COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Flowermate V5.0S Pro V2

Ocena:
4.45

109 € 169 € Prihranite: 60 €

SKU
ignore-this-44
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Mrežice za ustnik vaporizerjev Flowermate Aura, V5 Nano in V5.0S Pro
Flowermate - mrežice za ustnik
6 € 8 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja Flowermate z zamenjavo mrežic za ustnik in poskrbite, da dobite samo paro z najboljšim možnim okusom in čistočo.

Vključujejo:

 • Mrežice za ustnik (5)

Namenjene za uporabo z: Flowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate – mrežice za komoro
Flowermate – mrežice za komoro
6 € 8 €

Ohranite svojo paro gladko in čisto s temi mrežicami za komoro. Mrežice za komoro preprečujejo kakršen koli neposreden stik grelnega elementa z materialom v komori.

Vključujejo:

 • Mrežice za komoro (5)

Namenjene za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro – nastavek za vodno pipo
Flowermate V5.0S Pro – nastavek za vodno pipo
11,25 € 15 €

Zdaj lahko na svoj vaporizer Flowermate V5.0S Pro namestite ta nastavek za vodno pipo in uživate v uporabi svoje najljubše vodne pipe, bonga ali bučke. Ustreza 18 mm, 14 mm in 10 mm priključkom, zato boste paro lahko ohladili in filtrirali ne glede na vrsto svoje vodne pipe.

Namenjen za uporabo s: Flowermate V5.0S Pro V2.

S to kapsulo za zelišča med vaporiziranjem zelišč ohranite svoj vaporizer Flowermate čist
Flowermate – kapsula za zelišča
3,75 € 5 €

Kapsula za zelišča se uporablja za predhodno polnjenje vašega vaporizerja Flowermate z zelišči in njihovo vaporiziranje, s katerim svojega vaporizerja ne umažete. Prav tako je popolna za shranjevanje dodatnih zelišč, če nameravate vaporizirati na poti.

Namenjena za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Kapsulo za koncentrate uporabite takrat, ko si s svojim vaporizerjem Flowermate želite vaporizirati voske in olja
Flowermate – kapsula za koncentrate
3,75 € 5 €

Kapsulo za koncentrate uporabite takrat, ko si s svojim vaporizerjem Flowermate želite vaporizirati koncentrate, kot so voski in olja. Preprosto postavite svoj koncentrat na bombažno blazinico znotraj kapsule in nato kapsulo vstavite v vaporizer.

Namenjena za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro – ustnik
Flowermate V5.0S Pro – ustnik
11,25 € 15 €

Ta ustnik je rezervni del za vaporizer Flowermate V5.0S Pro v primeru, če morate zamenjati priložen ustnik ali pa želite dodatnega. Izdelan je iz prvorazredne plastike in je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo s: Flowermate V5.0S Pro V2.

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.05)
 • Digitalen nadzor temperature
 • Preprosta uporaba
 • Lahko vaporizira zelišča, voske in olja
 • Hitro segrevanje (30 sekund)
 • Impresivna življenjska doba baterije
 • Majhna in diskretna oblika

Za koga je Flowermate V5.0S Pro?

Flowermate V5.0S Pro je popolna izbira za tiste, ki iščejo dolgotrajen in hkrati diskreten prenosni vaporizer. Njegova oblika je podobna mobilnemu telefonu in se popolnoma prilega dlani vaše roke, skupaj z vstavljivim ustnikom pa je ta vaporizer izredno preprost za prenašanje in shranjevanje v vašem žepu ali torbici. Zaradi visoko zmogljive baterije in popolnega nadzora temperature boste pri vsaki uporabi zagotovo doživeli dolgotrajno in prijetno izkušnjo.

3 v 1

Za razliko od številnih drugih prenosnih vaporizerjev je Flowermate V5.0S Pro izredno vsestranski, saj vam brez težav omogoča učinkovito vaporiziranje vse od zelišč do voskov in olj. Vaporizer vključuje tako kapsulo za zelišča kot kapsulo za koncentrate, kar vam daje možnost popolnega nadzora nad materiali, ki jih vaporizirate, hkrati pa z njima ohranjate čistočo vaporizerja.

Dolgotrajna baterija 

S parom napolnjenih vgrajenih 2600 mAh baterij Flowermate V5.0S Pro nudi izredno 2,5 do 3-urno neprekinjeno ustvarjanje pare, kar vam omogoča izkušnjo daljših uporab brez potrebe po premoru zaradi polnjenja. Ta vaporizer je prvovrstna izbira, če cenite dolgotrajno moč baterije po najboljši možni ceni.

Preprosta uporaba 

Flowermate V5.0S Pro je bil posebej zasnovan s poudarkom na preprosto uporabo, zato je izvrstna možnost za začetnike ali tiste, ki jim zapleten nadzor ni všeč. S priročnimi gumbi plus in minus za popoln nadzor temperature in praktičnim zaslonom OLED, ki ves čas prikazuje natančne odčitke temperature in stanja baterije, za uporabo tega vaporizerja ni potrebna zahtevna krivulja učenja.

Para najboljše kakovosti

Ker ima Flowermate V5.0S Pro popolnoma izolirano zračno pot, je vsa ustvarjena para čista in okusna – zagotovo bo gosta in izvrstnega okusa pri vsaki uporabi. Vsa ustvarjena para takoj zaobide vse električne sestavne dele te naprave, zato nikoli ne vsebuje nečistoč in nima kovinskega okusa.

Hitro segrevanje

V5.0S Pro slovi kot vaporizer znamke Flowermate z najhitrejšim segrevanjem do zdaj, najvišjo temperaturo pa lahko doseže v samo 30 sekundah. Izberite katero koli želeno temperaturo od 40 do 230 °C, odvisno od svojih preferenc okusa. Ne glede na izbrano temperaturo bo Flowermate V5.0S Pro še vedno ohranil svoje hitro 30-sekundno segrevanje, zato ne boste nikoli dolgo čakali, da bo vaša naprava pripravljena na začetek ustvarjanja kakovostne pare.

Garancija

Vse enote Flowermate, kupljene na spletnem mestu MagicVaporizers, imajo 2-letno garancijo (6-mesečno na baterijo), ki je omejena na običajno uporabo.

Flowermate V5.0S Pro V2

Vsebina

 • Vaporizer Flowermate V5.0S Pro V2
 • Stekleni ustnik
 • Kabel USB za hitro polnjenje
 • Kapsula za zelišča
 • Kapsula za koncentrate
 • Pripomoček za čiščenje
 • Pripomoček za polnjenje
 • Mrežice iz nerjavečega jekla (5)
 • Navodila za uporabo
Flowermate V5.0S Pro V2

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 6,3 x 1,9 x 10,1 cm
Teža: 140 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (2 x 2600 mAh)
Temperatura: 40 °C do 230 °C
Proizvajalec: Flowermate
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Write your own review about Flowermate V5.0S Pro V2
Pregledujete:Flowermate V5.0S Pro V2
Ocena