COVID-19: Naše skladišče deluje nemoteno. Čas dostave je od 1 do 3 delovne dni.

Flowermate V5 Nano

Ocena:
4.15

109 €

SKU
SKU540
Najnovejša različica! (2020.09)
On Balance Champion je žepna tehtnica, ki lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 g
Žepna tehtnica – 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Originalna žepna tehtnica On Balance po vseh teh letih še vedno ohranja svojo zanesljivost in natančnost. Popolna za tehtanje vaših zelišč ali koncentratov! Tehtnica On Balance Champion lahko stehta do 500 gramov z natančnostjo 0,1 grama. Prilega se večini žepov in jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste! 

Zmogljivost: 500 g ali 17,64 oz
Natančnost: 0,1 g ali 0,01 oz
Enote: g, oz, dwt, ozt
Samodejni izklop: po 60 sekundah nedejavnosti
Baterije: 2 bateriji AAA (priloženi)
Mere: 118 x 80 x 20 mm
Teža: 140 gramov

Flowermate V5 Nano – mrežice
Flowermate V5 Nano – mrežice
3,75 € 5 €

Ohranite svežino svojega vaporizerja Flowermate V5 Nano s temi mrežicami iz nerjavečega jekla. Mrežice preprečujejo vstop materiala v pot pare ter paro ohranjajo gladko in čisto.

Vključujejo:

 • Mrežice (5)

Namenjene za uporabo s: Flowermate V5 Nano.

Flowermate V5 Nano – nastavek za vodno pipo
Flowermate V5 Nano – nastavek za vodno pipo
12,75 € 17 €

Nastavek za vodno pipo vam omogoča, da svoj vaporizer Nano povežete s katero koli 14 mm ali 18 mm vodno pipo ali bučko. Nastavek preprosto privijete na komoro.

Namenjen za uporabo s: Flowermate V5 Nano.

S to kapsulo za zelišča med vaporiziranjem zelišč ohranite svoj vaporizer Flowermate čist
Flowermate – kapsula za zelišča
3,75 € 5 €

Kapsula za zelišča se uporablja za predhodno polnjenje vašega vaporizerja Flowermate z zelišči in njihovo vaporiziranje, s katerim svojega vaporizerja ne umažete. Prav tako je popolna za shranjevanje dodatnih zelišč, če nameravate vaporizirati na poti.

Namenjena za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Kapsulo za koncentrate uporabite takrat, ko si s svojim vaporizerjem Flowermate želite vaporizirati voske in olja
Flowermate – kapsula za koncentrate
3,75 € 5 €

Kapsulo za koncentrate uporabite takrat, ko si s svojim vaporizerjem Flowermate želite vaporizirati koncentrate, kot so voski in olja. Preprosto postavite svoj koncentrat na bombažno blazinico znotraj kapsule in nato kapsulo vstavite v vaporizer.

Namenjena za uporabo s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano in Flowermate V5.0S Pro V2.

Ta ustnik je izdelan iz prvorazrednega stekla in je enak tistemu, ki je priložen vašemu vaporizerju Flowermate V5 Nano
Flowermate V5 Nano – ustnik
9 € 12 €

Ta ustnik je rezervni del za vaporizer Flowermate V5 Nano v primeru, če morate zamenjati priložen ustnik ali pa želite dodatnega. Izdelan je iz prvorazrednega stekla in je enak tistemu, ki je priložen enoti.

Namenjen za uporabo s: Flowermate V5 Nano.

Lastnosti

 • Preprosto upravljanje
 • Polnjenje USB
 • Zamenljive baterije
 • Žepna velikost
 • Digitalen nadzor temperature
 • Preprosto čiščenje

Za koga je Flowermate V5 Nano?

Flowermate V5 Nano je idealen za začetnike in tiste, ki si želijo samo preprost in hkrati učinkovit vaporizer z dobro vrednostjo za denar. Ima elegantno obliko in je izredno diskreten zaradi svoje žepne velikosti in nevpadljive zunanjosti. Ta vaporizer je popoln, da ga vzamete s seboj na pot in uživate v okusni pari tudi na prostem. Da bo para imela okus, ki si ga želite, lahko z uporabo preprostih gumbov izkoristite popoln nadzor temperature, s katerim bo vsako vaporiziranje postalo nepozabno.

Kakovostna para

S svojo keramično komoro najboljše kakovosti, steklenim ustnikom in izolirano zračno potjo, vaporizer Flowermate V5 Nano ustvari izredno impresivno paro. Gosta, čista in okusna para, ki prehaja skozi izolirano zračno pot, ne bo nikoli imela kovinskega okusa in ne bo vsebovala škodljivih toksinov. Ker je ustnik izdelan iz stekla, njegova neporozna površina nudi vrhunsko higieno in prestižen občutek.

Odstranljiva baterija

Čeprav življenjska doba vaporizerja Flowermate V5 Nano ni najboljša v razredu (do 50 minut neprekinjenega ustvarjanja pare), ima zamenljivo baterijo, tako da če boste pripravljeni, vam vaporiziranja nikoli ne bo treba predčasno prekiniti! Namesto čakanja, da se baterija napolni, lahko izpraznjeno baterijo takoj zamenjate z napolnjeno in nadaljujete uporabo.

Hitro segrevanje

Flowermate V5 Nano se segreje in doseže najvišjo temperaturo v samo 30 do 50 sekundah, zato je hitra uporaba preprosta. Omogoča vam, da vaporiziranje začnete že čez nekaj trenutkov po segrevanju naprave, zato se ne boste nikoli dolgočasili med čakanjem, da vaš vaporizer doseže želeno raven temperature.

Preprosto čiščenje

Zaradi poenostavljene strukture vaporizerja Flowermate V5 Nano je čiščenje celotne enote kratko. Preprosto ščetkanje po uporabi potrebujejo samo pečica, zaslon LED in stekleni ustnik, za globlje čiščenje pa jih lahko hitro obrišete s čistim alkoholom. Široka oblika ustnika omogoča, da čiščenje z vatirano paličico poteka brez težav.

Popoln nadzor temperature

Flowermate V5 Nano vam omogoča, da izberete katero koli temperaturo med 40 °C in 230 °C, zato imate med uporabo popoln nadzor nad temperaturo in načinom segrevanja svojih zelišč. Temperaturo preprosto spremenite z dotikom gumba, zaslon LED pa bo ves čas prikazoval natančne odčitke temperature.

Garancija

Vsi vaporizerji Flowermate V5 Nano, ki jih prodaja spletno mesto MagicVaporizers, pooblaščeni dobavitelj izdelkov Flowermate (podjetja Smiss), so popolnoma pristni in podprti z 2-letno garancijo na napravo in 1-letno garancijo na baterijo.

Flowermate V5 Nano

Vsebina

 • Vaporizer Flowermate V5 Nano
 • Ustnik iz borosilikatnega stekla
 • 2500 mAh baterija
 • Polnilni lijak
 • Kabel USB za hitro polnjenje
 • Kapsula za koncentrate
 • Kapsula za zelišča
 • Komplet za vzdrževanje
 • Mrežice iz nerjavečega jekla (5)
 • Navodila za uporabo
Flowermate V5 Nano

Tehnični podatki

Več informacij
Velikost: 2,5 x 5,0 x 9,5 cm
Teža: 142 g
Segrevanje: Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)
Čas segrevanja: 30 sekund
Vir napajanja: Baterija (2500 mAh)
Temperatura: 40 °C do 230 °C
Proizvajalec: Flowermate
Garancija: 2 leti
Država proizvajalka: Kitajska
Pregledujete:Flowermate V5 Nano
Ocena