Boundless Tera V3

Ocena:
Boundless Tera V3 4.4 5

199 € 219 € Prihranite: 20 €

SKU
ignore-this-80
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
7 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

S temi mrežicami za ustnik vaporizerja Boundless Tera lahko poskrbite, da zelišča ne pridejo v stik z ustnikom
Boundless Tera – mrežice za ustnik
5 € 7 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja Boundless Tera s temi nadomestnimi mrežicami za ustnik. Mrežica za ustnik se vstavi v ustnik in preprečuje, da zelišča ne pridejo v stik z ustnikom.

Vključujejo:

 • Mrežice za ustnik (2)

Namenjene za uporabo z: Boundless Tera V3.

S temi mrežicami za komoro vaporizerja Boundless Tera lahko poskrbite, da zelišča ne pridejo v stik s pečico
Boundless Tera – mrežice za komoro
5 € 7 €

Mrežice za komoro namestite na dno komore za zelišča vašega vaporizerja Boundless Tera, da preprečite kakršen koli neposreden stik grelnega elementa z zelišči, vstavljenimi v komoro.

Vključujejo:

 • Mrežice za komoro (5)

Namenjene za uporabo z: Boundless Tera V3.

Če želite s svojim vaporizerjem Boundless Tera vaporizirati voske ali olja, uporabite podlago za koncentrate
Boundless Tera – podlaga za koncentrate
7 € 9 €

Ta podlaga za koncentrate iz nerjavečega jekla vaporizerju Boundless Tera omogoča vaporiziranje koncentratov, kot so voski in olja. Preprosto postavite svoj koncentrat na zgornji del podloge za koncentrate in jo vstavite v komoro. Na vaporizerju Boundless Tera vklopite način za koncentrate in pripravljeni ste na vaporiziranje svojega koncentrata!

Namenjena za uporabo z: Boundless Tera V3.

Boundless Tera – nastavek za vodno pipo
Boundless Tera – nastavek za vodno pipo
21 € 28 €

Nastavek za vodno pipo ustreza moškim (10 mm, 14 mm in 18 mm) in ženskim (14 mm in 18 mm) cevem. Uporaba nastavka za vodno pipo na vašem vaporizerju Boundless Tera ne pomaga samo omiliti draženja zaradi vroče pare, ampak tudi izboljšuje celoten okus.

Namenjen za uporabo z: Boundless Tera V3.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
19 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2022.09)
 • Trdna, ergonomska izdelava
 • Vključuje 2 zamenljivi bateriji
 • Para s čistim okusom
 • Hitro segrevanje
 • Popoln nadzor temperature

Za koga je Boundless Tera?

Če iščete dostojno zanesljiv vaporizer, na katerega se lahko resnično zanesete za leta vnaprej, potem je Boundless Tera izvrstna izbira. Je prenosen in se preprosto prilega dlani vaše roke, nudi impresivno zmogljivost s konvekcijskim segrevanjem in vsakič ustvari paro z izvrstnim okusom. Velikost vaporizerja Boundless Tera je malenkost večja od prenosnih vaporizerjev manjše kategorije, vendar je bila večja velikost uporabljena na najboljši možen način, saj ga v zmogljivosti prekaša samo še večji vaporizer Mighty.

Konvekcijski sistem

Boundless Tera uporablja konvekcijski sistem segrevanja, kar pomeni, da se segreva samo zrak okoli zelišč, namesto neposrednega segrevanja zelišč (kondukcijsko). Zračna pot od komore do ustnika je popolnoma ločena od vse kovinske elektronike, kar zagotavlja čisto paro brez kovinskega okusa in toksinov. Za doseganje najboljših rezultatov konvekcijskega segrevanja se priporočajo daljši, počasnejši vdihi, s katerimi dobite najbolj aromatično in gosto paro.

Dve zamenljivi bateriji 

Preprosto lahko uživate v daljših uporabah, saj ima Boundless Tera ne eno, ampak dve zamenljivi 2500 mAh bateriji tipa 18650. Vsaka popolnoma napolnjena baterija nudi do 60 minut neprekinjenega ustvarjanja pare. Če potrebujete daljšo uporabo, preprosto zamenjajte izpraznjeno baterijo z napolnjeno. Baterije lahko napolnite prek enote s polnilcem USB ali stenskim polnilcem (ni priložen).

Prenosen in trden 

Boundless Tera se preprosto prilega skoraj vsaki torbici in tehta samo okoli 300 gramov. Zaradi njegove trdne oblike vam med dolgimi potovanji ne bo nikoli treba skrbeti glede poškodb vašega vaporizerja. Njegove mere so 11 x 4 x 5,5 cm, zato je ta vaporizer malce prevelik za nošenje v žepu hlač ali jakne, ampak je še vedno zelo udoben za držanje v dlani vaše roke.

Hitro segrevanje in popoln nadzor temperature

Glede na izbrano temperaturo, se Boundless Tera popolnoma segreje v samo 20 do 30 sekundah. Hitro segrevanje tega vaporizerja je še posebej praktično, saj vam v vsakem trenutku omogoča začetek uporabe. Imate tudi popoln nadzor temperature, izbirate pa lahko v impresivnem razponu med 60 °C in 220 °C. Njegov digitalni zaslon LED prikazuje odčitke trenutne temperature in stanja baterije med uporabo, kar pomeni, da boste vedno poznali delovanje svojega vaporizerja.

Ni samo za zelišča

Vendar se Tera ne ustavi samo pri zeliščih – z načinom za koncentrate ga lahko uporabite tudi za vaporiziranje voskov ali olj pri 260 °C. Podobno kot pri polnjenju zelišč morate pred vklopom načina za koncentrate samo pokapljati vosek ali olje na priloženo podlago in trikrat pritisniti gumb za vklop.

Vključuje nastavek za vodno pipo

Boundless Tera ima priročen nastavek za vodno pipo, s katerim se poveča vsestranskost vašega vaporiziranja. Preprosto ga lahko uporabite s skoraj vsakim 10, 14 in 18 mm steklenim priključkom, zato je priročno združljiv z velikim naborom vodnih pripomočkov različnih velikosti.

Če si želite še več prilagoditev, je Boundless poskrbel tudi za 2 različna magnetna ustnika, med katerima lahko izbirate. Plastični ustnik je idealen za priročnost, saj se po potrebi zloži. Če vam je najbolj pomembna čista in gladka para, potem je boljša izbira stekleni ustnik z ohlajeno zračno potjo.

Garancija

Vsi vaporizerji Boundless Tera, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Boundless, so popolnoma pristni in podprti z 2-letno garancijo.

Navodila za uporabo

Boundless Tera V3

Vsebina

 • Vaporizer Boundless Tera
 • Baterije (2)
 • Stekleni ustnik
 • Plastični ustnik
 • Nastavek za vodno pipo
 • Podlaga za koncentrate
 • Krtačka za čiščenje
 • Polnilec USB
 • Mrežice za komoro (5)
 • Mrežice za ustnik (2)
 • Navodila za uporabo
Boundless Tera V3

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,0 x 5,5 x 11,0 cm
Teža: 279 g
Segrevanje: Konvekcijsko
Čas segrevanja: 35 sekund
Vir napajanja: Baterije (2 x 2500 mAh)
Temperatura: 60 °C do 220 °C in 260 °C
Proizvajalec: Boundless
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Napišite svoje mnenje o Boundless Tera V3
Pregledujete:Boundless Tera V3
Ocena