DaVinci IQ2

Ocena:
4.35

259 € 299 € Prihranite: 40 €

SKU
ignore-this-59
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

Ta baterija je popolna, če želite dodatno baterijo za svoj DaVinci IQC / IQ2
DaVinci IQ2 – baterija
12 € 16 €

Morate zamenjati baterijo DaVinci IQC / IQ2 ali pa želite rezervno? Potem izberite to 3500 mAh baterijo tipa 18650.

Namenjena za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

DaVinci – polnilec baterij
DaVinci – polnilec baterij
35,25 € 47 €

Napolnite več baterij hkrati, da vam nikoli več ne bo treba prekiniti uporabe zaradi praznih baterij. S tem polnilcem baterij lahko polnite baterije tipa 18650 in 18350.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2DaVinci IQC in DaVinci MIQRO.

Preprosteje pripravite svoja zelišča in ohranite svoj DaVinci IQC / IQ2 čist dlje časa z uporabo teh kapsul za odmerjanje
DaVinci IQ2 – kapsule za odmerjanje
21,75 € 29 €

Vaporizirajte na poti in ohranite svojo enoto čisto dlje časa s kapsulami za odmerjanje DaVinci IQC / IQ2. Vsaka kapsula lahko vsebuje približno 0,2 g zelišč ali koncentratov.

Vključuje:

 • Kapsule za odmerjanje (6)
 • Silikonske pokrovčke kapsul za odmerjanje (6)

Namenjene za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

Ta etui za kapsule ima enako obliko kot enota DaVinci IQ, vanj pa lahko shranite do 6 kapsul za odmerjanje.
DaVinci – etui s kapsulami za odmerjanje
33,75 € 45 €

Shranjujte svoje kapsule v slogu z etuijem s kapsulami za odmerjanje DaVinci. Ta etui ima enako obliko kot enota DaVinci IQ, vanj pa lahko shranite do 6 kapsul za odmerjanje. Popoln za vaša potovanja, na katera želite vzeti napolnjene kapsule za odmerjanje!

Ovitek je izdelan iz peskanega anodiziranega aluminija in meri 6,8 x 3,6 x 2,1 cm.

Vključuje:

 • Etui za kapsule
 • Kapsule za odmerjanje (6)
 • Silikonske pokrovčke kapsul za odmerjanje (6)
 • Pripomoček za polnjenje

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

DaVinci - Soft Case
DaVinci - mehka torbica
14,25 € 19 €

Vzemite vaporizer DaVinci s seboj kamor koli greste! Ta mehka torbica ima zadrgo, ki ne prepušča vonjav, in žepe za dodatke, zato je popolna torbica, v katero shranite vaporizer DaVinci, ko se odpravite na pot.

Namenjena za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

DaVinci IQ2 – komora za okuse
DaVinci IQ2 – komora za okuse
9 € 12 €

Komora za okuse je dodatek za vaporizer DaVinci IQ2, ki uporabnikom omogoča polnejšo izkušnjo vaporiziranja ter uživanje v novih okusih in načinih uporabe.

Toplota iz vaše posodice se ne bo mešala z izbrano vsebino, ki jo vstavite za izboljšane občutke okušanja, zato je ta dodatek odlična popestritev vaporizerja IQ2.

To je izredna novica za osebe, ki obožujejo eksperimentiranje z različnimi okusi pare. Predhodno polnjenje različnih komor pomeni, da lahko hitro zamenjate en okus z drugim, ne da bi vam bilo treba vsakič čistiti ali ponovno napolniti napravo.

Namenjena za uporabo z: DaVinci IQ2.

DaVinci IQC/IQ2 – silikonski ovitek
DaVinci IQC/IQ2 – silikonski ovitek
9,75 € 13 €

Ta silikonski ovitek bo zaščitil vaš vaporizer Davinci IQC ali IQ2 pred praskami in udrtinami. Prav tako nudi zaščito pred toploto, njegova pametna oblika pa poskrbi, da lahko napravo uporabljate tudi, ko je ovitek nameščen na vaporizer.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

DaVinci – kapsule za odmerjanje iz nerjavečega jekla (6)
DaVinci IQC/IQ2 – kapsule za odmerjanje iz nerjavečega jekla
21,75 € 29 €

Kapsule za odmerjanje iz nerjavečega jekla so izvrstni dodatki za vaš vaporizer DaVinci, ki jih lahko uporabite za hitro ponovno polnjenje materiala, odmerjanje odmerkov ali ohranjanje čistoče pečice.

