Flowermate Aura

Ocena:
4.35

69 € 99 € Prihranite: 30 €

SKU
ignore-this-76
Brezplačna dostava
Posodica TightVac MiniVac ohrani svežino vaših zelišč in ne prepušča vonjav
TightVac – MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Originalna posodica TightVac MiniVac je najboljši način za shranjevanje vaših zelišč! Najprej jo napolnite z zelišči in zaprite pokrov, nato pa pritisnite gumb, da iztisnete zrak. Vaša zelišča bodo zdaj ostala sveža, posodica MiniVac pa ne bo prepuščala nobenih vonjav. Če jo želite odpreti, ponovno pritisnite gumb in odstranite pokrov.

Posodica TightVac MiniVac ima prostornino 0,12 L, zato lahko vanjo shranite približno 10 do 30 gramov zelišč, odvisno od gostote zelišč. Zaradi inovativne oblike je izredno trpežna, v celoti neprodušna in popolnoma vodoodporna.

S to kapsulo za zelišča med vaporiziranjem zelišč ohranite svoj vaporizer Flowermate čist
Flowermate – kapsula za zelišča
3,75 € 5 €

Kapsula za zelišča se uporablja za predhodno polnjenje vašega vaporizerja Flowermate z zelišči in njihovo vaporiziranje, s katerim svojega vaporizerja ne umažete. Prav tako je popolna za shranjevanje dodatnih zelišč, če nameravate vaporizirati na poti.

Namenjena za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Kapsulo za koncentrate uporabite takrat, ko si s svojim vaporizerjem Flowermate želite vaporizirati voske in olja
Flowermate – kapsula za koncentrate
3,75 € 5 €

Kapsulo za koncentrate uporabite takrat, ko si s svojim vaporizerjem Flowermate želite vaporizirati koncentrate, kot so voski in olja. Preprosto postavite svoj koncentrat na bombažno blazinico znotraj kapsule in nato kapsulo vstavite v vaporizer.

Namenjena za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Water Pipe Adapter
Flowermate Aura - nastavek za vodno pipo
18,75 € 25 €

Nastavek za vodno pipo ustreza moškim (14 mm in 18 mm) in ženskim (10 mm, 14 mm in 18 mm) cevem. Uporaba nastavka za vodno pipo na vašem vaporizerju Flowermate Aura ne pomaga samo omiliti draženja zaradi vroče pare, ampak tudi izboljšuje celoten okus.

Namenjen za uporabo z: Flowermate Aura.

Flowermate – mrežice za komoro
Flowermate – mrežice za komoro
6 € 8 €

Ohranite svojo paro gladko in čisto s temi mrežicami za komoro. Mrežice za komoro preprečujejo kakršen koli neposreden stik grelnega elementa z materialom v komori.

Vključujejo:

 • Mrežice za komoro (5)

Namenjene za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate Aura – ustnik
Flowermate Aura – ustnik
6,75 € 9 €

Ta ustnik je rezervni del za vaporizer Flowermate Aura v primeru, če morate zamenjati priložen ustnik ali pa želite dodatnega. Izdelan je iz prvorazredne plastike in je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo s: Flowermate Aura.

On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 1000 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 1000 g ali 35,28 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Lastnosti

 • Najnovejša različica! (2021.08)
 • Vaporizira zelišča, voske in olja
 • Do 2-urna življenjska doba baterije
 • Hitro segrevanje
 • Diskreten, tanek in prenosen
 • Popoln nadzor temperature
 • Zaslon LED

Za koga je Flowermate Aura?

Vaporizer Flowermate Aura je posebej zasnovan s poudarkom na največjo priročnost in preprostost uporabe, zato je popolna izbira za osebe, ki uživajo v vaporiziranju na poti ali na prostem. Značilna oblika pisala vaporizerja Aura pomeni, da ga lahko preprosto prenašate v žepih in manjših torbicah. Ta kompaktni vaporizer lahko uporabljate brez težav, saj ima neverjetno preprost nadzor temperature, ki bo všeč tako profesionalcem kot začetnikom.

Boljši okus

Znotraj kompaktnega aerodinamičnega zunanjega ohišja vaporizerja Flowermate Aura se skriva inovativna grelna komora, ki je združena s popolnoma izolirano zračno potjo. Ta oblika omogoča, da vsa para prehaja brez stika s kakršnimi koli elektronskimi sestavnimi deli, in poskrbi, da para vsebuje samo aktivne sestavine in okus vaših zelišč. Vrhunska oblika tega vaporizerja zagotavlja prvovrstno varnost – in izvrsten okus pri vsaki uporabi!

Diskreten in prenosen

Ker je vaporizer Flowermate Aura dolg samo 15 cm in ima strukturo v obliki pisala, je zelo diskreten in ga lahko med prenašanjem zlahka skrijete. Ko je čas za odhod na pot, ga lahko preprosto pospravite v svoj žep ali torbico in uživate v kakovostni izkušnji vaporiziranja kjer koli ste. Prav tako njegovo uporabno varnostno stikalo za vklop preprečuje nenamerno vklapljanje med transportom – gumb za vklop zahteva vsaj 5 zaporednih pritiskov, da se naprava vklopi in začne segrevati.

Impresivna življenjska doba baterije

Popolnoma napolnjena baterija vaporizerja Flowermate Aura omogoča do 2 polni uri vaporiziranja. Njegovo vgrajeno baterijo lahko priročno napolnite prek kabla USB, zato jo boste lahko polnili skoraj kjer koli, na prostem pa lahko za polnjenje uporabite tudi prenosno baterijo (»power bank«).

Večnamenskost

Za razliko od številnih drugih možnosti na trgu, ta vaporizer preprosto vaporizira zelišča, voske in olja. Odločite se, kaj želite vaporizirati, in snov vstavite v ustrezno kapsulo (za zelišča ali koncentrate), nato vstavite kapsulo ter nastavite temperaturo, ki jo želite uporabiti, in v kratkem času ste pripravljeni na vdihavanje čiste, aromatične in okusne pare.

Hitra, prilagodljiva temperatura 

Vsi izkušeni uporabniki se zavedajo pomembnosti nadzora temperature, vaporizer Flowermate Aura pa izvrstno poskrbi za to. Ima lahko berljiv zaslon LED, ki ves čas prikazuje natančne odčitke temperature in nudi preprost nadzor. Za spreminjanje temperature po svojih željah samo pritisnite ustrezne gumbe + ali - na vaporizerju. Zaradi zmogljive temperature se vaporizer Flowermate Aura lahko popolnoma segreje v samo 60 sekundah, zato se ne boste nikoli dolgočasili med čakanjem.

Garancija

Vse enote Flowermate, kupljene na spletnem mestu MagicVaporizers, imajo 2-letno garancijo (6-mesečno na baterijo), ki je omejena na običajno uporabo.

Flowermate Aura

Vsebina

 • Vaporizer Flowermate Aura
 • Ustnik
 • Kapsula za koncentrate
 • Kapsula za zelišča
 • Pripomoček za polnjenje
 • Krtačka za čiščenje
 • Polnilni kabel USB
 • Mrežice iz nerjavečega jekla (5)
 • Navodila za uporabo
Flowermate Aura

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,8 x 2,8 x 14,7 cm
Teža: 103 g
Segrevanje: Kondukcijsko
Čas segrevanja: 60 sekund
Vir napajanja: Baterija (2600 mAh)
Temperatura: 40 °C do 230 °C
Proizvajalec: Flowermate
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Write your own review about Flowermate Aura
Pregledujete:Flowermate Aura
Ocena