COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

DaVinci IQ

Ocena:
4.35

249 €

SKU
ignore-this-45
Prejmite takojšno e-poštno obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi
Žepna tehtnica - On Balance Champion - 500 à 0,01g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

DaVinci – polnilec baterij
DaVinci – polnilec baterij
18,75 € 25 €

Napolnite več baterij hkrati, da vam nikoli več ne bo treba prekiniti uporabe zaradi praznih baterij. S tem polnilcem baterij lahko polnite baterije tipa 18650 in 18350.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQDaVinci IQ2 in DaVinci MIQRO.

DaVinci – platnena torbica za shranjevanje
DaVinci – torbica za shranjevanje
14,25 € 19 €

Torbica za shranjevanje DaVinci je popolna za tiste priložnosti, ko morate prenesti svoj vaporizer. Ta torbica za shranjevanje ima platneno zunanjost z zadrgo, ki ne prepušča vonjav, zunanji žep, žepe za dodatke ali vaporizer ter celo žep za zelišča.

Namenjena za uporabo z: DaVinci IQDaVinci IQ2 in DaVinci MIQRO.

Lastnosti

 • Zamenljiva 3500 mAh baterija
 • Dodatna aplikacija
 • Hitro segrevanje (10 do 30 sekund)
 • Obvestila z vibracijo
 • Razpon temperatur od 120 °C do 221 °C
 • Čista, aromatična in gosta para

Za koga je DaVinci IQ?

S svojo elegantno obliko in prenosljivostjo je DaVinci IQ idealen za tiste, ki si želijo eksperimentirati z različnimi funkcijami in uživati v vaporiziranju na poti. Aplikacija, ki je preprosta za uporabo, omogoča največjo prilagodljivost in nadzor vaše izkušnje vaporiziranja, z inovativno tehnologijo hlajenja pa poskrbi, da vsakič dobite samo gladko paro.

Izvrsten okus

Ker je bil v postopku oblikovanja vaporizerja DaVinci IQ slasten okus na prvem mestu seznama, ta najsodobnejši vaporizer uporablja keramično pečico skupaj s tremi impresivnimi tehnikami hlajenja, s katerimi zagotavlja najboljši možen okus ne glede na temperaturo. Potem ko je bil preizkušan glede na več drugih vaporizerjev in je na testih dolgotrajnega izvrstnega okusa nenehno zasedal prva mesta, ste lahko prepričani, da para vaporizerja DaVinci IQ nikoli ne bo vsebovala neprijetnih plastičnih ali kovinskih okusov.

Pametne nastavitve

Funkcije vaporizerja DaVinci IQ vključujejo nabor različnih nastavitev, idealnih tako za profesionalce kot začetnike, med katerimi je edinstvena tehnologija »Smart Path« (pametna pot), ki omogoča samodejna povečanja temperature. Prav tako sta na voljo še dva načina: »Boost« (pospešek) in »Precision« (natančnost). Način »Boost« omogoča sunkovit dvig temperature komore za tiste priložnosti, ko želite zelišča vaporizirati do njihovega polnega potenciala, način »Precision« pa vam omogoča določanje temperature, ki takšna ostane med celotno uporabo.

Aplikacija Bluetooth za pametne telefone 

Dodatna aplikacija Bluetooth zagotavlja popoln nadzor in vam omogoča, da vaporiziranju sledite neposredno na svojem pametnem telefonu. Samo povežite svoj vaporizer DaVinci IQ z Bluetoothom in že lahko začnete prilagajati svojo celotno izkušnjo vaporiziranja – ne da se sploh dotaknete samega vaporizerja. Če aplikacije niso vaša stvar, se lahko preprosto odločite, da aplikacije ne prenesete in izberete bolj tradicionalen način spreminjanja nastavitev z uporabo gumbov naprave. Izbira je vaša!

Elegantna oblika

Njegovo gladko zunanje ohišje iz aluminija ni samo videti lepo – prijetno je tudi na dotik. Kompaktna oblika vaporizerja DaVinci IQ je izvrstna za prenosljivost in idealna za priročno prenašanje v žepu ali torbici. Prostor, ki ga napolnite z zelišči, ima eleganten zrcalni sijaj, lahko berljiv zaslon LED pa na prvi pogled nudi vse ključne informacije o delovanju naprave.

Zamenljiva baterija

DaVinci IQ s popolnoma napolnjeno baterijo omogoča impresivnih 90 minut vaporiziranja, včasih pa si lahko zaželite še daljšo uporabo. Za razliko od drugih vaporizerjev, pri katerih morate uporabo prekiniti in počakati, da se baterija ponovno napolni, lahko pri tem vaporizerju samo preprosto zamenjate baterijo. To vam omogoča, da v trenutku zamenjate izpraznjeno baterijo s popolnoma napolnjeno, s tem pa je vaša uporaba lahko dvakrat daljša – pod pogojem, da imate rezervno baterijo s seboj!

Garancija

Vsi vaporizerji DaVinci IQ, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, so popolnoma pristni in podprti z 10-letno garancijo.

DaVinci IQ

Vsebina

 • Vaporizer DaVinci IQ
 • Kabel mikro-USB
 • Komora za okus
 • Vodni nastavek 10 mm
 • Pripomoček za komoro (2)
 • Obesek za ključe
 • Alkoholni robčki
 • O-obročki in tesnila
 • Krtačka za čiščenje
 • Navodila za uporabo
DaVinci IQ

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,2 x 9,0 x 2,4 cm
Teža: 145 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Odstranljiva baterija
Temperatura: 121 °C do 221 °C
Proizvajalec: DaVinci
Država proizvajalka: Kitajska
Garancija: 10 let
Pregledujete:DaVinci IQ
Vaša ocena