V kapsule lahko vstavite do 0,3 grama zelišč ali koncentrata, zaradi toplotnih lastnostih jekla pa se bo material segrel 16 % hitreje kot v keramičnih kapsulah za odmerjanje.

Vključujejo:

 • Kapsule za odmerjanje iz nerjavečega jekla (6)
 • Silikonske pokrovčke za kapsule (6)

Namenjene za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

DaVinci – mlinček za odmerjanje
DaVinci – mlinček za odmerjanje
51,75 € 69 €

Ta mlinček za odmerjanje proizvajalca DaVinci je edinstven mlinček, ki ne samo melje, ampak lahko z zmletimi zelišči tudi napolni kapsule. Ta kakovostni aluminijasti pripomoček je izdelan iz najboljših materialov in vaša zelišča v samo nekaj sekundah zmelje na popolne delce, ki jih nato filtrira v kapsule iz nerjavečega jekla ali keramične kapsule DaVinci (ki se prodajajo ločeno).

Z uporabo mlinčka za odmerjanje lahko kapsule napolnite na najpreprostejši in najčistejši način. Vsaka kapsula ima dovolj prostora za 0,2 g zelišč, zato v primeru, da mlinček napolnite z 1,2 grama zelišč, lahko hkrati napolnite šest kapsul. Če v spodnji del ne dodate kapsul, lahko mlinček uporabljate kot običajno.

Namenjen za uporabo z: Arizer XQ2DaVinci IQ2DaVinci IQCVapman Vaporizer in XVape Fog Pro.

Poenostavite vaporiziranje voskov in olj s tem kompletom za koncentrate za svoj DaVinci IQC / IQ2
DaVinci IQ2 – komplet za koncentrate
11,25 € 15 €

S pomočjo kompleta za koncentrate lahko s svojim vaporizerjem DaVinci IQC / IQ2 začnete vaporizirati koncentrate (voske in olja). Podlage za koncentrate in bombažne blazinice, priložene temu kompletu, lahko vstavite v kapsulo za koncentrate skupaj s svojim najljubšim koncentratom.

Vključuje:

 • Podlage za koncentrate (6)
 • Bombažne blazinice (6)

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2 in DaVinci IQC.

S tem nastavkom za vodno pipo lahko svoj vaporizer DaVinci IQ2 povežete z vodno pipo, bučko ali bongom
DaVinci IQ2 – nastavek za vodno pipo
9,75 € 13 €

Z nastavkom za vodno pipo vaš vaporizer DaVinci IQ2 postane združljiv z vodnimi pipami in bučkami. Ta nastavek ustreza vsem vodnim pripomočkom, ki imajo 10 mm ženski priključek. Prav tako se lahko uporablja kot podaljšan ustnik.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2.

Ta ustnik je enak tistemu, ki je priložen vaporizerju DaVinci IQ2 in je uporaben v primeru, če ga morate zamenjati ali pa želite dodatnega
DaVinci IQ2 – ustnik
6,75 € 9 €

Ta ustnik je rezervni del za vaporizer DaVinci IQ2 v primeru, če morate zamenjati priložen ustnik ali pa želite dodatnega. Izdelan je iz prvorazrednega cirkonija in je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2.

Biserni nastavek enakomerno porazdeli toploto v pečici vaporizerja DaVinci IQ2
DaVinci IQ2 – biserni nastavek
6,75 € 9 €

Biserni nastavek je majhen, ampak ima pomembno funkcijo, saj porazdeljuje toploto v pečici in zagotavlja enakomerno vaporiziranje zelišč. Biserni nastavek je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.10)
 • Kapsula za odmerjanje
 • Lahko vaporizira zelišča, voske in olja
 • Pet nastavljivih ravni pretoka zraka
 • Odstranljiva baterija
 • Hitro segrevanje (manj kot minuta)
 • 1-urno delovanje na polnjenje (6 do 8 uporab)
 • »Smart Path« in popolnoma digitalne nastavitve temperature
 • Način »Boost« in »Stealth«
 • 10-letna garancija

Za koga je DaVinci IQ2?

