 x LG 18650 2500 mAh baterija
 • 5 x mrežica za shrambo iz nerjavečega jekla
 • 2 x mrežica za ustnik
 • Stekleni ustnik
 • Sukajoči se plastični ustnik
 • Nastavek za vodno pipo
 • Blazinica za koncentrat, narejena iz nerjavečega jekla
 • Krtača za čiščenje
 • USB polnilnik


Majhen, toda neverjetno zmogljiv

Boundless Tera je s svojimi približno 10,5 cm višine in 5,5 cm širine morda prevelik za to, da bi ga lahko spravili v večino žepov, vendar njegovi ergonomski obliki ni para. Zanj je značilno preprosto, zaobljeno ohišje, ki ga je zelo prijetno držati v roki, in ima na vrhu zaslon, tako da boste lahko ves čas videli, kakšna je temperatura in nivo baterije, ne da bi morali napravo odložiti iz rok. Toda čeprav je ta vaporizer majhen, mu nikakor ne primanjkuje uporabnih funkcij. Boundless Tera, ki je izboljšan model Boundless CFV, poganjata dve 18650 bateriji, ki se lahko napolnita prek USB kabla v samo nekaj urah ali pa se ju po potrebi zamenja. Ti bateriji segrejeta shrambo za zelišča hitro in učinkovito, pri čemer imata bateriji energijo za 7 do 10 vaporizacij. Podjetje Boundless je uporabniku prijazni obliki modela Tera dodala še uporabniku prijazne značilnosti, kot so preproste kontrole za nastavitev temperature, haptično opozarjanje in varne magnetne zapiralne dele za ustnik in baterije.


Prilagodite po svojih željah

Ena od najbolj privlačnih značilnosti modela Tera je njegova možnost prilagoditev glede na želje uporabnika. Tako začetniki kot izkušeni uporabniki bodo navdušeni nad kontrolami za natančno nastavljanje temperature posušenega zelišča, kar vam omogoča, da nastavite temperaturo v katerem koli razponu med 60 °C in 220 °C. Poleg tega ne bodo imeli težav z uporabo naprave niti začetniki niti profesionalci. Preprosto odstranite ustnik in vstavite zelišče, nato prižgite napravo in nastavite svojo temperaturo z uporabo gumbov na obeh straneh. Potem ko se bo naprava segrela (kar traja približno 30 sekund za 185 °C in 40 sekund za maksimalno nastavitev temperature), ste že pripravljeni za vdihovanje.

 

Toda Tera se ne ustavi pri posušenih zeliščih – napravo lahko uporabljate tudi za vapanje voska ali olja pri temperaturi 260 °C v načinu za koncentrate. Vse, kar morate narediti, je, da podobno kot pri vstavljanju suhega zelišča, nanesete vosek ali nakapate olje na priloženo blazinico in zatem vklopite način za koncentrate, tako da 3-krat pritisnete gumb za vklop. Če vam to še ni dovolj, kar se tiče prilagoditev, Boundless prav tako ponuja možnost, da pri modelu Tera uporabite 3 različne magnetne ustnike. Plastični ustnik je idealen, kar se tiče priročnosti, saj se lahko po potrebi zloži. Če vam je najpomembnejša čista, bogata para, je stekleni ustnik idelen ohlajevalec pretoka zraka. In za ljubitelje klasičnega vodnega filtriranja se nič ne more kosati s čisto, hladno paro, ki jo boste dobili z nastavkom za vodno pipo.


Zmogljivo in učinkovito segrevanje

Tera lahko proizvaja tako bogato paro z nadvse polnim okusom samo zaradi svojega načina segrevanja. Ta vaporizer uporablja 100 % konvekcijsko segrevanje, vendar hkrati ponuja koristi konvekcijsko-kondukcijskega hibrida zahvaljujoč njegovi aluminijasti shrambi, ki hrani toploto. Med vaporizacijo se konvekcijska toplota shranjuje v aluminiju, da dodaja pasivno kondukcijo. Tera nato uporabi to kombinacijo toplote, da povsem izloči vso paro iz zelišč, a hkrati ohrani vse sestavine okusa. Deležni ste vse moči dvojnega segrevanja brez pomanjkljivosti resničnega konvekcijsko-kondukcijskega hibrida, zato vam med vaporizacijo ni treba mešati zelišč. Vse, kar morate imeti v mislih pri tej napravi, je to, da si privoščite dolge, počasne vdihe za najčistejšo paro.

 

Garancija

Vsi Boundless Tera vaporizerji, ki jih prodaja MagicVaporizers, pooblaščeni distributer podjetja Boundless Vapes Technology, so povsem pristni in imajo 2-letno garancijo.

Dodatni podatki

Lahko vaporizira Aromatične mešanice, Olja, Voski
Proizvajalec Boundless Vape Technology
Velikost (dolžina x širina x višina) 4,0 cm x 5,5 cm x 11,0 cm
Teža vaporizerja 279 g
Slog Black
Vir napajanja 2 x LG 18650 2500 mAh batteries
Grelni element Ceramic heating rod (100% convection)
Način sproščanja pare Direct
Država proizvajalka China
Garancija 2 years

Mnenja odBoundless Tera

Povprečna ocena :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Napiši svoje mnenje

Podali boste mnenje o: Boundless Tera

Kako ocenjujete ta izdelek? *