COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

DaVinci IQ2

Ocena:
3.85

259 €

SKU
ignore-this-59
Najnovejša različica! (2020.08)
Žepna tehtnica - On Balance Champion - 500 à 0,01g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

DaVinci – polnilec baterij
DaVinci – polnilec baterij
18,75 € 25 €

Napolnite več baterij hkrati, da vam nikoli več ne bo treba prekiniti uporabe zaradi praznih baterij. S tem polnilcem baterij lahko polnite baterije tipa 18650 in 18350.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQDaVinci IQ2 in DaVinci MIQRO.

DaVinci – platnena torbica za shranjevanje
DaVinci – torbica za shranjevanje
14,25 € 19 €

Torbica za shranjevanje DaVinci je popolna za tiste priložnosti, ko morate prenesti svoj vaporizer. Ta torbica za shranjevanje ima platneno zunanjost z zadrgo, ki ne prepušča vonjav, zunanji žep, žepe za dodatke ali vaporizer ter celo žep za zelišča.

Namenjena za uporabo z: DaVinci IQDaVinci IQ2 in DaVinci MIQRO.

Poenostavite vaporiziranje voskov in olj s tem kompletom za koncentrate za svoj DaVinci IQ2
DaVinci IQ2 – komplet za koncentrate
6,75 € 9 €

S pomočjo kompleta za koncentrate lahko s svojim vaporizerjem DaVinci IQ2 začnete vaporizirati koncentrate (voske in olja). Podlage za koncentrate in bombažne blazinice, priložene temu kompletu, lahko vstavite v kapsulo za koncentrate skupaj s svojim najljubšim koncentratom.

Vključuje:

 • Podlage za koncentrate (6)
 • Bombažne blazinice (6)

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2.

Ta ustnik je enak tistemu, ki je priložen vaporizerju DaVinci IQ2 in je uporaben v primeru, če ga morate zamenjati ali pa želite dodatnega
DaVinci IQ2 – ustnik
6,75 € 9 €

Ta ustnik je rezervni del za vaporizer DaVinci IQ2 v primeru, če morate zamenjati priložen ustnik ali pa želite dodatnega. Izdelan je iz prvorazrednega cirkonija in je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo z: DaVinci IQ2.

Lastnosti

 • Kapsula za odmerjanje
 • Lahko vaporizira zelišča, voske in olja
 • Pet nastavljivih ravni pretoka zraka
 • Odstranljiva baterija
 • Hitro segrevanje (manj kot minuta)
 • 1-urno delovanje na polnjenje (6 do 8 uporab)
 • »Smart Path« in popolnoma digitalne nastavitve temperature
 • Način »Boost« in »Stealth«
 • 10-letna garancija

Za koga je DaVinci IQ2?

Če ste na lovu za prenosnim vaporizerjem z najnovejšo tehnologijo, ki lahko vaporizira tako zelišča kot koncentrate, potem razmislite o nakupu vaporizerja DaVinci IQ2. Je malce večji od svojega predhodnika, vendar se DaVinci IQ2 ponaša z nekaterimi novimi funkcijami, kot so nastavljive ravni pretoka zraka in nadzor odmerjanja, popoln za zdravstvene uporabnike, ki morda potrebujejo natančne odmerke. Baterija je odstranljiva in zdrži do 8 uporab na polnjenje, zato je dobra izbira za osebe, ki jim je všeč prenosljivost in vaporiziranje na poti.

Nadzor odmerjanja

Nadzor odmerjanja je najnovejša inovacija podjetja DaVinci Technologies, z njo pa imate popoln nadzor nad količino vaporiziranih materialov – zelo pomembna funkcija, če iščete dosledne rezultate pri vsaki uporabi. Preprosto vnesite potenco vrste in količino svojih zelišč ali koncentratov, ki ste jih vstavili v pečico, DaVinci IQ2 pa bo začel sledenje ter poročal o odmerku na vdih in uporabo. Če imate dostop do aplikacije [trenutno samo za naprave Android], lahko določite tudi največji odmerek, in ko ga dosežete, se bo sprožil alarm.

Prilagodljiv pretok zraka

DaVinci IQ2 vam z novim sistemom Air Dial™ omogoča prilagajanje pretoka zraka, s katerim lahko izberete raven gostote svoje pare. Če vam je bolj všeč hladna para, povečajte pretok zraka, če pa vam je bolj všeč gosta para, potem zmanjšajte pretok zraka. Skupaj je na vrtljivem gumbu na voljo pet nastavitev, s katerimi lahko eksperimentirate in poiščete paro, ki najbolj ustreza vašemu slogu.

Vedno najboljši okus

DaVinci IQ2 se segreje v manj kot minuti, kar pomeni, da ne boste nikoli dolgo čakali na začetek uporabe. Vstavite kapsulo za odmerjanje (do 0,2 g) ali dodajte svoj material neposredno v prilagodljivo pečico (do 0,5 g) in začnite postopek segrevanja. Ko je para ustvarjena, prehaja skozi keramično zračno pot, ki v kombinaciji s pečico, prevlečeno s cirkonijem in steklom, zagotavlja neverjetno čistost in aromatičnost.

Odstranljiva baterija

DaVinci IQ2 ima 3500 mAh baterijo tipa 18650, ki je enaka bateriji prvotnega vaporizerja DaVinci IQ. Popolnoma napolnjena baterija vam omogoča dobro uro vaporiziranja, kar je dovolj za približno 6 do 8 uporab. Prav tako je odstranljiva, zato preprosto zamenjate baterijo za rezervno in vaša uporaba lahko traja še dlje. Baterija se prek kabla mikro-USB napolni v 6 urah, prek stenskega polnilca pa potrebuje samo 3 ure (ni priložen).

Funkcije

Z gumbi lahko nastavitve dva načina, s katerima prilagodite delovanje vaporizerja DaVinci IQ2:

 • Način »Stealth« (prikritost) – zatemni lučke LED na sprednji strani naprave.
 • Način »Boost« (pospešek) – hitro dvigne temperaturo v pečici na 220 °C.

Za nastavitev temperature vaporizerja DaVinci IQ2 imate še dve možnosti:

 • Način »Precision« (natančnost) – nastavite svojo želeno temperaturo in DaVinci IQ2 jo bo ohranjal.
 • »Smart Path« (pametna pot) – postopoma povečuje temperaturo, izbirate lahko med štirimi prednastavljenimi pametnimi potmi ali pa ustvarite svojo v aplikaciji.

Garancija

Vsi vaporizerji DaVinci IQ2, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov DaVinci, so popolnoma pristni in podprti z 10-letno garancijo na napravo in 1-letno garancijo na baterijo.

DaVinci IQ2

Vsebina

 • Vaporizer DaVinci IQ2
 • Baterija
 • Ustnik 10 mm
 • Polnilni kabel USB
 • Pripomoček za polnjenje
 • Kapsula za odmerjanje
 • Podlaga za koncentrate
 • Bombažne blazinice (9)
 • Alkoholni robčki (9)
 • Navodila za uporabo
DaVinci IQ2

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 4,5 x 2,5 x 9,2 cm
Teža: 159 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 60 sekund
Vir napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 121 °C do 221 °C
Proizvajalec: DaVinci
Država proizvajalka: Kitajska
Garancija: 10 let
Pregledujete:DaVinci IQ2
Vaša ocena