Če ste na lovu za prenosnim vaporizerjem z najnovejšo tehnologijo, ki lahko vaporizira tako zelišča kot koncentrate, potem razmislite o nakupu vaporizerja DaVinci IQ2. Je malce večji od svojega predhodnika, vendar se DaVinci IQ2 ponaša z nekaterimi novimi funkcijami, kot so nastavljive ravni pretoka zraka in nadzor odmerjanja, popoln za zdravstvene uporabnike, ki morda potrebujejo natančne odmerke. Baterija je odstranljiva in zdrži do 8 uporab na polnjenje, zato je dobra izbira za osebe, ki jim je všeč prenosljivost in vaporiziranje na poti.

Nadzor odmerjanja

Nadzor odmerjanja je najnovejša inovacija podjetja DaVinci Technologies, z njo pa imate popoln nadzor nad količino vaporiziranih materialov – zelo pomembna funkcija, če iščete dosledne rezultate pri vsaki uporabi. Preprosto vnesite potenco vrste in količino svojih zelišč ali koncentratov, ki ste jih vstavili v pečico, DaVinci IQ2 pa bo začel sledenje ter poročal o odmerku na vdih in uporabo. Če imate dostop do aplikacije [trenutno samo za naprave Android], lahko določite tudi največji odmerek, in ko ga dosežete, se bo sprožil alarm.

Prilagodljiv pretok zraka

DaVinci IQ2 vam z novim sistemom Air Dial™ omogoča prilagajanje pretoka zraka, s katerim lahko izberete raven gostote svoje pare. Če vam je bolj všeč hladna para, povečajte pretok zraka, če pa vam je bolj všeč gosta para, potem zmanjšajte pretok zraka. Skupaj je na vrtljivem gumbu na voljo pet nastavitev, s katerimi lahko eksperimentirate in poiščete paro, ki najbolj ustreza vašemu slogu.

Vedno najboljši okus

DaVinci IQ2 se segreje v manj kot minuti, kar pomeni, da ne boste nikoli dolgo čakali na začetek uporabe. Vstavite kapsulo za odmerjanje (do 0,2 g) ali dodajte svoj material neposredno v prilagodljivo pečico (do 0,5 g) in začnite postopek segrevanja. Ko je para ustvarjena, prehaja skozi keramično zračno pot, ki v kombinaciji s pečico, prevlečeno s cirkonijem in steklom, zagotavlja neverjetno čistost in aromatičnost.

Odstranljiva baterija

DaVinci IQ2 ima 3500 mAh baterijo tipa 18650, ki je enaka bateriji prvotnega vaporizerja DaVinci IQ. Popolnoma napolnjena baterija vam omogoča dobro uro vaporiziranja, kar je dovolj za približno 6 do 8 uporab. Prav tako je odstranljiva, zato preprosto zamenjate baterijo za rezervno in vaša uporaba lahko traja še dlje. Baterija se prek kabla mikro-USB napolni v 6 urah, prek stenskega polnilca pa potrebuje samo 3 ure (ni priložen).

Funkcije

Z gumbi lahko nastavitve dva načina, s katerima prilagodite delovanje vaporizerja DaVinci IQ2:

 • Način »Stealth« (prikritost) – zatemni lučke LED na sprednji strani naprave.
 • Način »Boost« (pospešek) – hitro dvigne temperaturo v pečici na 220 °C.

Za nastavitev temperature vaporizerja DaVinci IQ2 imate še dve možnosti:

 • Način »Precision« (natančnost) – nastavite svojo želeno temperaturo in DaVinci IQ2 jo bo ohranjal.
 • »Smart Path« (pametna pot) – postopoma povečuje temperaturo, izbirate lahko med štirimi prednastavljenimi pametnimi potmi ali pa ustvarite svojo v aplikaciji.

Garancija

Vsi vaporizerji DaVinci IQ2, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov DaVinci, so popolnoma pristni in podprti z 10-letno garancijo na napravo in 1-letno garancijo na baterijo.

Navodila za uporabo

DaVinci IQ2

Vsebina

 • Vaporizer DaVinci IQ2
 • Baterija
 • Ustnik 10 mm
 • Polnilni kabel USB
 • Pripomoček za polnjenje
 • Kapsula za odmerjanje
 • Podlaga za koncentrate
 • Bombažne blazinice (9)
 • Alkoholni robčki (9)
 • Navodila za uporabo
DaVinci IQ2

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,5 x 2,5 x 9,2 cm
Teža: 159 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 60 sekund
Vir napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 121 °C do 221 °C
Proizvajalec: DaVinci
Garancija: 10 let
Država proizvajalka: Kitajska
Napišite svoje mnenje o DaVinci IQ2
Pregledujete:DaVinci IQ2
Ocena